עבור לתוכן

אייפוד טאצ' שהופך לאייפון, זה כבר זמין !

Featured Replies

פורסם

GPRS מאפשר לגלוש באינטרנט סלולרי..

זה לא מהיר כמו UMTS אבל בשביל קצת אתרים, חדשות, אימיילים וכל זה, אפשר להסתדר.

העיקר שיהיה כבר...

• תגובות 205
  • צפיות 60.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז מה אתה בעצם אומר, הגלישה תהייה דרך התוכנה של ה- PEEL?

כן, זה בעצם מה שנקרא דור 2.5?

פורסם

ההפעלה/כיבוי של אפשרות הגלישה ב GPRS תהיה דרך האפליקציה של ה PEEL אבל הגלישה עצמה תתבצע מהספארי או ה-אפפ של האתר (אם התקנת כאלה).

אני לא מבין גדול בסלולר אבל נראה לי ש GPRS זה בעצם האינטרנט של דור 2.5, שוב, לא מהירות מדהימה להורדות אבל לסתם גלישה/אימיילים אפשר להסתדר איכשהו.

פורסם

אני מבין.

ולמה את המתכוון ב- "...ה-אפפ של האתר..." ?[br]פורסם בתאריך: 14.12.2010 בשעה 19:57:42

ואיך אתה מסביר את הסירטון הבא?

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=iw&sl=zh-CN&tl=en&u=http://www.yosion.net/viewthread.php%3Ftid%3D9976%26extra%3Dpage%253D1%2526amp%253Borderby%253Dlastpost%2526amp%253Bfilter%253D172800&rurl=translate.google.co.il&usg=ALkJrhjS-emWnouHMkVy-X9nl_LC4Mu7IA

פורסם

יש אתרים שעשו התאמה לסמארטפונים (בכל זאת קצת קשה לגלוש באתר שמיועד למסך 1024X768 על מסך של סמארטפון).

ואז אתה יכול להתקין דרך האייטיונס אפליקציה שהיא כמו קיצור דרך לאתר שמותאם לאייפון. אצלי למשל יש את וואלה, YNET, כלכליסט, חדשות ערוץ 2 (היה מאד שימושי בזמן האסון בכרמל) ולזמן קצר התקנתי אפילו את האפפ איביי.

דרך אגב, מצאתי את האנטנה של ה PEEL. היא נמצאת בחלק האחורי התחתון של המתאם, מאחורי המעגל הראשי ובנוסף יש ממנה סיכוך על ידי האייפוד עצמו. ומכיוון שזה בחלק שגם ככה אנחנו לא מצמידים לאוזן, נראה לי שאין כל כך מה לדאוג מהשפעת הקרינה.

פורסם

אהבתי את גילוי האנטנה; אין ספק שבסוף תהייה המומחה של ה- PEEL :yelclap:

ובקשר לסירטון: אני דווקא שאלתי מה אתה מבין, כי ראיתי בסרטון שמישהו הפעיל PEEL שכולל את ה- GPRS, לא שמת לב לזה?

פורסם

אהבתי את גילוי האנטנה; אין ספק שבסוף תהייה המומחה של ה- PEEL :yelclap:

ובקשר לסירטון: אני דווקא שאלתי מה אתה מבין, כי ראיתי בסרטון שמישהו הפעיל PEEL שכולל את ה- GPRS, לא שמת לב לזה?

יכול להיות שמישהו השיג גירסה לא רישמית של YOSION עם GPRS מופעל.. אני הרבה יותר מעדיף שהאפליקציה תהיה יציבה ואיכות השמיעה טובה בשיחות מאשר את ה GPRS הזה.. מקריאה באינטרנט הבנתי שמדובר במהירות שדומה למודם חיוג וזה מאאאאאאאאאאאאד איטי..

פורסם

ערב טוב

וואלה.....אז זה באמת לא כול כך חשוב.

אני דווקא רוצה שה-PEEL יגיב יותר מהר לשיחת טלפון נכנס - אני מתכוון לעליית מסך התשובה לשיחה; אומנם אני לא בטוח שזה בגלל האפליקציה, אלא אולי בגלל ש"העמסתי" ועדיין, "מעמיס" את האיפוד דור 2 שלי, ושאולי בגלל זה הכול עובד לאט יחסית; למשל האפליקציה שמאפשרת מעין סמי מולטיטסקינג, מביאה למצב שעד 3 תוכנות עובדות ברקע, ורק זה גורם לאיפוד לעבוד לאט.

ודרך אגב, יש לי חבר שנוסע הרבה לסין, אז חשבתי לבקש ממנו שיבדוק שם את האפשרות לקנות לי את ה- C APPLE PEEL, ואז יהיה שווה לבדוק את ההבדל.

פורסם

לצערי עוד לא הבנתי איך משיגים את ה C PEEL..

בניגוד למוצר של YOSION שהיה זמין מייד בחנויות מקוונות וקיים בהמון מכירות באיביי, את ה C PEEL אני לא רואה בשום מקום, אין לי מושג מה צפוי להיות המחיר שלו, וגם מישהו שעובד אצלם והבטיח לשלוח לי עדכונים, לא צייץ מאז (וגם באתר שלהם לא התעדכן כלום ואין דף עם אפשרות לרכוש און ליין).

פורסם

לצערי עוד לא הבנתי איך משיגים את ה C PEEL..

בניגוד למוצר של YOSION שהיה זמין מייד בחנויות מקוונות וקיים בהמון מכירות באיביי, את ה C PEEL אני לא רואה בשום מקום, אין לי מושג מה צפוי להיות המחיר שלו, וגם מישהו שעובד אצלם והבטיח לשלוח לי עדכונים, לא צייץ מאז (וגם באתר שלהם לא התעדכן כלום ואין דף עם אפשרות לרכוש און ליין).

בבקשה:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.50364

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.50365

פורסם

ואוו..ofri11 כול הכבוד!

שאלה:

לדעתכם, כדאי לרכוש ב- DX?

שמעתי שלוקח המון זמן עד שהמוצר מגיע.

פורסם

הזמנתי!! :yelclap:

פורסם

אומנם זמן המשלוח הוא בערך חודש, אבל החנות מאד אמינה, מנסיון.

פורסם

מוזר...

לא קיבלתי מייל עם אישור ביצוע העיסקה, שבוצעה באמצעות ה- PAPAL

אני בטוח שהכול אושר כהלכה!

ייתכן שלעיתים לוקח זמן וההודעה מגיעה מאוחר יותר.....בדרך כלל קיבלתי אותה מיד עם אישור העיסקה.

יש למישהו מושג?

פורסם

אני דוקא חושב שלמי שכבר יש את ה PEEL הראשון, עדיף לשבת ולחכות בסבלנות לשנת 2011 ולראות איזה מוצרי דור המשך יצאו לזה.

מוזר שהם קוראים לזה iSky ולא C Peel כמו באתר של COMING ועוד מוזר שאני לא מוצא אפילו מכירה אחת של זה באיביי (שמוצף רק ב YOSION).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים