עבור לתוכן

כיצד יש להתנהל עם מחשב נייד?

Featured Replies

פורסם

היי,

הנייד שלי מזה כמה חודשים פיתח עיוות במסך (בפאנל עצמו), דבר ששמתי לב אליו בפתאומיות יום אחד (כי התופעה התחילה בקטן ולאחר מיכן התפשטה). שלחתי אותו לתיקון והוא חזר עם מסך חדש. השאלה שלי היא, איך למנוע ממצב כזה להישנות? כיצד יש לשאת את המחשב על מנת לא לגרום לבעיות חומרה שכאלו, במסך או בכל חלק אחר?

עלי לציין שהתנהלתי בעדינות שנדמית לי למעלה מהממוצע לעומת אחרים מסביב עם מחשבים ניידים. כמו כן, נשאתי אותו בתיק שיש לו תא נפרד ומרופד למחשב נייד והוא הוצא והוכנס לשם כ-5 פעמים ביום בממוצע.

תודה.

פורסם

לא נראה לי שכזה דבר יכול לקרות משימוש סביר אלא אם כן היתה מכה או שבר. מה אמרו לך במעבדה? לא הסבירו לך למה זה קורה? העובדה שהחליפו לך מסך במסגרת האחריות מראה שזאת תקלת יצור ולא תקלה שלך.

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו ושייתכן והייתה לו השפעה כלשהי על העניין, הוא שהתא המרופד הוא גנרי וככזה הוא מותאם למחשבי desktop replacement (היינו עבים יחסית לנטבוק) בגודל 15 אינץ', בעוד המחשב שלי הוא נטבוק בגודל 12 אינץ'. לפיכך, ישנה דרגת חופש בתא. האם ייתכן שבמצב כזה נדרשת זהירות יתר בהתנהלות עם התיק עצמו?

ממש לא בא לי לקנות משהו שיבטל את דרגת החופש הזו (כגון sleeve) מהסיבה שהוא יכניס סירבול בהליך ההכנסה וההוצאה של המחשב באופן שיהיה בלתי נסבל לאורך זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים