פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים בנייד של hp עשיתי דבר כזהעליתי מ usb של לינוקסבדקתי מה הדגם של הציפ בכרטיס רשתהלכתי ישר לאתר של החברה (atheros) והורדתי את הדרייברקח בחשבון שלא תמיד יש לך אינטרנט, לעיתים תצטרך לעבוד עם מה שהבאת ומה שיש ללקוח אם הוא שמר את הדיסקים של החלקים השונים.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים בנייד של hp עשיתי דבר כזהעליתי מ usb של לינוקסבדקתי מה הדגם של הציפ בכרטיס רשתהלכתי ישר לאתר של החברה (atheros) והורדתי את הדרייברבשביל זה יש Everest, בשביל לא לעלות מusb של לינוקס.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אני בכל מקרה עולה מ usb של לינוקס בשלב של הגיבוייםבמקרה שאין ללקוח אינטרנט אני לוקח את המחשב אליי
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים תמיד זה חוקי להתקין ווינדוס! מזה השטויות האלה אסור להתקין.. אסור לפרוץ אותו זה כבר משהו אחראפשר להתקין ופשוט לתת ללקוח לבחור מה הוא יעשה אחרי 30 יום יקנה או יפרוץ זה כבר בעיה שלו..תמיד שהסתבכתי במציאת דרייברים מצאתי שהכי קל להכנס לאתר החברה לרשום את הדגם ולהוריד משם99% שתמצאו את הדרייברים.
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים א. אתה בכל מקרה זקוק לדיסק מקורי.ב. בהנחה ויש לך דיסק מקורי, זו חצי עבודה שלא תרצה אף אחד. מה נראה לך שיקרה בעוד חודש? הלקוח יתקשר אליך ויתלונן שלא "התקנת" כמו שצריך.ג. והמסקנה מכל זה היא - מתקינים רק אם ללקוח יש עותק מקורי או שאתה טכנאי לא מקצועי שרוצה לשלם פיצויים למיקרוסופט.
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים קודם כל אתה מיידע את הלקוח אין פה הפתעות.. דבר שני הלקוח לא ידפוק את עצמו כי אף אחד לא רוצה לשלם מקוריזה לא סוד שרוב המוחץ מהמשתמשים הביתיים משתמשים בגרסה פרוצה של ווינדוס.. את שלי במקרה השגתי מקורי בחינם ;D
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים אני בכל מקרה עולה מ usb של לינוקס בשלב של הגיבוייםבמקרה שאין ללקוח אינטרנט אני לוקח את המחשב אליינ.ב שכחתי לגבי הדריוור, מצאתי דריוור לוינדוס XP ו-ויסטה, אבל פשוט לא היה קיים דריוור לוינדוס 7 שניסתי להתקין, ניסתי להתקין את הדריוור של ויסטה אבל הוא לא תפס...
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים מעולם לא התקנתי וינדוס ויסטה או 7 - רק XPאני לא מחזיק דיסקים של תוכנות שעולות כסף. כל תוכנה כזאת שהלקוח רוצה - הוא צריך להביא את הדיסק שלו אם הסיריאל שלו (פרוץ או לא - לא אכפת לי)אם ללקוח למשל אין אופיס - אני מתקין open office ואם הוא עדיין רוצה מיקרוסופט אופיס שישיג לבד
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים בשביל זה יש Everest, בשביל לא לעלות מusb של לינוקס.ואני מניח שיש לך רישיון לזה, נכון?SIW, תכיר
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים ואני מניח שיש לך רישיון לזה, נכון? SIW, תכיר אלטרנטיבה חינמית? אני כבר מוריד, תודה
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים א. אתה בכל מקרה זקוק לדיסק מקורי.ב. בהנחה ויש לך דיסק מקורי, זו חצי עבודה שלא תרצה אף אחד. מה נראה לך שיקרה בעוד חודש? הלקוח יתקשר אליך ויתלונן שלא "התקנת" כמו שצריך.ג. והמסקנה מכל זה היא - מתקינים רק אם ללקוח יש עותק מקורי או שאתה טכנאי לא מקצועי שרוצה לשלם פיצויים למיקרוסופט.אני לא מפיץ תוכנות לא חוקיות וגם לא מוכר תוכנות חוקיותהתוכנות שאני מחזיק איתי הם תוכנות חופשיות בלבד - מערכת הפעלה לינוקס (היתה מנדריבה, כרגע קובונטו), אופן אופיס (כולל גרסא להתקנה בוינדוס) וכדומהאני מסביר ללקוח מה המשמעות של תוכנה שצריך לקנות כדיי שתהיה חוקית, ושאני לא מחזיק תוכנות כאלה. אם הוא רוצה את התוכנות האלה, עליו להביא אותן בעצמו ואז לקרוא לי לבצע את ההתקנהאני לא נותן אחריות אל תוכנה / דרייברים ואני מבהיר את זה ללקוח מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.