פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט)מישהו יודע אם זה נכון?..
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים זה לא משנה אתה יכול לעשות אז זה באותו יום , מה שחשוב זה שאתה צריך לבוא לטסט עם התאורייה .
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים עוד משהו חשוב זה שבשביל לעשות טסט אתה חייב להגיע עם מספר מינימלי של שיעורים, ובעיקרון אסור לך להתחיל ללמוד את השיעורים האלה עד שלא עברת תיאוריה...
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים עוד משהו חשוב זה שבשביל לעשות טסט אתה חייב להגיע עם מספר מינימלי של שיעורים, ובעיקרון אסור לך להתחיל ללמוד את השיעורים האלה עד שלא עברת תיאוריה...זה רק בעקרון, לא נתקלתי באף מקרה של מורה שסירב לקבל תלמיד שעדיין לא נבחן בתיאוריה.
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים ואתה גם לא תתקל... מה שכן, יש מורים שאחרי כ10 שיעורים לא מוכנים לתת שיעורים נוספים או שהם נותנים רק 2 שיעורים בשבוע לתלמידים שעדיין לא עברו תאוריה. אגב מחר יש לי טסט (הלוואי שיהיה השני והאחרון... הלוואי!)
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אני שמעתי שצריך חודש בין תאוריה לטסט אבל לא זוכר ממי ובאיזה סיטאוציה...ככה שהרבה אמינות לא הייתי שם בזה
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים ואתה גם לא תתקל... מה שכן, יש מורים שאחרי כ10 שיעורים לא מוכנים לתת שיעורים נוספים או שהם נותנים רק 2 שיעורים בשבוע לתלמידים שעדיין לא עברו תאוריה. אגב מחר יש לי טסט (הלוואי שיהיה השני והאחרון... הלוואי!) ggggggggggggooooooooooooddddddddddddddddd lllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccckkkkkkkk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.