עבור לתוכן

שאלה על תמיכה בלוח GA-P55 USB3 לגבי מערך SLI

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כרטיס מסך 460gtx 768mb ורציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד כרטיס מסך ואיך הלוח שלי יתמוך במערך הזה? תודה!

פורסם

כפי שניתן לראות במפרט שבאתר היצרן הלוח תומך ב-CFX ולא ב-SLI (וגם אז אחד מחריצי ה-PCI-Ex16 יעבוד כ-PCI-Ex4 מה שלדעתי הופך מערך כזה על הלוח הזה לעוד יותר לא כדאי).

בקשר לכדאיות של מערך מרובה כרטיסי מסך, זה מאוד תלוי בציפיות ובדרישות שלך. לדעתי האישית (עליה ניתן להתווכח כמובן) לרוב המשתמשים אין טעם במערך כזה. גם כשמגיע הרגע שהכרטיסכבר אינו מספיק לדרישות המשחקים בנקודת זמן מסוימת ביחס לדרישות המשתמש, משתלם יותר לשדרג כרטיס מסך לכרטיס מתאים מהדור הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

סבבה.. אז ההמלצה בגדול היא לחכות ואז לשדרג? ומה זאת אומרת לא תומך? הרי יש אפשרות להוסיף כרטיס נוסף? תודה!

פורסם

ההמלצה שלי היא שאלא אם כן יש לך סיבה מסוימת בגללה אתה יודע שתפיק תועלת ממערך מרובה כרטיסים, כנראה שזאת לא האפשרות הכי כדאית עבורך.

זה שיש בלוח שני חריצי PCI-Ex16 לא אומר שהוא תומך גם ב-SLI (שבבים של Nvidia) וגם ב-CFX (שבבים של AMD), יש לוחות שכן, יש לוחות שתומכים רק בתצורה אחת. הלוח שלך תומך רק ב-CFX כפי שניתן לראות במפרט, וגם זה במגבלה (של ערכת השבבים) שאחד מחריצי ה-PCI-Ex16 יעבוד כ-PCI-Ex4. עד מה זה משמעותי אני לא יודע (כנראה שזה כן פוגע במידת מה בביצועים). הייתי ממליץ לך להתייעץ בנושא מידת ההשפעה שיש לכך בפורום 'כרטיסי מסך', אבל מכיוון שיש לך כרטיס של Nvidia זה כנראה לא כל כך רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

טוב.. תודה! לילה טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים