עבור לתוכן

מה אמור לעשות טכנאי מחשב בייתי בזמן בדיקת וירוסים?

Featured Replies

פורסם

בנייד של hp עשיתי דבר כזה

עליתי מ usb של לינוקס

בדקתי מה הדגם של הציפ בכרטיס רשת

הלכתי ישר לאתר של החברה (atheros) והורדתי את הדרייבר

קח בחשבון שלא תמיד יש לך אינטרנט, לעיתים תצטרך לעבוד עם מה שהבאת ומה שיש ללקוח אם הוא שמר את הדיסקים של החלקים השונים.

• תגובות 40
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בנייד של hp עשיתי דבר כזה

עליתי מ usb של לינוקס

בדקתי מה הדגם של הציפ בכרטיס רשת

הלכתי ישר לאתר של החברה (atheros) והורדתי את הדרייבר

בשביל זה יש Everest, בשביל לא לעלות מusb של לינוקס.

פורסם

אני בכל מקרה עולה מ usb של לינוקס בשלב של הגיבויים

במקרה שאין ללקוח אינטרנט אני לוקח את המחשב אליי

פורסם

תמיד זה חוקי להתקין ווינדוס! מזה השטויות האלה אסור להתקין.. אסור לפרוץ אותו זה כבר משהו אחר

אפשר להתקין ופשוט לתת ללקוח לבחור מה הוא יעשה אחרי 30 יום יקנה או יפרוץ זה כבר בעיה שלו..

תמיד שהסתבכתי במציאת דרייברים מצאתי שהכי קל להכנס לאתר החברה לרשום את הדגם ולהוריד משם

99% שתמצאו את הדרייברים.

פורסם

א. אתה בכל מקרה זקוק לדיסק מקורי.

ב. בהנחה ויש לך דיסק מקורי, זו חצי עבודה שלא תרצה אף אחד. מה נראה לך שיקרה בעוד חודש? הלקוח יתקשר אליך ויתלונן שלא "התקנת" כמו שצריך.

ג. והמסקנה מכל זה היא - מתקינים רק אם ללקוח יש עותק מקורי או שאתה טכנאי לא מקצועי שרוצה לשלם פיצויים למיקרוסופט.

פורסם

קודם כל אתה מיידע את הלקוח אין פה הפתעות.. דבר שני הלקוח לא ידפוק את עצמו כי אף אחד לא רוצה לשלם מקורי

זה לא סוד שרוב המוחץ מהמשתמשים הביתיים משתמשים בגרסה פרוצה של ווינדוס..

את שלי במקרה השגתי מקורי בחינם ;D

פורסם

אני בכל מקרה עולה מ usb של לינוקס בשלב של הגיבויים

במקרה שאין ללקוח אינטרנט אני לוקח את המחשב אליי

נ.ב שכחתי לגבי הדריוור, מצאתי דריוור לוינדוס XP ו-ויסטה, אבל פשוט לא היה קיים דריוור לוינדוס 7 שניסתי להתקין, ניסתי להתקין את הדריוור של ויסטה אבל הוא לא תפס...

פורסם

מעולם לא התקנתי וינדוס ויסטה או 7 - רק XP

אני לא מחזיק דיסקים של תוכנות שעולות כסף. כל תוכנה כזאת שהלקוח רוצה - הוא צריך להביא את הדיסק שלו אם הסיריאל שלו (פרוץ או לא - לא אכפת לי)

אם ללקוח למשל אין אופיס - אני מתקין open office ואם הוא עדיין רוצה מיקרוסופט אופיס שישיג לבד

פורסם

בשביל זה יש Everest, בשביל לא לעלות מusb של לינוקס.

ואני מניח שיש לך רישיון לזה, נכון?

SIW, תכיר

פורסם

ואני מניח שיש לך רישיון לזה, נכון?

SIW, תכיר

אלטרנטיבה חינמית?

אני כבר מוריד, תודה :xyxthumbs:

פורסם

א. אתה בכל מקרה זקוק לדיסק מקורי.

ב. בהנחה ויש לך דיסק מקורי, זו חצי עבודה שלא תרצה אף אחד. מה נראה לך שיקרה בעוד חודש? הלקוח יתקשר אליך ויתלונן שלא "התקנת" כמו שצריך.

ג. והמסקנה מכל זה היא - מתקינים רק אם ללקוח יש עותק מקורי או שאתה טכנאי לא מקצועי שרוצה לשלם פיצויים למיקרוסופט.

אני לא מפיץ תוכנות לא חוקיות וגם לא מוכר תוכנות חוקיות

התוכנות שאני מחזיק איתי הם תוכנות חופשיות בלבד - מערכת הפעלה לינוקס (היתה מנדריבה, כרגע קובונטו), אופן אופיס (כולל גרסא להתקנה בוינדוס) וכדומה

אני מסביר ללקוח מה המשמעות של תוכנה שצריך לקנות כדיי שתהיה חוקית, ושאני לא מחזיק תוכנות כאלה. אם הוא רוצה את התוכנות האלה, עליו להביא אותן בעצמו ואז לקרוא לי לבצע את ההתקנה

אני לא נותן אחריות אל תוכנה / דרייברים ואני מבהיר את זה ללקוח מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים