פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים גם אם תדע באיזה קובץ כתוב הניקוד שלך זה לא יעזור לך משום שהקבצים מקודדים כך שרק תוכנת אי מיול יודעת לפתוח אותםאחרת ממזמן מישו היה פותח את אחד הקבצים והיה רואה שורה כזאתyour score: 100והיה פשוט משנה אותה כרצונו ומפרסם ברשתמסכנה:צריך לחכות שאחד ממתכנתי אימיול יחליט להדליף את מפתח ההצפנהעריכה:ותקטין את התמונה
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים הקרדיט באימיול מתחלק לכל אחד מהמשתמשים אליו העלת קבצים.וכמות הקרדיט שצברת נשמר אצל אותו משתמש (ולא אצלך) ככה שאין יכולת לדעת את הקרדיט שלך. (וגם לא לרמות).
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים הקרדיט באימיול מתחלק לכל אחד מהמשתמשים אליו העלת קבצים.וכמות הקרדיט שצברת נשמר אצל אותו משתמש (ולא אצלך) ככה שאין יכולת לדעת את הקרדיט שלך. (וגם לא לרמות).אתה בטוח???זה נשמע לי רעיון טיפשי שאני יתחיל לשמור את הקרדיט של יוזרים אחרים:1.זה יתפוס לי בסופו של דבר הרבה מקום בדיסק על כל אחד שהעלתי ממנו2.אם אני אופליין אז איך המשתמשים שהניקוד שלהם רשום אצלי ידעו מה הניקוד שלהםהקיצר לא נשמע לי הגיוני
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים כן אני בטוח.1. הקרדיט נשמר כמספר בקובץ clients.met.2. אם אתה OffLine אז המשתמשים שיש להם ניקוד אצלך מן הסתם לא מורידים שום דבר ממך ולכן זה לא חשוב כמה קרדיט יש להם אצלך.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים זה בדיוק הרעיון שמפתחי התוכנה חשבו עליו.אתה רוצה מהירות? תשתף עם הרבה אנשים אחרים את הקבצים שלך. הם ידעו שלא כל האנשים שהורידו ממך יהיו מחוברים אבל אם אתה תשתף המון אנשים אז בסופו של דבר מישהו מהם יהיה מחובר באותו זמן איתך וככה תקבל קצת יותר מהירות
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אה הבנתיזה כאילו קרדיט פר יוזראני חשבתי שזה כמו קאזה שיש לך קרדיט אחדבאמת רעיון נחמד
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים באותו נושאיש כזה דבר קרדיט שלילי?אם הורדתי מלא דברים וכמעט ולא שלחתי האם הדירוג שלי יותר נמוך ממישהו שמשתמש בתוכנה בפעם הראשונה?לפי מה נשמר הקרדיט על המחשבים מאחרים, לפי IP יוזר ניים כתובת mac או מה?
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים הנה ההסבר המלא על מערכת הקרדיט:http://www.emule-project.net/faq/credits.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.