עבור לתוכן

מדרסים לנעליים צבאיות. האם צריך ואם כן, אילו?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

אם כן, זה יכול להיות ממש מהנה לנסות לשפצר אותה...

**ד"א, יש למישהו מושג האם לג'ובניקים מותר לנעול את הנעליים החדשות של החי"ר? [אם אתה קונה באופן עצמאי]

• תגובות 55
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בטוח 100%, ולא, אסור. גם לחי"ר מותר לנעול אותם רק על מדי ב'.

פורסם

האמת דובי צודק היא חמה בקיץ אבל האסון הגדול הוא שהיא מקרר תעשייתי בחורף וגם שתי זוגות גרביים לא עוזרות!

פורסם

אילו נעליים חדשות לחי"ר?

פורסם

לפי מה שידוע לי זה עוד לא נכנס לגדודים. הדגם החום מכוער רצח

פורסם
"... ותייצר אותן חברה אמריקאית שתזכה במכרז, מאחר שהטכנולוגיה לייצור הנעל הזו לא קיימת בארץ".

אלק לא קיימת טכנולוגיה בארץ. אני צנון אם לא קונים אותם מארה"ב כי רוצים להשתשמש בכסף הסיוע מהאמריקאים... ::)

פורסם

היו לי נעליים "כבדות" ונעליים "קלות" מהדורות הקודמים (סוף שנות ה-90 ותחילת ה-2000), הנעליים שמנפקים היום טובות משמעותית.

תבחר נעל במידה המתאימה, תקפיד על גרב איכותית (כאן לפעמים צריך להשקיע כמה גרושים) ואם אין לך בעיה אורטופדית אמיתית אין לך ממש צורך במדרסים. במילואים לפני אחרונים הייתי עם הנעליים האלו כשבועיים רצוף - בעיקר עבודה סטטית אבל כולל כמה סיורים רגליים קצרים עם ציוד קל-בינוני (אפוד קרמי עם ציוד רופא מצומצם, קסדה, נשק, מחסניות - מקסימום 15 ק"ג) והן תפקדו היטב. מילואים אחרונים היו שבוע של אימון (רובו רכוב על נגמ"ש) בשטח ושוב פעם ללא תלונות.

הכתבה על הנעליים האמריקאיות רלוונטית (אם בכלל) רק לחי"ר.

פורסם

וואלה הנעל חי"ר החדשה נראת מצויין(אם זו באמת תמונה שלה, ולא תמונה של הנעל ARMY הרגילה של הצבא האמריקאי) - מזכירה קצת את הנעליים של 669...

פורסם

לפי כלכיסט, בריל (גלי) זכתה במכרז, אז ההודעה על העדפת התוצרת האמריקאית קצת מוזרה.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3419475,00.html

זה המכרז הקודם. אלו הנעלים שמקבלים היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים