עבור לתוכן

מדרסים דרך הצבא

Featured Replies

פורסם

התגייסתי לפני קצת יותר מחודשיים ויש לי פלטפוס קשה. כנראה שלצה"ל יש בעיות עם לתת הפנייה לאורטופד, כי אני הודעתי על הבעיה שלי פחות או יותר כשהתגייסתי. אולי לא לחצתי מספיק על הצבא, אבל זה לא הנושא.

הבעיה שיש לי כרגע ברגליים היא דיי מוזרה. מצד אחד כשאני בלי משקל עליי אין לי בעיה לרוץ. מצד שני כשאני עם משקל עליי (אפוד) הרגליים מתחילות לשרוף כבר אחרי 200 מטר בערך של ריצה קלה. מעבר לזה לעלות מדרגות/ללכת בעליות גם מאוד מרגיש כבד. חוץ מכל זה יש לי עייפות מסויימת ברגליים (לא מאוד חזקה, אבל קיימת) שהיא כרונית.

בכל מקרה, כרגע אני ברגילה ורציתי לדעת אם זה אפשרי לראות אורטופד (צריך אורטופד צבאי?) עד שאני חוזר מהרגילה ולהוציא מדרסים אישיים?

ואם לא מה אני צריך לעשות כדי להוציא מדרסים כמה שיותר מהר?

נ.ב. אני מאזור המרכז אם זה משנה

חוץ מזה אני אהיה היום בקניון שיש חנות של ורטהיימר. אפשר לפני שאני מוציא מדרסים לקנות נעלי ריצה שיתאימו לי? (יש לי ואוצ'ר)

פורסם

כשאתה חוזר מהרגילה פנה לרופא היחידה שלך, תראה לו את הרגליים, תגיד שאתה צריך מדרסים ותבקש הפניה לאורטופד

פורסם

תביא אישור מרופא המשפחה שלך,סמכותו עולה על זה של רופא צבאי

פורסם

^ממש לא. חוץ מזה שזה יעלה לו לא מעט כסף (הוא חיל והוא לא רשום בקופ"ח) בכל מקרה יצטרך לבחון את זה רופא היחידה/אורטופד צבאי.

אף אחד, לא ימנע ממך להוציא מדרסים אישיים באזרחות. רק קח בחשבון, שיכול מאוד להיות שזה יכול לעלות לך לא מעט.

תעבור על העמוד כבר נפתח תאר'ד בנושא כדאי שתעיף בו מבט.

פורסם

לא מחייב.אם רופא קו"פח חולים בדק אותך וראה שאתה צריך מדרסים.הרופא הצבאי לא יתווכח איתך(תביעות,וועדות חקירה....)

אני הלכתי לרופא משפחה/קופ"ח והוצאתי אישור שאני חייב מדרסים והצבא מימן לי מדרסים.לפעמים זיג-זג זו דרך יותר מהירה מקו ישר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים