עבור לתוכן

בזק בינלאומי- מה קורה?!

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל בשבועיים האחרוני האינטרנט ממש אבל ממש זוחל ובנוסף לכל הורדות מטורנטים ואתרים נוסח מגהאפלוד ורפידשייר שואפות ל0..

מה קורה כאן?!

מתחיל להרגיש שבארץ חווית גלישה נורמלית הינה בגדר מותרות יוקרתית ולא שירות בסיסי כמו חשמל/מים/גז .

האם מישהו חש שינויים בשבועות האחרונים?

אני בחבילת 2.5 דרך הכבלים לצורך העניין.

תודה

פורסם
  • מחבר

bump

פורסם

האמת שאני גם דרך בב"ל בהוט ואני לא מרגיש שום דבר מיוחד, והאמת שאני די מרוצה מהאינטרנט מאז שעברתי להוט...

פורסם

אני בבזק בינלאומי דרך הוט 12 מגה. עברתי מ 012 ומאוד מרוצה. לא מקבל את כל 12 מגה אבל בהורדות מחו"ל יש לי קבוע 1.40 MB/s. בטרקר פרטי אני מוריד טורנטים ב1.40 כל הזמן.

פורסם

אתה מודע לעובדה ש-1.40MB/s זה 11.2Mb/s שזה מאוד מאוד קרוב ל-12Mb/s שאתה אמור לקבל?

פורסם

אתה מודע לעובדה ש-1.40MB/s זה 11.2Mb/s שזה מאוד מאוד קרוב ל-12Mb/s שאתה אמור לקבל?

פתחתי פה דיון כי לא ידעתי מה לעשות שאני מקבל רק 11.2. אפילו התקשרתי לתמיכה של 014 נתנו לי יוזר לבדיקה של 16 מגה ועדיין קיבלתי 1.40-1.41 אז אמרו לי שבעיה בתשתית של הוט עם אני מקבל 1.40 אפילו עם יוזר של 16 מגה.

אז אנשים חכמים פה אמרו לי לשבת בשקט וחס וחלילה לא לחשוב להתקשר ל014 שוב כי מהירות שלי מצויינת.

אולי עדיין אני אזמין טכנאי של הוט כי בבדיקות התשתית אני מקבל 1.45 MB/s ולא 1.5

פורסם

שוב, אם זה לא שבור, אל תתקן! :nono:

לי היה קודם בזק בינלאומי בחבילה רגילה והורדתי משרתים בחו"ל בין 0.5 ל 3 מגה

לידיד שלי יש גם חבילה רגילה בבזק בינלאומי (אבל תשתית של בזק) והוא מוריד בין 1.5 ל 3 מגה

קראתי פה תגובות של הרבה אנשים עם בעיה בהורדה מחבילה רגילה.

לך אין בעיה בהורדה. נקודה.

אל תרביץ לקן צרעות, אתה לא יודע אם אישזהי פניה שלך לבזק בינלאומי או להוט תשנה משהו, אפילו בקטנה ותדפוק את מה שיש לך.

מה שאני מציע זה שמחר בשעה 21:00 בערך תבדוק כ- 10 שרתים שונים ב speedtest.net את המהירות. אם היא עדיין בין 5 ל 12 מגה, פשוט תעזוב את כל העיניין ותהנה.

נ.ב.

אם בטורנט רשום 1.4 (אני משתמש ב utorrent) זה לא אומר שאתה מוריד על 1.40, יכול להיות שאתה מוריד על 1.49 גם.

ובכל מקרה, ההבדל בין 1.4 ל 1.5 הוא זניח לחלוטין. פשוט תנסה להתעלם.

פורסם

אל תשכחו שטורנט מנצל גם קצב העלאה, שהוא בערך עשירית ממהירות ההורדה.

לא ניתן להוריד בשיא המהירות וגם להעלות בו זמנית - אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה, ואם תמשתשו קצת יותר בהעלאה וקצב ההורדה יהיה קצת יותר איטי, לא יהיה סוף העולם...

פורסם

זה די מובן מאליו שכאשר אתה רוצה להוריד במהירות מקסימלית אתה מוריד את מהירות ההעלאה למינימום או אפילו מכבה לגמרי. לאחר מכן שאתה רוצה לתת Seeding אתה מחזיר לאיזה מצב שנוח לך איתו.

פורסם

אני סומך על הגדרות של Utorrent. בחרתי את ה upload שלי 1 מגה והוא שם אוטומטי את מהירות העלאה שלי ל 90 KB/s שזה בערך 70% מהמקסימום שלי

פורסם

שוב, אם זה לא שבור, אל תתקן! :nono:

לי היה קודם בזק בינלאומי בחבילה רגילה והורדתי משרתים בחו"ל בין 0.5 ל 3 מגה

לידיד שלי יש גם חבילה רגילה בבזק בינלאומי (אבל תשתית של בזק) והוא מוריד בין 1.5 ל 3 מגה

קראתי פה תגובות של הרבה אנשים עם בעיה בהורדה מחבילה רגילה.

לך אין בעיה בהורדה. נקודה.

אל תרביץ לקן צרעות, אתה לא יודע אם אישזהי פניה שלך לבזק בינלאומי או להוט תשנה משהו, אפילו בקטנה ותדפוק את מה שיש לך.

מה שאני מציע זה שמחר בשעה 21:00 בערך תבדוק כ- 10 שרתים שונים ב speedtest.net את המהירות. אם היא עדיין בין 5 ל 12 מגה, פשוט תעזוב את כל העיניין ותהנה.

נ.ב.

אם בטורנט רשום 1.4 (אני משתמש ב utorrent) זה לא אומר שאתה מוריד על 1.40, יכול להיות שאתה מוריד על 1.49 גם.

ובכל מקרה, ההבדל בין 1.4 ל 1.5 הוא זניח לחלוטין. פשוט תנסה להתעלם.

לא יצאה לי לעשות בדיקות בשעה 21:00 אבל עשיתי עכשיו ב 11:15.

992016811.png

992020252.png

992021360.png

992022370.png

992025372.png

992026267.png

992027048.png

992028381.png

פורסם

זה מצוין, אתה יכול לנוח בשקט.

פורסם

עשה חבילת גיימר, הבעיות יפתרו.

פורסם

תודה רבה ל roadkill15 ו pongo אז עכשיו אני אשב בשקט יותר רגוע :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים