עבור לתוכן

שאלה בקשר ל- oc לכרטיס מסך 5200 FX..

Featured Replies

פורסם

עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה..

מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה?

תודה מראש.

פורסם

עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה..

מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה?

תודה מראש.

נתחיל:

אוברקלוק הוא בעצם המהרת הכרטיס מסך משמע - להעלות את מהירות הזכרון + הליבה.

השיפור בביצועים תלוי בעד כמה שתמשוך יותר את מהירות הזכרונות והליבה.

אך צריך לדעת איפה מגבלות הכרטיס. האוברקלוק גורם לכרטיס להתחמם ויכול אך לגרום לשריפת הכרטיס.(ואולי גם עוד חלקים)

אבל אם כל פעם תעלה קצת ותראה איך הכרטיס מגיב - האם יש קויים על המסך הוא שיש בעיות בגרפיקה במשחקים

אז תוריד את האוברקלוק, ואם לא אז אתה יכול להשאיר אותו במצב הזה - אבל זה לא מומלץ לאורך זמן.

אוברקלוק בדר"כ עושים סתם לכיף לראות עד איפה אתה יכול למשוך את המערכת שלך ולעשות שיא חדש ב- 3dmark :-).

כדי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך יש מגוון של תוכנות. שרובן מאד פשוטות... פשוט יש לך סקאלה של מהירות הזכרון והליבה

ואתה פשוט מעל את החץ.

מקווה שהבנת.

פורסם

יש את Riva Tuner

ויש את Rage 3D

אבל זה לא הפורום המתאים

זה יותר מתאים לפורום אוברקלוקינג ;)

פורסם

לי יש את הכרטיס הזה של INNO3D ועשיתי לו אוברקלוק עם קירור מפלצתי ל 310/607 3dmark03 : 2101 3dmarks :)) שיא עולם :)

פורסם

לי יש את הכרטיס הזה של INNO3D ועשיתי לו אוברקלוק עם קירור מפלצתי ל 310/607 3dmark03 : 2101 3dmarks :)) שיא עולם :)

איזה קרור יש לך ? ?

אני בלי שום קרור נוסף הגעתי ל 280\460 גם של inno3d..

פורסם

כמה קיבלת לפני הOC?

פורסם

1520 בערך... אולי אפילו 1470 משהו כזה... דרך אגב הCLOCK הרגיל של שלי זה 250/400... ויש לי קירור שדומה לבלו אורב וחתחתי סינק של SLOT 1 של פנטיום שלוש ושמתי סינקים על הזיכרונות... זיכרונות של hynix

נ.ב : אתמול קרה לי משהו מאוד מוזר ומפחיד... , הוצאתי את הכרטיס וראיתי מלא אבק אז ניקיתי עם צמר גפן לאוזניים וקצת רוק... אני בא לשים את הכרטיס במחשב והכל עובד יופי ואז אני נכנס למשחק והמסך פשוט שחור! לא רואים כלום אבל שומעים הכל , מה אומר המחשב לא נתקע והכרטיס מסך פשוט לא מציב משחקים... שום משחק. הוצאתי אותו ושמתי שGF2 שלי והכל עבד יופי גם במשחקים!! מה קרה לכרטיס ?! אופס... נכנס קצת רוק על הליבה! אני אידיוט!!! למזלי חיכיתי ואחרי שלוש שעות הכל התייבש וגם הסלוט היה עם קצת רוק אז זה עכשיו פועל... אבל תיזהרו שאתם מנקים תכרטיס מסך שלכם!!! מאוד מסוכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים