עבור לתוכן

הניסיון האחרון של חברות הסלולאר לפני ינואר 2011

Featured Replies

פורסם

נחיה ונראה, וקשה לי להגדיר את הספקיות הוירטואליות כמתחרות, השימוש בזה, ממש לא נוח :nixweiss:

מבחינת הלקוח הסופי זה שקוף. מפעיל וירטואלי יהיה מבחינתך כמו אורנג'

היתרון הוא שהם יוכלו להציע מחיר זול יחסית לחבילות שהן ללקוחות רגילים או ללא התחייבות.

אני לא רואה אותם נותנים הצעות זולות כמו חיילים, סטודנטים או חברות גדולות בשוק (ע"ע חוזה אלביט)

הרעיון הוא להוריד את המחיר שמשלם לקוח פשוט בחבילות רגילות - 50-60 אג' לפעמים יותר לדקת ז"א, לאזור ה-30 אגורות.

ההצעות האלו דיי גרועות לדעתי, 250 דקות? זה כלום לסטודנט ממוצע (סתם בחישוב מהיר בדירה שלי, 3 סטודנטים ממוצע 700 דקות)

מחיר דקות חריגה, ירצחו את המחיר של החבילה - וזה יגמר לדעתי סביב ה-350 שח בסופו של דבר

עריכה:

אני מקווה שמירס יהיו אלו שיזכו בתדרים החדשים, ואז נקבל חברה רביעית עם תשתית GSM בלתי תלויה ובעיקר עם רצון להכנס בכוח לשוק לא תחרותי. מאחר והוט היא בעלת הבית במירס, אני מקווה שהם יורידו מחירים כמו במלחמה ביס.

פורסם

אני מקווה שאתה מדבר בציניות

כי המחירים שיש שם ממש לא מתאימים לסטודנטים...

+1

אלא אם כן אלו לומדים ב IDC, שם כסף הוא לא ממש בעיה. ::)

סטודנט שמוכן להוציא כל חודש 400 ש"ח רק על סלולר, מצבו די טוב.

פורסם

מבחינת הלקוח הסופי זה שקוף. מפעיל וירטואלי יהיה מבחינתך כמו אורנג'

היתרון הוא שהם יוכלו להציע מחיר זול יחסית לחבילות שהן ללקוחות רגילים או ללא התחייבות.

אני לא רואה אותם נותנים הצעות זולות כמו חיילים, סטודנטים או חברות גדולות בשוק (ע"ע חוזה אלביט)

הרעיון הוא להוריד את המחיר שמשלם לקוח פשוט בחבילות רגילות - 50-60 אג' לפעמים יותר לדקת ז"א, לאזור ה-30 אגורות.

ההצעות האלו דיי גרועות לדעתי, 250 דקות? זה כלום לסטודנט ממוצע (סתם בחישוב מהיר בדירה שלי, 3 סטודנטים ממוצע 700 דקות)

מחיר דקות חריגה, ירצחו את המחיר של החבילה - וזה יגמר לדעתי סביב ה-350 שח בסופו של דבר

עריכה:

אני מקווה שמירס יהיו אלו שיזכו בתדרים החדשים, ואז נקבל חברה רביעית עם תשתית GSM בלתי תלויה ובעיקר עם רצון להכנס בכוח לשוק לא תחרותי. מאחר והוט היא בעלת הבית במירס, אני מקווה שהם יורידו מחירים כמו במלחמה ביס.

שקוף? אתה בטוח? השתמשתי בFREE או יותר נכון ניסיתי להשתמש על סימביאן וזה ממש לא היה נוח :sleep: חוץ מזה עם כל המכשירים החדשים שבולעים את החבילות גלישה מעניין כמה ישאר לדיבור :nixweiss: ככה נצטרך לקנות חבילות גלישה גדולות יותר ונשלם יותר, בסופו של דבר זה ישאר אותו הדבר :screwy:[br]פורסם בתאריך: 15 2010, 00:16:57

+1

אלא אם כן אלו לומדים ב IDC, שם כסף הוא לא ממש בעיה. ::)

סטודנט שמוכן להוציא כל חודש 400 ש"ח רק על סלולר, מצבו די טוב.

+1

פורסם

אתה כנראה לא יודע מה זה מפעיל וירטואלי.

אין קשר לחבילות גלישה, וזה ממש לא ספק VoIP כמו פרי טלקום

מדובר בספק תקשורת רגיל בתקן GSM כמו כל הספקים שאתה מכיר.

הרעיון - קנייה מרוכזת של נפח גדול מאוד של דקות שיחה (נניח מיליון דקות) במחיר זול - אותו מחייבת המדינה את ספק התקשורת ה"רגיל"

את הדקות האלו הספק הוירטואלי מוכר ללקוחות הסופיים בתוספת "עמלה", אבל עדיין במחיר נמוך ממחיר דקה רגיל ללקוח בחברה היום.

השם וירטואלי, לא מגיע מוירטואלי כמו סייבר ספייס, אלה מפעיל שאין לו מתקני hardware ולכן הוא קיים רק על ניירות.

פורסם

יכול להיות שאני מתבלבל :nixweiss: אתה מוכן לתת לינק להסבר? :sleep: או להסביר בעצמך?

לא משנה, כבר הבנתי :silly:

פורסם

מפעיל וירטואלי לא קונה דקות מסלקום, הוא קונה את האפשרות להשתמש בתשתית של סלקום.

בערך כמו ספק אינטרנט שרוכב על התשתית של בזק\הוט, ההבדל הוא שסלקום הם

גם התשתית וגם הספק, והם מוכרים למפעיל את שני הדברים במחיר לפי דקת שיחה.

פורסם

לא מדוייק.

המפעיל הסלולרי הווירטואלי רוכש כמות סיטונאית של דקות זמן אויר מהמפעיל האמיתי, ומוכר אותן לצרכנים.

המפעיל החדש משווק את הדקות בשם המותג שלו ובערוצי הפצה ייחודיים, וכך נוצר מפעיל נוסף שיכול להיכנס לשוק תוך פרק זמן קצר ללא צורך בתשתית - מה שאמור להביא להוזלת המחירים לצרכן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536811,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים