עבור לתוכן

זמן בין תיאוריה לטסט?

Featured Replies

פורסם

כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט)

מישהו יודע אם זה נכון?..

פורסם

זה לא משנה אתה יכול לעשות אז זה באותו יום , מה שחשוב זה שאתה צריך לבוא לטסט עם התאורייה .

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה

פורסם

עוד משהו חשוב זה שבשביל לעשות טסט אתה חייב להגיע עם מספר מינימלי של שיעורים, ובעיקרון אסור לך להתחיל ללמוד את השיעורים האלה עד שלא עברת תיאוריה...

פורסם

אני לומד בלי לעות תאורייה קודם . וצריך לפחות 28 שיעורים

פורסם

עוד משהו חשוב זה שבשביל לעשות טסט אתה חייב להגיע עם מספר מינימלי של שיעורים, ובעיקרון אסור לך להתחיל ללמוד את השיעורים האלה עד שלא עברת תיאוריה...

זה רק בעקרון, לא נתקלתי באף מקרה של מורה שסירב לקבל תלמיד שעדיין לא נבחן בתיאוריה.

פורסם

ואתה גם לא תתקל...

מה שכן, יש מורים שאחרי כ10 שיעורים לא מוכנים לתת שיעורים נוספים או שהם נותנים רק 2 שיעורים בשבוע לתלמידים שעדיין לא עברו תאוריה.

אגב מחר יש לי טסט:) (הלוואי שיהיה השני והאחרון... הלוואי!)

פורסם

בהצלחה .

פורסם

אל תשכח שיש מורים שיש להם תלמידים גם בלי

טופס ירוק

פורסם

אני שמעתי שצריך חודש בין תאוריה לטסט אבל לא זוכר ממי ובאיזה סיטאוציה...ככה שהרבה אמינות לא הייתי שם בזה

פורסם

ואתה גם לא תתקל...

מה שכן, יש מורים שאחרי כ10 שיעורים לא מוכנים לתת שיעורים נוספים או שהם נותנים רק 2 שיעורים בשבוע לתלמידים שעדיין לא עברו תאוריה.

אגב מחר יש לי טסט:) (הלוואי שיהיה השני והאחרון... הלוואי!)

ggggggggggggooooooooooooddddddddddddddddd lllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccckkkkkkkk

פורסם

כנראה הבהצלחות שלכם עזרו, כי עברתי D:

יששש! איזה כיף ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים