עבור לתוכן

מניעת הפרעות

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי מעגל מסויים שעובד הבעיה שכנראה שיש לו כל מיני הפרעות בגלל שהוא עושה בעיות אבל לעיתים רחוקות ובזמנים שונים מישהו יודע דרך איכותית מאוד להתגבר על הפרעות כל דרך שהיא

פורסם

טוב נו, לפחות מה שכתבת מובן... :bash:

תסביר בדיוק מה המעגל עושה, מה ההפרעות ומתי הן קורות...

פורסם
  • מחבר

טוב אני ינסה לפרט יותר המעגל שלי קולט שיחה נכנסת מהקו טלפון הביתי בעזרת רכיב 8841 כאשר יש שיחה נכנסת רגל 12

יורדת ל0 לוגי לחצי שניה בארך ועולה בחזרה ל1 בעזרת רכיב משווה אני מזהה את הירידה ומעביר5 וואלט לדוחף

זרם שמגדיל את המתח ל12 וואלט ומשם לממסר שהממסר עושה קצר ופותח אתהשער החשמלי של הבית

עכשיו המעגל עובד כמו שצריך רק שמידי פעם השער נפתח לבד או נסגר כלומר הממסר מקבל 12 ווואךט גם שלא צריך

זה קורה פעם בשלוש ימים ואפילו פעם בשבוע לא משהו קבוע עכשיו שבאתי לנתק משהו מהחשמל. ליד המעגל שלי ראיתי שהממסר

מקבל הפרעות הוא השתגע אז מכאן אני מניח שאלו הפרעות לטלפון אף אחד לא יתקשר ככה שהמעגל פתח את השער עצמאית

פורסם

תחבר טלפון לקו במקביל למעגל שלך (לייד השער) ותנסה להתקשר אליו וממנו. יכול להיות שיש בעיה בקו טלפון עצמו

במקום המעגל שעשית אם הציפ תעשה זיהוי פשוט של מתח גבוה אל ידיי LDR :

מהקו טלפון תחבר מנורת נאון קטנה (NE2) בטור אם נגד 150K. היא תידלק בפולסים כשיש צילצול בלבד

תצמיד למנורה LDR ותשים אל שתיהם שרינק שחור שיחסום אור חיצוני. כך תוכל לראות ב LDR מתיי היא נדלקת

מה LDR תיקח את האות להמשך המעגל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים