פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים אשמח לקבל המלצות מאלו שכבר לומדים פשוט כל האתרים ללימודי תיאוריה נראים לא ממש מקצועיים גם אלו שבתלשוםתודה מראש
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים יש את אתר "דרך" אחלה אתר הייתי גם בלמד וגם בדרך ודרך יותר טוב ויותר עדכני מומלץיש לי מורה באזור תל אביב גבעתיים ככה אם אתה רוצה שלח לי הודעה בפרטי
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים מחבר תודה dranzer אשמח אם תוכל לשלוח לי את הפרטים של המורה שלך בהודעה פרטית אני פשוט לא מצליח לשלוח לך
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מצטרף להמלצה לעיל - רק קח בחשבון שלא משנה איפה תלמד תאוריה, בנוסח החדש תתקל בשאלות שאין להם תשובה נכונה ברורה, או כאלה שהתשובה הנכונה להן מבחינת הבוחן והמחשב אינה באמת נכונה.
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מצטרף להמלצה לעיל - רק קח בחשבון שלא משנה איפה תלמד תאוריה, בנוסח החדש תתקל בשאלות שאין להם תשובה נכונה ברורה, או כאלה שהתשובה הנכונה להן מבחינת הבוחן והמחשב אינה באמת נכונה.אני למדתי דרך למד, ועשיתי הרבה מבחנים משם.... ולבסוף עברתי תיאוריה ראשונה ללא שום טעות. ככה שהכל מדויק
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר הלכתי היום לעשות בדיקת ראייה ואלוה תוצאות הכל נראה בסדר חוץ מסעיף אחד בוא קיבלתי "לא" האם זה יחייב אותי להרכיב משקפיים בנהיגה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים הלכתי היום לעשות בדיקת ראייה ואלוה תוצאות הכל נראה בסדר חוץ מסעיף אחד בוא קיבלתי "לא" האם זה יחייב אותי להרכיב משקפיים בנהיגה?התוצאה תקינה לחלוטין ילדון, כל שנותר עכשיו הוא לא להירדם על ההגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.