עבור לתוכן

קניית מקרן בארה"ב - האם ניתן להביא לארץ ללא תשלום נוסף

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכוון לרכוש מקרן בכ-1000$ דרך ushops.co.il.

רציתי לשאול אם מישהו יודע על החברה הזו ומה לגבי אחריות על המוצר ? האם במקרה של תקלה האחריות תקפה גם בארץ ?

פורסם

הם בסה"כ נותנים לך כתובת דואר בארה"ב שדרכה אתה מקבל את מה שאתה קונה בחנויות שונות בארה"ב דרך משלוח.

אחריות?? תלוי במוצר ובחברה שבה הוא מיוצר (אם יש לה אחריות בינלאומית ונותן שירות פה בארץ).

אין את המקרן הזה בארץ??

פורסם
  • מחבר

יש את המקרן בארץ (Optoma HD20) אבל הוא הרבה יותר יקר - עולה כ-7000 ש"ח ובארה"ב רק 1000$.

פורסם

תיכנס לאתר ותנסה לראות כמה יעלה לך משלוח ועם זה תשלומי מס (לא יודע אם יש מכס אבל מע"מ בטוח יש).

האתר עובד עם דואר ישראל , זו לא איזו חברה ש"מגניבה" מוצרים דרך המכס (לא טוען שזה מה שחשבת) וייתכן שעם המסים שתצטרך לשלם כבר לא יצא לך כלכלי לקנות את המקרן בחו"ל (ואני מניח שבלי אחריות בינלאומית).

תנסה לבדוק כמה יעלה המשלוח ועל זה תוסיף את המסים , עדיין יוצא כלכלי להביא אותו מחו"ל??

עריכה:

רק לפי חישוב של עלות המוצר (תחת קטגוריית "מקרן וידאו" ) עם משקלו שעומד על 3 ק"ג (בלי האריזה) אתה תצטרך להוסיף עוד כ500 דולר (מיסים+משלוח)

פורסם
  • מחבר

בהחלט יותר זול. בארה"ב יעלה לי 1420$ כולל מיסים ומשלוח (5100 ש"ח) ובארץ 7000 ש"ח. כדאי לחסוך 2000 ש"ח לא ?

פורסם

איך חישבת 420 דולר מיסים ומשלוח?? בכלל לפי מה שקראתי באמזון , משקל האריזה הוא 6 ק"ג (ביחד עם המקרן) - 400 דולר זה רק המיסים , יש עוד 100 ומשהו דולר משלוח דרך USHOPS.CO.IL.

שווה לך לחסוך את ההפרש בשביל לקבל מוצר בלי אחריות?? יש פריטים שכדאי, יש פריטים שלא.

מחבר שבבעלותו מקרן (לא יודע את הדגם) , אחריות היא דבר נחוץ , שירות תיקונים,התקנה (אולי פחות קריטי עבורך) והחלפה של חלקים.

אם אחרי כל מה שרשמתי , עדיין משתלם לדעתך להזמין מחו"ל אז אתה יכול לבצע את ההזמנה דרך השירות של USHOPS , בפעם האחרונה שבדקתי , הם אמינים.

פורסם

אני יודע שאמריקן אקספרס עובדים איתם באופן רשמי ונותנים לחלק מהלקוחות שלהם כל מיני שירותים דרכם אז אני מאמין שהם בסדר

גם כתבו פה שהם עובדים עם דואר ישראל אז אני לא חושב שיש ממה לחשוש

אבל כמו שמייק רשם, תחשוב אם שווה לחסוך 2,000 שקל בשביל מוצר ללא אחריות

אולי שווה לך לנסות לברר קודם את סדר גודל ההוצאות על רכיבים ותיקונים ללא אחרויות כי לדעתי מקרן זה משהו שדי יקר לתקן אם קורה לו משהו

פורסם

למה אתה מתמקד רק בuShops? יש מתחרים מארץ ומחו"ל

פורסם
  • מחבר

מצאתי דרך לקבל את המקרן ללא משלוח. יש לי חבר שטס לארה"ב והוא יביא לי אותו. עכשיו זה כבר הרבה יותר משתלם.

רק נותרה הבעיה של אחריות. אני צריך לברר עם הוא מגיע עם אחריות בינלאומית.

גם אם יתפסו את החבר בארץ במכס, והיא יאלץ לשלם מכס, זה יהיה עדיין מאוד משתלם.

פורסם

^ אם יתפסו אותו במכס, הוא ייאלץ לשלם הרבה יותר מה"מכס" שהוא היה משלם אם היה מצהיר על המקרן, ואז זה יהפוך להיות מאוד לא משתלם...

פורסם
  • מחבר

אני אבקש ממנו להוציא את המקרן מהקופסה ולזרוק את כל הניירת הלא חשובה ואז אפשר לומר שזה מקרן שלו אישי. ושהוא לא קנה אותו בחו"ל.

פורסם

זה לא יעבוד , אף אחד לא סוחב איתו מקרן מהארץ לחו"ל ובחזרה - בצורה הזאת הוא ישלם (כלומר אתה תשלם) הרבה יותר מרק מכס - ישנו קנס כבד מאוד על ניסיון של הכנסה של מוצרים שנדרש לשלם עליהם מכס דרך המסלול הירוק (פטור ממכס).

גם אם (וזה אם גדול) מישהו סוחב איתו מקרן מהארץ , הוא מדווח עליו ביציאה לחו"ל כדי שברגע שהוא יחזור לא יהיו לו בעיות במכס - כפי שרבים עושים עם מחשבים ניידים וכו'.

פורסם

כבר לפני כמה שנים כשטסתי לחול והלכתי לעמדה של המכס לדווח על הנייד שלי - הם צחקו עלי כל כך ואמרו שכבר שנים אף אחד לא מדווח ביציאה על ניידים/מצלמות/מסרטות וידאו כמו פעם.

מה שכן - מקרן זה קצת בעייתי. למה שתטוס איתו לחול? הוא מאוד כבד וקשה "להסתיר" אותו.

לא יודע מה המס/מעמ על זה - אבל אם כבר אתה חוסך את המשלוח והכל - תשלם את מה שצריך לדעתי.

אני הייתי משלם.

בכל מקרה, פותח הדיון, אולי שווה לערוך את הכותרת בעמוד הראשון כי זה כבר לא רק על USHOPS, ואולי יהיה לאחרים מה לתרום...

פורסם

בהחלט יותר זול. בארה"ב יעלה לי 1420$ כולל מיסים ומשלוח (5100 ש"ח) ובארץ 7000 ש"ח. כדאי לחסוך 2000 ש"ח לא ?

כדאי שתיבדוק גם מול http://www.mustop.co.il/

שמעתי שהם זולים יותר.

בכל מקרה עדיף אם אפשר לא EMS . :nono:

חוץ מזה שהם יקרנים ללא סיבה מוצדקת,

אז גם כמעט כל מוצר שנישלח בעזרת דואר ישראל ניפתח ונידרש לשלם עליו מכס,

במיוחד במוצרים גדולים כמו מקרנים.

כדאי לשקול להזמין נורה נוספת ,מפני שמחירי הנורות הללו בארץ הם שערוריים

ובתכלס במקרנים איכותיים של חברות מובילות ,זה הרכיב שהולך בדרך כלל ראשון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים