עבור לתוכן

מה אמור לעשות טכנאי מחשב בייתי בזמן בדיקת וירוסים?

Featured Replies

פורסם

סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום..

אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?

• תגובות 40
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעם אחרונה שהזמנתי טכנאי (לפני 10 שנים)

מכיוון שהסריקות לקחו הרבה זמן, הוא הפעיל אותם, והסביר לי איך למחוק בשביל שלא ישב פה שעות ויעלה הרבה כסף

פורסם
  • מחבר

חח זה נראה מצחיק שמישהו קורא לך הבייתה לבוא כי יש לו וירוס , אתה אפילו לא יודע אם האנטי וירוס יכול לתקן את זה והסריקה לוקחת הרבה זמן ואין מה לעשות.

אין כאן טכנאים שנתקעו במקרים דומים של סריקות ארוכות?

פורסם

הכי טוב זה לעשות את הלקוחה לבינתיים :)

פורסם

למרות שהגיל הממוצע שלהן הוא בד"כ 40-60? שיהיה לך בכיף...

וקצת יותר ברצינות, ניקוי וירוסים/spyware בצורה טובה זה דבר שלוקח שעות על גבי שעות עם מספר כלים.

בחיים לא הייתי נשאר אצל לקוח כ"כ הרבה זמן, זה משהו שלוקחים עליו את המחשב הביתה לטיפול.

פורסם
  • מחבר

הכי טוב זה לעשות את הלקוחה לבינתיים :)

לא נראה לי שזה תמיד אופציה.. :-)[br]פורסם בתאריך: 9.10.2010 בשעה 12:06:28

למרות שהגיל הממוצע שלהן הוא בד"כ 40-60? שיהיה לך בכיף...

וקצת יותר ברצינות, ניקוי וירוסים/spyware בצורה טובה זה דבר שלוקח שעות על גבי שעות עם מספר כלים.

בחיים לא הייתי נשאר אצל לקוח כ"כ הרבה זמן, זה משהו שלוקחים עליו את המחשב הביתה לטיפול.

הבעיה שלא נראה לי שכל לקוח שיקרא לך הבייתה שלא מכיר אותך אתה פעם ראשונה אצלו ישמח כולכך לתת לך לקחת ממנו את המחשב אליך..

פורסם

מכיוון שהסריקות לקחו הרבה זמן, הוא הפעיל אותם, והסביר לי איך למחוק בשביל שלא ישב פה שעות ויעלה הרבה כסף

גם אם תסביר לו יפה והוא ילמד משהו הוא יסמוך עליך\ויפרסם אותך יותר.

פורסם

לפני כמה שנים כשהיתי ילד מבית לבית אז בדרך כלל

היתי יושב בסלון עם הלקוח רואה טיוי ואוכל עוגיות(99% הלקוח יציע לך) , ובדרך היתי מסביר על עולם הוירוסים ואיך להתגונן בעתיד.

פורסם

בכל פעם שאני בא לטפל בוירוסים אני לא מתעסק אם המחשב בכלל, פשוט מגבה החוצה את כל הקבצים של המשתמש ומפרמט את המחשב ומחזיר את הגיבוי

לא מנסה לנקות את המחשב

אוליי זה כי אין לי שמץ בוינדוס אבל נראה לי שעדיף כך מלהתחיל לנקות

פורסם
  • מחבר

בכל פעם שאני בא לטפל בוירוסים אני לא מתעסק אם המחשב בכלל, פשוט מגבה החוצה את כל הקבצים של המשתמש ומפרמט את המחשב ומחזיר את הגיבוי

לא מנסה לנקות את המחשב

ואם הוירוס נמצא על חומר שגיבית ?

פורסם

אני מריץ סריקה של החומר בלבד אם אנטיוירוס שמותקן במחשב אחריי הפירמוט (ולפניי שהחומר חוזר למחשב), אבל לא סריקה של כל המחשב

פורסם

אם זה לא משהו שפתיר ב15-20 דקות עדיף לי לקחת את המחשב אליי ולטפל בו בזמן שלי. ככה אני יכול לטפל בכמה מחשבים בו זמנית ולא לבזבז זמן אצל הלקוח. יש לי חבר שמציע גם אפשרות למחשב חלופי והרבה אנשים מאוד מעוניינים בזה. ואז אין שום בעיה לקחת ולהסיר את ה SPYWARE במקום אחר.

פורסם

אפשר להגדיר לאנטי וירוס לעשות ניקוי אוטומטי של וירוסים ואז אני מפעיל את הסריקה ואומר ללקוח לא לגעת עד שזה גומר והולך

עוד אופציה היא להפעיל שליטה מרחוק במחשב, ואחרי כמה שעות להתחבר למחשב מהבית ולגמור את העבודה

פורסם

לא מנסה לנקות את המחשב

זאת השיטה, מחשב שעוד אפשר לסדר אותו עם סריקה פשוטה ו combofix אז סבבה

אבל מחשב שכבר גמור ושום דבר לא זז מפרמטים וזהו

פורסם

אני לא עובד וגם לא עבדתי כטכנאי אבל לדעתי זו בעיקר שאלה של תמחור ומקצוענות.

אם אתה טכנאי מקצועי ויקר שעובד כמו שצריך אתה תטפל בבעיות התוכנה ותמנע מפרמוט ככל שאפשר, אם אתה טכנאי חובבן שלוקח מחיר גלובלי אתה פשוט תפרמט ותעשה לעצמך חיים קלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים