עבור לתוכן

מה תכלית החיים שלנו?

Featured Replies

פורסם

אני עוסק בשאלה הזו זמן רב.

למה אני חי, מה המטרה שלי בחיים, מהו יעשה אותי מאושר וכו'.

לכל אחד יש תשובה שונה לסוגיה הזו, את התשובה שלי עוד לא גיליתי.

מה שכן גיליתי לאחרונה, זה שאני עשוי להיות מאושר יותר אם לא אתחתן ואקים משפחה.

זה ישתלם לי מבחינה כלכלית, לא אצטרך לפרנס אישה וילדים, ואוכל במקום זאת להשקיע את הכסף שאמור ללכת על משפחה.

בנוסף, לא אהיה מוגבל לאישה אחת, כי אם אתחתן, אין סיכוי שלא אבגוד. אני פשוט יודע שאני אשתעמם מאישה אחת ובטח נתחיל לריב כל הזמן. רווקות היא חופש מבחינתי, וחיי משפחה הם, לפחות בשבילי, כלוב.

כשאני מוזמן לחתונות של קרובי משפחה וחברים, אני תמיד חושב לעצמי ''הם כל כך מאושרים עכשיו, יש להם מושג למה הם הכניסו את עצמם?''

אני גם לא מוטרד מהמשכיות, גידול ילדים זה במצב של היום זה יותר נטל מאשר תחושה של סיפוק. לא רק בגלל העול הכלכלי.

אז לאמת אחת הגעתי לפחות, רוצה להיות רווק לנצח. גם אתם מרגישים ככה?

אני ממשיך לחפש עוד דברים שנכונים לי ויספקו אותי.

מה זה למשל אושר מבחינתי?

כסף יעשה אותי מאוד מאושר, אבל הבנתי שבשביל סגנון החיים שאני רוצה, אין צורך להיות מיליונר.

בסך הכל רוצה לקנות דירה קטנה, לא מפטנז בכלל על וילה או אחוזה של 2 דונם. (אם כי חשוב לי שהדירה תהיה באיזור יוקרתי).

אוטו? כמובן! אבל מי צריך מרצדס או ב.מ.וו? גם אם אוכל להרשות לעצמי, אני אסתפק ביונדאי או טויוטה.

אין לי מושג מה אני רוצה לעשות מבחינה מקצועית, אני אסיים ללמוד ואראה אחר כך.

כל עבודה משעממת בסופו של דבר, לא?

אם היית יורש מיליארד דולר, לא הייתי משקיע בשום דבר, לא הייתי מנסה לעשות עוד כסף.

הייתי פשוט יוצא לפנסיה מוקדמת, מטייל, מבלה. מה הטעם בעוד כסף?

נראה לי שתכלית החיים בשבילי זה פשוט לבלות (בעיקר בחו''ל).

וכן, מאוד משעמם לי כרגע.

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובכן, נראה שתכלית החיים שלך כרגע היא לשעשע את באי הפורום עם הודעות מפגרות.

פורסם

אולי עכשיו כשאתה צעיר נראה לך שמשפחה זה "כלוב".

תחשוב על זה כשתגדל ותהיה לבדך בעולם. הדבר היחיד שיהיה לך הוא ה"כלוב" שלך, ולדעתי אתה לא תצטער על שום רגע.

פורסם

בלי ילדים לדעתי אין ממש מטרה בחיים למרות שקריירה מעניינת יכולה לפצות במידה מסוימת, אבל אם אתה חושב שילדים זה נטל אז אולי תעשה טיול ארוך מאוד מסביב לעולם ...

פורסם

42 :xyxthumbs:

פורסם

אין לך בית ספר מחר? כבר כמאט 10 לך לישון אחרת לא תתעורר.

</thread>

פורסם
  • מחבר

בלי ילדים לדעתי אין ממש מטרה בחיים למרות שקריירה מעניינת יכולה לפצות במידה מסוימת, אבל אם אתה חושב שילדים זה נטל אז אולי תעשה טיול ארוך מאוד מסביב לעולם ...

כן, החסיכון שיבואו על היעדר ילדים ילך על השקעות, על פיתוח קריירה וכו'.

אומנם זו לא הסיבה היחידה, העניין מורכב מהרבה מאוד גורמים, ואם אשתף אתכם בהם, תחשבו שאני סתם תמהוני, אבל אני מבין את עצמי ;)

פורסם

יצא לי להכיר כמה אנשים שמבחינתם להקים משפחה זו השטות הכי גמורה - המכנה המשותף בינהם היתה שהחיים שלהם היו רקים.

אני אסביר את עצמי, בן אדם שרואה בעצמו לא רק את הגוף שלו אלא גם דברים רוחניים - שאיפות מטרות אידאלים, בן אדם כזה מטבעו רוצה שתהיה לו המשכיות כדי שמשהו ממנו ימשיך להישאר גם אחרי שהוא ימות, אבל מי שמסתכל על עצמו ומה שחשוב לו זה רק הנאותיו לא רואה שום עניין בהמשכיות שלו.

בתור אבא אני יכול לומר לך שאין דבר שגורם לי יותר אושר מזה שיש לי ילדים, מזה שהם צריכים אותי ומזה שאני נותן להם.

כל החיים שלך עוד לפניך אתה לא צריך להחליט מה לעשות בחיים עכשיו, בנתיים חכה עד שתתבגר קצת.

לילה טוב

פורסם

לפרמט.

פורסם

תקשיב טוב מה תעשה

תגלוש ל www.mmorpg.com ותתחיל לחרוש על איזה משחק מהרשימה במקום לזבל בשכל על כל מיני פילוספיות של תכלית החיים

פורסם

אתה עדיין ממורמר מזה שלא התקבלת לטכניון?

פורסם
  • מחבר

אתה עדיין ממורמר מזה שלא התקבלת לטכניון?

לא ניסיתי אפילו ???

פורסם

SPD?

פורסם

להיות פוקימון מאסטר!

פורסם

לפרמט.

מלא או מהיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים