פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים אהלן,היום קיבלתי את הנייד החדש שלי שהזמנתי מהאתר של dell (שלחתי לכתובת בארה"ב והיום מישהו הביא לי)עכשיו קיבלתי איתו מטען אך עם חיבור אמריקאי.האם אני יכול לעשות איתו משהו? או שאני צריך לרכוש אחד חדש? אם לרכוש חדש אז מאיפה?מחפש הצעות.תודה.
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים אהלן, היום קיבלתי את הנייד החדש שלי שהזמנתי מהאתר של dell (שלחתי לכתובת בארה"ב והיום מישהו הביא לי) עכשיו קיבלתי איתו מטען אך עם חיבור אמריקאי. האם אני יכול לעשות איתו משהו? או שאני צריך לרכוש אחד חדש? אם לרכוש חדש אז מאיפה? מחפש הצעות. תודה. אתה יכול להשתמש בו חופשי בארץ הדבר היחיד זה שאתה צריך מתאם שקע לשקע ישראלי (כמה שקלים בכל חנות טמבור) או להחליף את כל הכבל מהמטען לשקע בכבל ישראלי, החיבור למטען הוא סטנדרטי אגב, תתחדש !!
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר ניסיתי לחבר אותו עם ממיר פשוט כמו שאתה אומר.. זה באמת עובד אבל אחרי ממש כמה שניות הוא מפסיק לעבוד..
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים 1) תחליף את הכבל שבין המטען לשקע לכבל ישראלי.2) מה פירוש "אחרי כמה שניות מפסיק לעבוד?"
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר אוקיי כנראה שהממיר שהשתמשתי בו היה תקול. החלפתי לממיר אחר ועכשיו זה עובד.מאיפה אבל אפשר להשיג את הכבל שבין המטען לשקע שיהיה ישראלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.