עבור לתוכן

מחשב חדש win7 64bit - מסך כחול וריסוטים אינסופיים!!

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע, (i3, 4gb, gigabyte motherboarf) התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט.

הוא עבד כמו שצריך במשך מס' ימים, היום בבוקר אני מדליק אותו ונהיה לי שחור בעיניים- מסך כחול שלא נראה במחשב שלי מאז ימי קדם ואחריו ריסוט של המחשב!

חפרתי באינטרנט, נתקלתי בכל מיני תשובות מעורפלות ולא ברורות.

אני לא יודע מה לעשות, המסך הכחול מכה אותי בסיטואציות שונות והוא מגיע גם ב- safe mode וגם בדיסק בוט של ווינדוס!

ניסיתי לשחזר לנקודת זמן טובה אבל אני חוטף שגיאה באמצע וריסוט נוסף.

עלתה בראשי בעית חומרה אבל אחרי הכל זה מוצר חדש ואם הוא מקולקל - הייתי מצפה לראות תקלה מההתחלה, לא ככה?

הרצתי כל מיני כלים ובדיקות ונסיונות למנוע את הריסוט, חפירה בפורומים גילתה לי שמס' רב של אנשים חוו בעיה דומה לאחר קליטת עדכוני תוכנה של מייקרוסופט, ומראים איך למחוק את זה.

אני לא בטוח שזה רלוונטי ממס' סיבות אבל המרכזית היא מכיוון שאין לנו אותם סימפטומים של בעיה- אצלי לא אפשרי לעשות שום דבר על המחשב - כל דבר שאני מנסה לעשות מלווה במסך כחול, מה שמצביע (לדעתי) על יותר בעית חומרה מאשר תוכנה- קורס ב- safe mode, windows bootable disk וכו'..

הרצתי windows memory diagnostic tool (רץ לפני עלית הווינדוס) והוא הצביע שהוא מצא שגיאה בחומרה - אבל לא פירט מהי.

פתיחת ה- evnetlog הראה לי הרבה errors שחלקם אמרו שנמצאה שגיאה ב- HD ויש להריץ chkdsk לתיקון הבעיה.

כשנכנתי ב- safemode להריץ את הכלי הוא צעק עלי שאין לי הרשאות למרות שאני האדמין על המחשב - מוזר מאוד.

אני דיי אובד עצות- אולי וירוס עצבני? לפרמט את המחשב ולעבור לווינדוז 7 32 ביט? ורק אם הבעיה תחזור ללכת לתיקון?

שבת שלום ותודה על העזרה!

פורסם

אחי אני מציע לך להריץ בדיקה שלMEMTEST

קרה לי לא מעט הבעיה שלך ורוב הפעמים זה היה בעיה של זיכרונות

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה נובע מבעית זכרונות, עפו כל מיני שגיאות על נסיונות לקרוא מקומות לקריאה בלבד בזיכרון וכל מיני דברים הזויים.

זה לא מסביר למה ראיתי שיש error של ה- HD אבל זה יכול להיות כיוון.

מה שאני לא מבין מס' דברים:

1. ב- XP אף פעם לא קרה לי דבר כזה ומסכים כחולים משוגעים כמו שיש לי פה ב7

2. המחשב חדש! איך יכול להיות שקיבלתי משהו דפוק?

3. איך בהתחלה זה עבד ועכשיו לא?

4. אין סיכוי שזה קשור לוירוס \ עדכון לא טוב ממיקרוסופט - מה שראיתי בגוגל שגם גרם להרבה בעיות בעבר?

חוץ מזה, מה זה הבדיקת זיכרון שהצעת לי?

תודה!

פורסם

1. לא הבנתי היה לך XP על המחשב הזה לפני ה7?

2. דבר ראשון גם במחשב חדש יכול להיות חלק לא בסדר דבר שני יכול להיות שלא הרכיבו משו טוב.

3 ו4 יכול להיות באמת שזה בגלל איזה עידכון שעשיתה.. זכור לך משו כזה שאחרי ההתקנה המחשב התחיל לעשות בעיות?

לגבי MEMTEST זה האתר שלהם http://www.memtest.org/#downiso

זה תוכנה שרצה לפני הווינדוס ובודקת את הזיכרונות.

פורסם

א - בדוק את הזכרונות עם

MEMTEST

ב- בדוק את ישיבת הזכרונות בחריצי הזכרונות

ג- עושה רושם שהדיסק לא פורמט כהילכתו לפני התקנת מערכת ההפעלה בדוק את ה-

MBR

פורסם
  • מחבר

לא.. המחשב הזה חדש לגמרי - אבל מניסיון שיש לי הרבה שנים עם XP בחיים לא נתקלתי בבעיות blue screen.

כן היו כמה עדכונים שהיו לי, בגלל שהמחשב חדש כל פעם היו מלא עדכונים חדשים שהיה צריך להתקין.. אבל ניסיתי למצוא עדכונים בעייתים עפ"י מה שהיה כתוב במייקרוסופט אבל הם לא נמצאו, בכל מקרה לא היה גם אפשרי לחזור לנקודת זמן קודמת - הייתה קופצת שגיאה שאומרת שהנקודה לא טובה (מי יודע, קשור לבעית- HD \ זיכרון).

אני אריץ memtest ואעדכן אתכם מה הולך עם הזכרונות.

למה התכוונת כשאמרת לבדוק MBR?

תודה חברים על התגובות!!

פורסם
  • מחבר

אני מריץ את ה- memtest כבר שעתיים ובינתיים עבר 2 וחצי סיבובים (passes) בלי פאשלות שנמצאו.

יש טעם להמשיך עם זה או להפסיק?

דווקא הייתי מוכן נפשית שהבעיה תהיה בזיכרון.. \=

פורסם

יש להריץ את התוכנה לפחות 6 שעות לי כבר אחרי 3 שעות היה 3 שגיאות

תריץ אותה כ-6 שעות אים לא קיבלתה שגיאה אז כנראה שזאת לא הבעיה

פורסם
  • מחבר

טוב, אחרי כמה שעות שהיא רצה ולא מצאה תוצאות הפסקתי אותה.

זה משאיר אותי בנקודת ההתחלה - מה לעשות עכשיו?!

פורסם

נוצר אצלך קבצי minidump? תיקיה windows\minidump יכולה להיות שהבעיה מצויינת שם

פורסם

תריץ CHKDSK מבוט של CD של W7

תבחר REPAIR ושמה COMMAND PROMPT

ותריץ CHKDSK /R

[attachment deleted by admin]

פורסם

chacho007,

איזה מותג/דגם הזכרונות שלך..?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר להגיע אל הקובץ אבל הדבר לא אפשרי כי המחשב מרוסט לפני שאני מצליח לפתוח את זה

פורסם

מה סוג/דגם הזכרונות שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים