עבור לתוכן

מחפש המלצות למשחקים ל PS3

Featured Replies

פורסם

בנובמבר/ינואר אני הולך לקנות משחקים נוספים ל PS3 שלי (אני קונה אותם בקבוצות גדולות מ PCGAMES ואז לא משלם עם המשלוח). בקניה הקרובה אנירוצה לקנות GOW3,GT5 וכניראה לחקות עד ינואר בשביל LBP2 ואני צריך המלצות למשחקים נוספים שיכנסו לאותה קניה.

כרגע אין לי הרבה משחקים, יש לי את האוסף של GOW (שכולל את 1 ו 2), את סדרת UNCHARTED, שלושת ה R&C ו TEKKEN ו KILLZONE2. אין לי צורך במשחקי ספורט, כשאני רוצה אני משחק אצל בן דוד שלי. אפשר לדלג על Demon's Souls ו MGS, אין לי סבלנות למשחקים כאלה :P

עריכה: לדלג על משחקים שיוצאים גם למחשב.

פורסם

Darksiders

Batman arkham asylum

Red Dead Redemption + GTA4

Just cause 2

זה ככה בשלוף.

ליביו

פורסם
  • מחבר

שכחתי להזכיר, אם משחק יוצא גם למחשב ב 90% מהמקרים אני אחקה לגירסה של המחשב (כמו שאני עושה כרגע עם SHANK וכמו שעשיתי בעבר עם AC ו GTA).

איך RED DEAD? בכללי אני לא כל כך אוהב משחקי עולם פתוח, ברוב המקרים אחרי חצי שעה אני מפסיק לשחק בצורה רצינית ועובר ללרוץ ולהרוג אנשים ברחוב :P בגלל זה אני גם לא יודע אם לקנות את infamous...

הוספתי גם את KILLZONE 2 לרשימת המשחקים שיש לי, לא מבין אין פספסתי אותו...חשבתי לחזור ל resistance, גם הראשון וגם השני זולים יחסית אבל ממה שראיתי באינטרנט המשחק הראשון מאוד מאוד אפור :-\ שווה לשחק בהם?[br]פורסם בתאריך: 9.10.2010 בשעה 15:10:34

מישהו?
פורסם

אני משחק ב RED DEAD עכשיו והמשחק הזה מדהים! גם ויזאולית וגם משחקיות טובה מאוד,דמויות מעניינות וכו'.

המשחק מאוד ארוך ופתוח וכמובן שבסגנון GTA מערב פרוע.

איך UNCHARED אין לי האם שווה להשיג?

פורסם

UNCHARTED - גם הראשון וגם השני מדהימים.

ליביו

פורסם

שווה זאת לא מילה, רק אזהרה קטנה, אי אפשר להפסיק, הלך לי סופ"ש שלם על הראשון ועוד סופ"ש על השני פשוט אי אפשר להפסיק לשחק

מה שכן תשחק בראשון קודם כי אחרי השני אי אפשר לחזור לגרפיקה של הראשון

פורסם

heavy rain.. great game .

פורסם
  • מחבר

UNCHARTED באמת מצויינים אבל הראשון טיפה קצר והשני קצר מאוד, השני בערך באורך של MW2, מה שאומר שאפשר לסיים בישיבה אחת.

פורסם

אבל לשני יש מולטי לא רע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים