עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

החלטתי להשיב לתחייה את המחשב השרוף שלי (במפרט בצד)...

(המחשב אמור ליהיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך אני ישדרג גם בקרוב - חשבתי על HD4850, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר זול אני אשמח להמלצות...)

אני צריך לקנות לו לוח אם חדש, ואני צריך את העזרה שלכם לבחור את הלוח המתאים.

אם אפשר שיהיה מוכן לשדרוג עתידי של המעבד (אם אפשרי בכלל)

התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף את הלוח הכי טוב שאפשר למצוא במחיר נמוך ככל הניתן :D

הסתכלתי קצת על לוחות אם בזאפ והגעתי ללוח הבא: GA-MA770-UD3

המחיר סביר, אבל איך הלוח?

פורסם
  • מחבר

מה זה ה ATI Hybrid Graphics Support?

ואם כבר כרטיס מסך מובנה, אפשר להשתמש בו לPHYSX? או להשתמש ב8500 שיש לי כרגע לPHYSX? - שמעתי שזה אפשרי, אין לי מושג איך זה עובד ::)

סה"כ ממה שאני מבין (וזה לא הרבה :silly:) זה נראה לי לוח סבבה ומחיר גם טוב, יש למישהו הצעות נוספות?

פורסם

זה לא משהו שאמור לעניין אותך :P

הHYBRID עובד רק עם כרטיסים חלשים כדי לשפר את ביצועיהם, כל כדאי להשתמש ב8500GT לPHYSX והכרטיס המובנה לא יכול לעשות זאת.

אגב מדובר בכרטיס מסך מובנה חזק מאוד יחסית.

בקשר לכרטיס המסך אני ממליץ שבמקום HD4850 תקח HD4890 ומהר כי זה הכרטיס נכון להיום הכי משתלם מבחינת יחס עלות-תועלת ומספק ביצועים מצויינים

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963

אגב מהו הספק כוח? ואני ממליץ מאוד שתעשה OC למעבד כי בינתיים הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

"כל כדאי להשתמש ב8500GT לPHYSX"

הכוונה ל-לא? אם כך, אז למה? זה בגלל שהכרטיס כל כך גרוע?

ובנוגע לכרטיס מסך - אני לא בטוח שאקנה החודש, כנראה זה יהיה חודש הבא, אבל אני אקבל את ההמלצה שלך ואקח את ה 4890...

הלוח אם - אני מבצע כרגע את הרכישה בתקווה שעד שאני אחזור הביתה מהצבא הוא יגיע :P

פורסם

"כל כדאי להשתמש ב8500GT לPHYSX"

הכוונה ל-לא? אם כך, אז למה? זה בגלל שהכרטיס כל כך גרוע?

ובנוגע לכרטיס מסך - אני לא בטוח שאקנה החודש, כנראה זה יהיה חודש הבא, אבל אני אקבל את ההמלצה שלך ואקח את ה 4890...

הלוח אם - אני מבצע כרגע את הרכישה בתקווה שעד שאני אחזור הביתה מהצבא הוא יגיע :P

חחח התבלבלתי שם :P

ה כוונה היא ללא כמובן :)

אני לא בטוח שזה בכלל אפשרי וגם אם כן הכרטיס יוריד את הביצועים משמעותית כי הוא ממש אבל ממש חלש.

היום מומלץ 9600GT\9800GT\8800GT לPHYSX אם רוצים.

אני שמח לשמוע שאתה רוכש את לוח האם, אבל באותו הזמן אני מפציר בך לרכוש את הHD4890 כעת, אין עוד הרבה כאלו במלאי ומחסלים אותו כמו נקניקיות.

ספק מאוד אם בכלל ישאר אותו בחודש הבא.

אבל לפני הכל, האם הספק שלך יכול להתמודד איתו?

בנוסף אני מציע לך לעשות OC למעבד\לשדרג מעבד כדי להנות מהחוויה המלאה שהכרטיס מציע.

פורסם
  • מחבר

אם כך, נצטרך לקנות אותו בזמן הקרוב ;)

הספק שלי הוא די טוב.. אני לא זוכר בדיוק איזה יש לי... משהו שם HEC נראה לי 500W, אבל את זה כבר אני אוודא כשאני אחזור הביתה שבוע הבא...

מקסימום, נזרוק עוד כמה שקלים ונמכור את הישן ;D

פורסם

אם כך, נצטרך לקנות אותו בזמן הקרוב ;)

הספק שלי הוא די טוב.. אני לא זוכר בדיוק איזה יש לי... משהו שם HEC נראה לי 500W, אבל את זה כבר אני אוודא כשאני אחזור הביתה שבוע הבא...

מקסימום, נזרוק עוד כמה שקלים ונמכור את הישן ;D

אני מאמין שהוא יהיה בסדר, לאור העובדה שאני תכננתי לזרוק 2 4890 בCF על ה600W שלי :)

תתחדש :) ואל תשכח לעשות OC למעבד\להחליף לאחד חדש.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

השאלה הראשונה שצריך לשאול היא מה הדרישות שלך מהלוח (מבחינת סוג וכמות חיבורים, צפי ל-OC וכל דרישה אחרת שיש לך מהלוח).

תמיכה במעבדים עתידיים לא תוכל לקבל, אבל חלק גדול מלוחות +AM2 בהחלט יאפשרו לך לשדרג בעתיד מעבד לדור המעבדים הנוכחי, כלומר עד ה-Phenom IIx6.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים