פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים נשמע כמו בעיית DNS.נסה להגדיר בכ. הרשת כתובת DNS ציבורית. (של גוגל לדוגמה).
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים מחבר נשמע כמו בעיית DNS.נסה להגדיר בכ. הרשת כתובת DNS ציבורית. (של גוגל לדוגמה).אפשר הסבר?ופניתי לפיקוק כבר אבל צריך לישלוח להם אותו ואז הם שולחים לי אחד אחר אז יהיה איזה שבוע וחצי בלי אלחוטי
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים אם אתה מצליח לגלוש לאתר עם כתובת ה IP שלו, זה אומר שאין לך בעיה בקישורית עצמה, משמע החיבור עדיין פועל.כלומר, יש לך בעיית DNS. (ה DNS תפקידו להמיר את כתובות האינטרנט, ל IP שהמחשב יוכל לעבוד איתו).לכן, כל מה שאתה צריך לעשות הוא להגידר את כתובת ה DNS של הספק שלך ידנית (שהנתב לא ימשוך אותו אוטומטית מהספק).
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים מחבר אם אתה מצליח לגלוש לאתר עם כתובת ה IP שלו, זה אומר שאין לך בעיה בקישורית עצמה, משמע החיבור עדיין פועל.כלומר, יש לך בעיית DNS. (ה DNS תפקידו להמיר את כתובות האינטרנט, ל IP שהמחשב יוכל לעבוד איתו).לכן, כל מה שאתה צריך לעשות הוא להגידר את כתובת ה DNS של הספק שלך ידנית (שהנתב לא ימשוך אותו אוטומטית מהספק).אוקי הבנתיאבל ב"קריסה" הזו אני לא יכול לגשת לראוטר דרך ה IP כלמור הוא חלקית עובדאז אם אני יגדיר את ה DNS ידנית הוא לא יקרוס?פעם הבא שהוא קורס אני ישים את ה DNS של גוגל 8.8.8.8 ו 8.8.4.4
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים גם אצלי~~!! הוא כאילו שומר על הסשן.. וחוסם חיבורים חדשים. נגיד אני עובד עכשיו בפייסבוק ואז הוא 'קורס'.. הפייסבוק ממשיך לעבוד רגיל ללא כל בעיה.. הצאט עדכונים מעבר בין דפים. המסנג'ר ממשיך לעבוד... אבל אם אני אנסה להיכנס פתאום לגוגל הוא נותן דף לא זמין. ניתוק וחיבור של הראוטר מסדר את הבעיה. ממש מוזר!!!
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אני לא בטוח שזה יעבוד, זו רק השערה.אבל שווה לנסות.(למרות שאם אתה אומר שאין לך אפשרות להכנס אפילו לתפריטי הנתב, הפתרון שהצעתי לא יעזור).
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר אוקי האינטרנט עובד אחרי הקריסה כשסמתי את הכתובת DNS של גוגגלאבל אני עדין לא יכול להיכנס לראוטר
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אז חלק מהבעיה פתרנו.כשפנית אל פיקוק הפתרון היחיד שלהם היה החלפת הנתב?עוד משהו, כשהנתב קורס, הוא חם למגע יד?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מכיוון שזה תמיד קורה על בסיס קבוע פשוט שים עליו מאוורר ותראה אם זה פותר את הבעיה.כמו שאמרתי אצלי דאגתי לשים אותו (ושאר ציוד התקשורת) במקום שיש זרימת אוויר.זה לא שיש עליהם מאוורר אבל הם לא מגיעים לטמפרטורות קריטיות.ולא סתם עשיתי את זה, היו לי תופעות יום חם אחד ובדקתי את הראוטר והוא היה חם אש בכוך הצפוף והחנוק שהוא היה קודם.ומאז הכל דבש.זה כמובן לא מחייב שזה המצב אצלך ושהבעיות נובעות מחום אבל זה בהחלט שווה בדיקה ואפילו פעולת מנע אם תחליט שהראוטר לא תקין ותחליף לאחר.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים כמו שאמרתי מההתחלה ( ) הייתה לי אותה בעייה, שמתי עליו מאוור (כי הוא היה חם מדי למגע) והבעייה נפתרה. זאת הבעייה שלך בוודאות. תשים מאוורר 24\7 נגמר הסיפור.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אין צורך להפריז ולשים מאוורר 24/7, אבל צריך לשים אותו במקום מאוורר.(נראה כאילו החום הוא בעיה גורפת בנתבי Edimax, מנסייון עם 6424).
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר מישהוא אמר לי שיכול להיות שזה בעית עומס חיבוריםבאזורס הגדרתי את כמות החיברוים בלתי מוגבלת יכול שזו הבעיה?כמה חיברורים כדי להגדיר?ולא ניראה לי שזו בעית חום כי גם בימים חמים יותר לפעמים לא היו קריסותוחום שלו תמיד חסית גבוה לדעתיהוא גם נמצא במקום די מאוררלפעמים אפילו עם מזגן
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים ברור שזו הבעיה.הראוטר לא עומד בעומס ולכן קורס.אני הגדרתי על 400 (עם ה 2650U) והוא לא קורס לי.בנתב שלך שיש לו 16MB RAM אני חושב שכדאי שתתחיל מ 100 ותעלה לאט לאט עד שתרגיש איטיות, תוריד קצת וכך תדע כמה להגדיר.כמו כן, במדריך המשתמש הוא מוצב על מעמד שמאפשר להציב אותו על צידו, כך הוא מוצב אצלך?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר ברור שזו הבעיה.הראוטר לא עומד בעומס ולכן קורס.אני הגדרתי על 400 (עם ה 2650U) והוא לא קורס לי.בנתב שלך שיש לו 16MB RAM אני חושב שכדאי שתתחיל מ 100 ותעלה לאט לאט עד שתרגיש איטיות, תוריד קצת וכך תדע כמה להגדיר.כמו כן, במדריך המשתמש הוא מוצב על מעמד שמאפשר להציב אותו על צידו, כך הוא מוצב אצלך?כן הוא על הצד כחה גם הוא משדר למרחק גדול יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.