עבור לתוכן

נפח פנוי של הכוננים משתנה כל הזמן בווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב שהנפח הפנוי של הכוננים משתנה כל הזמן (ווינדוס 7).

לדוגמא היום פיניתי מקום בכונן d (אני תמיד מוחק מחיקה מלאה, shift+del), היה לו נפח פנוי של 7GB, כונן C היה עמוס לכאורה והיה איזה ג'יגה פנוי.

כיביתי את המחשב, ואחרי כמה שעות כשהדלקתי אותו הנפח הפנוי "התחלק" בין c לd, עכשיו יש לי כ4gb פנויים בכל אחד מהם.

מישהו מכיר את התופעה?

פורסם

יכול להיות שהבעיה היא בהארד דיסק, לפעמים שיש בעיה בהארד דיסק נמחקים דברים מעצמם משתנים דברים

נסה לחלץ קובץ rar ותראה אים יש בעיה אים הבעיה היא בהרד דיסק ב90% מהמקרים יהיה בעיה בחילוץ של קבצי rar

עוד דבר יכול להיות בגלל שאין מספיק מקום פנוי אז זה עושה בעיות

פורסם

זה לא אמור להיות ככה אם הבנתי נכון הווינדוס לקח מכונן D (שעליו יש 7 GB) וחילק את זה לכונן C (שעליו יש רק 1 GB)

לא הייתי אומר שזה בעיה בהארד דיסק,נראה לי ש ווינדוס 7 פשוט ''חכם'' הוא מאזן את הנפח בין כונן D לכונן C.

תנסה לפנות עוד 2 GB בערך בכונן C ותבדוק אם זה שוב קורה,לא נראה לי ש 1GB פנוי מספיק ל-WINDOWS 7.

אני יודע רק שב-WINDOWS XP שנשאר לי רק איזה 600 MB פנוים התחלתי לקבל הודעה של LOW DISK SPACE ואז הייתי אפשר ל-CLEAN DISK.

ווינדוס 7 הרבה יותר כבד ככה שזה נראה לי הגיוני כל המקרה הזה.

פורסם

לי קורה משהו אחר ודומה: בכונן C, באופן אקראי בעוד, הוא אומר שאין בכלל מקום עד כמה בתים או קילובייטים בודדים, למרות שיש מעל 4 ג'יגה פנויים, ואם אתה גם מוחק תוך כדי דברים אתה רואה שהכונן מתמלא במגות כל כמה שניות, עוד הפעם עד אפס מקום עם ההודעה המעצבנת למטה שאין מקום

פורסם
  • מחבר

הנה זה עוד פעם קרה.

אתמול התפנו לי 4GB בכונן C, בלי שמחקתי כלום. היום כשהדלקתי את המחשב הנפח הפנוי הזה "עבר" לכונן D.

עריכה:

כנראה שהבעיה היא בדיסק קשיח \:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477043.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים