עבור לתוכן

מפרט לשימוש משרדי - יומיומי. עד 2.2K

Featured Replies

פורסם

הקפיצה הבאה במידות השקט היא להוסיף FREEZER 7 PRO REV2 בתור קירור למערכת. המארז הוא מלכתחילה שקט למדי.

פורסם
  • מחבר

הקפיצה הבאה במידות השקט היא להוסיף FREEZER 7 PRO REV2 בתור קירור למערכת. המארז הוא מלכתחילה שקט למדי.

אחלה,

על קירור למערכת נראה לי אני אוותר כרגע, לא מרגיש לי משמעותי, ובכל מקרה זה לא משהו שמוסך להוסיף בעתיד בלי יותר מדי בעיות.

תודה רבה על העזרה YZ101 , באמת שעזרת לי מאוד :)

פורסם

אם כבר בשקט עסקינן אז יש את ה-NSK4480 המעולה והשקט שמגיע ביחד עם ספק 380W מצויין בתוספת של כ-40 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אם כבר בשקט עסקינן אז יש את ה-NSK4480 המעולה והשקט שמגיע ביחד עם ספק 380W מצויין בתוספת של כ-40 ש"ח.

סליחה על הבורות, אבל איך הספק בתוך מארז זה בהשוואה ל SS ? אומנם ההספק שלו מעט יותר גבוה, אבל אני יודע ש SS נחשבים מאוד טובים בתחום הספקים,

לעומת זאת הספק פה, לא ממש ברור לי של איזה חברה הוא, ואני טיפה חושש מהיותו גנרי...

בכללי המארז הזה כן עושה רושם של מארז יותר יפה יותר מלוטש ויותר איכותי גם, כךף שאם הספק לא מהווה בעייה, נראה שזו אופציה מעניינת...

איך האופציה הזו ? : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1808

אני שמעתי על ה ANTEC 300 שהוא דיי טוב, והוא גם בא עם ספק 500W ...

זה נשמע לי כמו אוברקיל דיי רציני, אבל זה פשוט נראה לי דיל ממש טוב, לא ? המארז עצמו ANTEC300 לפי מה שהבנתי אמור להיות מארז טוב גם מבחינת שקט גם מבחינת אוורור וגם מבחינת יציאות קדמיות, וככה אני גם מקבל פה ספק חזק שלא נראה לי שיכול להזיק , במחיר ממש משתלם. לא ?

פורסם

איכות הבניה של האנטק טובה יותר מה גם שהוא שקט מאוד.

אני מקווה שאתה לא חושש שחברה כמו Antec תשווק את המארז שלה עם ספק ג'נרי לחלוטין :)

הספק הוא של Antec כמובן מסדרת ה-EarthWatts המצויינת שאת הספקו אתה יודע.

פורסם
  • מחבר

איכות הבניה של האנטק טובה יותר מה גם שהוא שקט מאוד.

אני מקווה שאתה לא חושש שחברה כמו Antec תשווק את המארז שלה עם ספק ג'נרי לחלוטין :)

הספק הוא של Antec כמובן מסדרת ה-EarthWatts המצויינת שאת הספקו אתה יודע.

כרגע אני מתלבט בין 3 אופציות.

האחת היא מה שאתה אמרת. השנייה היא ה 300 עם הספק, בגלל ששמעתי דברים טובים על המארז הזה וזה נראה כמו דיל משתלם.

האופציה השלישית היא CM 534 שגם נראה טוב אבל גם קראתי עליו שהוא שקט מאוד ומאיכות בנייה טובה מאוד, ואני בכללי אוהב מוצרים של CM.

כל 3 האופציות הן בסדר גודל של אותו מחיר ככה שהשאלה פה היא פשוט איזה מארז הכי טוב, לא מבחינת מראה אלא מבחינת שקט,אוורור,יציאות קדמיות וכפתורים קדמיים ודברים כאלה, הכוונה מבחינת נוחות איכות בנייה וכד' ...

מצטער על החפירה, פשוט מארז ,לטעמי לפחות, זה אחד החלקים החשובים במחשב וחבל ללכת על משהו שלא יהיה לי נח אחר כך...

פורסם

ה-NSK קומפקטי יותר מכולם שקט מאוד ומאוורר בצורה נהדרת.

יש לי ניסיון איתו ועם ה-300 עם ה-CM לצערי אין לי ניסיון.

אם אתה מחפש משהו קטן מאוורר ושקט ה-NSK יהיה מצויין.

שקט זה עיניין אישי וכל אחד יכול להגדיר אותו אחרת, ה-NSK בשבילי היה מספק בתור מישהו ששקט זה לא הדבר החשוב לו ביותר אך עדיין שם עליו דגש קל.

אגבף לא זכור לי שה-CM מגיע עם ספק אלא אם אתה מדבר על באנדל ספציפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים