פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים שמתי לב או שאני פשוט לא מעודכן אבל מלא זמן לא היה מפגש פורום.יש אנשים שמעוניינים ?
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מעולם לא הייתי במפגש למרות שאני מתנחל כאן לא מעטאני אשמח להיות באחד כזה
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים כן יש את מפגש של הOC , מתגנים CPU שותים קצת חנקן מה רע..חבל שאני לא אהיה בו :-\
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים מחבר מה זה למה צריך?...מי שרוצה מוזמן לא מחריכים אףאחד.בכל מקרה זה כיף אפשר להפגש באיזה יום שבת לעשות על האש ולהכיר אנשים וזה מה רע?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים לא יהיה קשה לזהות את חברי הפורום בהשקה (חיוך רחב על הפנים [משהו כזה אבל סביר יותר להניח שכזה :alcoholic:], התרגשות והליכה הביתה במהירויות של רצים מקצועניים). כולם ירצו לשחק בבלאק אופס ואף אחד לא באמת ישאר (אגב האנשים פה מתחלקים לאלה שבאים ב12 בלילה, אלה שבאים ביום שאחרי זה, ואלה שמזמינים משלוחה).
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים באמת יותר הגיוני חחמה זה למה צריך?...מי שרוצה מוזמן לא מכריחים אף אחד.בכל מקרה זה כיף אפשר להפגש באיזה יום שבת לעשות על האש ולהכיר אנשים וזה מה רע?אתה מבין את הבעיתיות פה? קודם צריך מקום שאפשר עם מספר מחשבים.. שיהיה על מה לחפורעל האש ומחשבים זה לא הכי הולך.. הם לא אוהבים חוםועוד בשבת? זה יום קדוש! זה היום שיש לכולם זמן לשחק\לפרמט\לסדר\לנקות וכו'...בקיצור בעייתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.