עבור לתוכן

היכן אפשר לאפיין ולהזמין מפרט עבור LENOVO X201 ? (מנציגות רשמית של לנובו)

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני מעוניין לרכוש את ה X201 במפרט מקיף ביותר כולל מודם סלולארי עם GPS, כונן SSD , מעבד I5 או I7, כרטיס רשת עם האופצייה של ה WIMAX וכן עוד אי אלו תכונות אשר אינן משווקות בדגמים הבסיסיים.

בכל מקום ברשת בו ניסיתי למצוא דגם אשר יקיף את רוב המפרט הדרוש, הרי שהייתי מגיע למבוי סתום בין אם בשל דגם שלא עומד בדרישות או לחילופין במקומות שניתן לבצע שידרוג ואיפיון נוסף הרי שחלק מהתכונות אינן זמינות.

גם אחרי שחרשתי את EBAY לא מצאתי מענה.

להפתעתי, גם בהנחה שאני מוכן לשלם את מחירי הארץ, הרי שליבואן הרשמי בארץ שעד עתה לא הבנתי מה שמו מלבד זאת שהוא ממוקם בפ"ת, אין אתר אינטרנט ומימלא אין אפשרות לרכוש דרכו ישירות.קיים מעין טופס יצירת קשר וחשבתי שאולי יפנו אותי למשווק רשמי שלהם בארץ, אבל אף אחד לא טורח לענות להשארת ההודעות.

ניסיתי גם באתר של IBM ישראל שם יש הפנייה לרכישת מוצרי THINKPAD בלנובו ישראל אבל הקישור מוביל לדף EROR של לנובו העולמית.

http://www.ibm.com/products/il/he/

חשבתי אולי בלנובו העולמית אוכל לבצע הזמנה מפורטת, אחרי הכל אין כמו להגיע למעיין עצמו, אבל האתר שלהם ברמה של חברת סטארט אפ מבנגלדש. ממשק לא ידידותי בעליל, דפים רבים לא מעודכנים וכן חלק מהמוצרים. ניתן להזמין מתוך מבחר מצומצם של דגמים וגם ביכולת השידרוג שלהם הם לוקים בחסר ולא ניתן להרכיב מפרטים מעודכנים כמו למשל עם דגמי המעבדים האחרונים או המסך עם הרזולוציה המשופרת, או כונן SSD בנפח גדול יותר (ויש כאלה באתרים אחרים שמוכרים את ה X201 ). מפורומים שונים בעולם הבנתי שאני לא היחיד שמאוכזב מהרמה של האתר העולמי שלהם ואני מקווה שזה לא מעיד גם על השרות והאחריות בהמשך.

עם זאת, בהחלט יתכן ואני מחמיץ פה משהו או שאני בכלל לא בכיוון של המקום לרכוש בו.

האם למישהו יש רעיון או מידע כלשהו כיצד או היכן ניתן לבצע רכישה כזאת ואם ניתן אז גם במחיר זול יותר מאשר בישראל?

אודה למשיבים

פורסם

באתר של לנובו יש את כל מה שאתה רוצה

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb=:00000025:000029B8:&smid=4F2AFFFF52964FE2BCF0CC608A649A77

יש מעבד I5, יש כרטיס אלחוטי מתקדם שכולל גם WIMAX, יש מודם סלולארי, וSSD של 128 זה מכובד, אם אתה רוצה יותר אתה יכול לקנות לבד ולשים, ואחריות של 1-5 שנים לבחירתך, מדובר ביותר מ2000$ סה"כ בקניה שם.

אתה יכול לחפש גם בEBAY

פורסם
  • מחבר

שוקו

תודה על התגובה המהירה.הלינק שצירפת זה בדיוק המקום בו חיפשתי.יש בו את הרוב אבל ישנם רכיבים שאינם מופיעים.

עיין במוצר הבא ב EBAY ותראה שלמשל יש שם סוג מסך ומעבד שאינם באתר של לנובו.כאן:

http://cgi.ebay.com/New-Levono-Thinkpad-X201s-i7-640LM-2-93G-1440X900-500GB-/390239819359?pt=Laptops_Nov05&hash=item5adc1b165f

נדמה לי גם שראיתי במפרט אחר SSD בגודל 250G שגם הוא אינו באתר הרשמי.

בכל אופן תודה על ההשתדלות, אולי בסוף מישהו באיביי יקלע לדרישות שלי.

רק עוד שאלה בבקשה למי שמכיר את סדרת ה X האחרונה.האם אחריות ל3 או 4 שנים היא מהותית.הפרשי המחיר בין האחריות המסופקת עם המכשיר לאחריות של 3 שנים יכולה להגיע לעשרות אחוזים לפי המפרט הנבחר.אחרי הכל זאת אמורה להיות סדרה מקצועית עם דגש על אמינות ועמידות.

איני מתכוון לנזקים פיסיים כתוצאה מרשלנות או תאונה, אלא לאמינות של הרכיבים והחומרה בכלל.

פורסם

ההבדל במעבד אפסי, ואתה לא תרגיש בשום שינוי גם בעבודה כבדה, מה השימושים שלך?

גם הרזולוציה הזאת מוגזמת לנייד 12" לדעתי, עדיף את היותר נמוכה.

לא ראיתי SSD שהם 250GB, אז נראה לי שאתה מתבלבל.

יש לי הרגשה שאתה קונה מחשב מוגזם לרוב השימושים האפשריים

פורסם
  • מחבר

ההבדל במעבד אפסי, ואתה לא תרגיש בשום שינוי גם בעבודה כבדה, מה השימושים שלך?

גם הרזולוציה הזאת מוגזמת לנייד 12" לדעתי, עדיף את היותר נמוכה.

לא ראיתי SSD שהם 250GB, אז נראה לי שאתה מתבלבל.

יש לי הרגשה שאתה קונה מחשב מוגזם לרוב השימושים האפשריים

בעיקרון המחשב הוא עסקי למצגות ושימושי אופיס, אך גם לנסיעות וטיולים רכובים ובטח אתקין עליו תוכנת ניווט.היה לי פנסוניק TOUGHBOOK עם מסך מגע שנגנב לא מכבר. לא הכי קומפקטי אבל עמיד לנצח.אני בטוח שישרוד גם אצל הגנב.

בנוסף, הייתי מעוניין גם לצפות בתכני HD ע"ג מסך חיצוני. בלא מעט בתי מלון בהם אני מתארח, יש מסכי פלזמה או LCD ולרוב ניתן להתחבר אליהם .ברור לי שאצטרך תחנת עגינה לשם כך.

משחקים אינם בראש מעייני וממילא אני לא בטוח שהגודל יספק את החוויה הנדרשת לגיימר.

להערתך, אני גם לא בטוח שאני זקוק למעבד הזה, אבל זה היה רק להמחשה כי באתר של לנובו לא ניתן למצוא את הכל.

אפשר לדעת מדוע הרזולוצייה מוגזמת ומדוע הנמוכה עדיפה?מביקורות שקראתי בעבר אודות ה X201 הרי שהמסך הרגיל לא התבלט במיוחד אם כי צויין שהוא ברמה טובה.האם אחיו המשודרג לא יציג שיפור בעיקר בתכנים של הפרדה גבוהה?

הנה ה SSD 256G. אם כי אני זוכר שמתישהו גם ראיתי אותו ב 201.http://cgi.ebay.com/ThinkPad-T410s-i5-2-4Ghz-4GB-256GB-SSD-W7P-Brand-New-/350361749852?pt=Laptops_Nov05&hash=item519330095c

פורסם

אתה מבלבל בין X201 לX201S.

פורסם

במסך כזה קטן אתה לא תראה הבדל בין סרט שהוא FULL HD לבין סרט שהוא HD רגיל.

זה רק יראה קטן בצורה מוגזמת והדברים יהיו קטנים מידי (לדעתי), לשימושים שלך אין בזה שום יתרון

מעבד- גם המעבד I3 הכי חלש יהיה חזק הרבה מעבר למה שאתה צריך

HD- אם תהיה מוכן לחכות עוד כמה שניות, אז תיקח HD רגיל וזהו

פורסם
  • מחבר

תודה-השתכנעתי.

נראה לי שאלך על מפרט צנוע יותר מכוונותיי המקוריות.גם חשבון הבנק שלי מצטרף לתודות.

שבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים