עבור לתוכן

hd 5670 vs 7800 gtx

Featured Replies

פורסם

שלום רב, ברשותי כרטיס מסך בן ארבע שנים 7800 gtx ולאחרונה הוא התחיל לגמגם ולכבות את המחשב שהוא מתאמץ,המעבדה המליצה לי להחליף את הכרטיס .

אנשים המליצו לי על הכרטיס hd5670 512 mb בעלות של 450 ש''ח.. השאלה שלי אם אני ירגיש שינוי במשחקים ?

פורסם
  • מחבר

אבל אנשים פה מהפורום המליצו לי על ה5670 .. מה שהצעת לי יותר טוב ?

פורסם

9800GT בועט בHD5670 מכל בחינה אפשרית ועכשיו גם עולה פחות, לא לקנות אותו זאת טיפשות במקרה שכזה

פורסם

זה ממש מחיר בדיחה לכרטיס יחסית חזק , שווה באמת. ועוד עם קירור כזה טוב, רק הקירור עולה 160 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ראית תמפרט שלי זה לא יהווה צוואר בקבוק ?

ומה לגבי הספק כוח הוא יחזיק את הכרטיס שהצעת לי ?

thermaltake purepower 430 atx-350-102

פורסם

יחזיק אם אני לא טועה ה 9800 אפילו לוקח פחות חשמל מ 7800 בגלל התהליך ייצור המתקדם יותר

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם הוא יחזיק ?

וזה פעם ראשונה שאני מזמין חלק למחשב מהאינטרנט החבר'ה הזאת אמינה יש למי לדבר במקרה של תקלה בחלק ?

פורסם

יותר ביצועים הוא יביא מHD5670 בכל מקרה אז אין שום סיבה לשנמך את ההחלטה.

לגביי הספק, מדובר בספק מאוד בסיסי ובמאמץ יהיה גבול בין עם HD5670 ובין עם 9800GT, למעשה אני קצת מתפלא שהספק עדיין חיי ולא מתפלא שהלך 7800GTX לעולמו. אין לי כל כך מה להגיד לך מלבד זה שתצטרך ללכת על ספק 350W נורמאלי לפחות, זה יהיה נהדר

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1029

RSM אמינים בהחלט ותמיד יש עם מי לדבר שם.

(ראיתי לא מעט ביקורות על הספק שלך במצב חדש וב216W על 12V הוא לא רצה להדלק, אני לא רוצה לנחש מה יקרה עם ספק בן יותר מ3 שנים)

פורסם
  • מחבר

חח אחרי 4 שנים 7800 gtx מגמם כבר :)

שמע אני חייל ואין לי כסף להשקיע עכשיו גם בספק כוח .. השאלה אם הוא יחזיק או שזה בעייתי ?

פורסם

סליחה אם אני נדחף

הם עושים משלוחים?

פורסם

חח אחרי 4 שנים 7800 gtx מגמם כבר :)

שמע אני חייל ואין לי כסף להשקיע עכשיו גם בספק כוח .. השאלה אם הוא יחזיק או שזה בעייתי ?

לפי מה שאני רואה יש חשש גדול מאוד, כמעת ודאי שהעניין הזה לא יגמר בטוב ולכן אני לא יכול להגיד לך "יחזיק"

ה196 שקלים של הספק כנראה יצטרכו לחכות אולי עוד חודש, אבל בכל מקרה אל תעשה החלטה פזיזה לשים את ה9800GT על הספק הזה, אם אתה יכול תמתין אני מבטיח שזה ישתלם לך.

סליחה אם אני נדחף

הם עושים משלוחים?

לא קשה לנסות להזמין מוצר באתר ולראות את סוגי המשלוחים, דואר רשום ב20 שקלים לחלקים בודדים או 40 שקלים שליח עד הבית

פורסם

ההבדל בין 400W ל350W בSSET ממש לא גדול (כ36W) וההבדל במחיר 60 שקלים

אני יודע למה אני ממליץ על 350W הזה רוני אני לא מטומטם כמו שאני נראה.

פורסם
  • מחבר

שמע אני די לחוץ על כרטיס מסך עכשיו כי מה שיש לי כבר לא מתפקד ואין לי כסף לספק כוח חדש.. ואני מעדיף לקנות מחנות שליד הבית שלי מהסיבה שתהיה לי מעבדה קרוב ..

אני אמור מחר לקנות ת5670 ב450 שקל כולל הרכבה .. אתה אומר לבטל הוא לא משתלם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים