עבור לתוכן

איזה קונסולה לרכוש + שאלה לגבי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום ;)

אני רוצה לרכוש קונסולה בפעם הראשונה

אני בעקר ישחק במשחקי FPS במולטיפלייר, התכנון כרגע הוא בעיקר על BLACK OPS אבל כל משחק עתידי גם כן, עם דגש למולטי...

1. מה מבחינת נוחות למשחקי FPS בקונסולות עדיף מבין השניים? או שאין כל כך הבדל?

2. האם XBOXוה-PS3 מופרדים אחד מהשני מבחינת השרתים במשחקים כמו COD, כמו שהקונסולות מופרדות מה- PC?

3. יש לי מסך פלאזמה די ישן בגודל 42", יש לו חיבור DVI/RGB, אני ממש מרוצה ממנו מבחינת איכות שידור בטלוויזיה שאני מריץ עליו סרטים - אבל לא יודע אם הוא יהיה טוב מספיק להתמודד ולהריץ משחקי קונסולה בצורה שלא מביישת את המכשיר? עד כמה שידוע לי גם התמיכה של הטלוויזיה ברזולוציה היא די נמוכה... אני מניח שזה משפיע?

תודה

פורסם

1. דווקא משחקי FPS המחשב יותר נוח,לי אישית יש PS3 ואני יודע מזה,אך יש משחקים טובים שהסוני נועד אליהם ממשחקי מכוניות כמו GT5 או מכות טקן 6 או הרפתתקאות כגון GOD3

.לגבי ההבדל בינהם מבחינת נוחות משחק,אני שיחקתי ממש מעט בXBOX אצל חבר ואני אוהב יותר את השלט של הסוני.

2.לא הבנתי את השאלה,אם אתה מתכוון לאיזורי משחק אירופה/אמריקה וכו' אז לרוב כן,וגם רוב המשחקים בPS3 האיזורים הם "חופשיים" זה אומר שגם אם רכשת משחק מאיזור "2"PAL [אירופה] תוכל לשחק בשרתים של איזור "1" [אמריקה] NTSC ,בXBOX אם אינני טועה יש הגבלה לגבי זה .

3. כן זה משפיע,למרות "שרזולוציה" זה לא הפקטור היחידי באיכות השידור שתראה,בכל מקרה אני לא יודע איזה מסך יש ברשותך,

פורסם

הוא שאל אם שחקני PS3 יכולים לשחק עם שחקני XBOX - והתשובה היא לא.

לגבי 3 - אם זו פלזמה ממש ישנה - יכול ליהיות שהיא לא HD בכלל - תבדוק את הרזולוציה שלה - אם היא לא 720P - אז האיכות תיהיה נמוכה מאוד.

(יש הבדל גדול בין שידורי טלוויזיה למשחקים....)

פורסם

ההבדל בין שני הקונוסלות הוא כזה

PS3

חומרה טיפה יותר גבוהה מXBOX

משחקים בבלו ריי, אבל כיום לא קיים כזה מבחר

רשת חינם באינטרנט

כל משחק יקר.

XBOX

חומרה נמוכה קצת יותר מPS

על הרשת אתה משלם פעם בשנה

משחקים צרובים אם אתה קונה עם צ'יפ

רק מה שאתה צריך לדעת שמייקרוסופט כבר פעם אחת עשו באן לכל הקונוסלות שנרכשו בשנתיים האחרונות

שהכניסו להם משחק צרוב ושיחקו בהם ברשת

לסיכום

לדעתי , XBOX השקעה יותר חכמה לבנאדם שמשחק הרבה משחקים, בלי קשר לאיזה סוג

יש משחקים יותר ספציפים שיש בXBOX ולא קיימים בPS ולהפך

רק מה שכן , צריך טיפה ידע בסיסי לא מעבר.

וכמובן בPS השקעה יותר יקרה לא על הקונוסלה אלא על המשחקים כמובן

ועוד דבר אם אתה קונה משחקים מקוריים לXBOX ומשחק ברשת אז הדבר היחיד שאתה כן צריך לדעת אם אתה מתכוון לשחק

אונליין אז הרשת של הXBOX עולה ברמות על הPS ללא לאגים ופשוט מהיר ונח.

שיהיה בהצלחה :)

פורסם

ImAllMostAwake אנחנו לא מדברים פה על פרוצים- אבל גם ל-PS3 יש פריצה.

המבחר לא גדול ב-PS3? תבדוק שוב.

המבחר מספק למדי!

פורסם

כמות שטויות עצבנית ביותר,

מבחינת משחקים אין הבדל, רוב המשחקים יוצאים ל 2 הקונסולות,

ל XBOX יש את היחודיים שלה (Gears of war, Halo, Alen Wake ועוד)

ל PS3 יש את היחודיים שלה (Metal Gear Solid, God of War, Killzone, Uncharted, Little Big Planet, Infamous ועוד)

מבחינת משחקים יחודיים נראה לי שה PS3 לוקחת קצת

מבחינת שלט הרוב הגדול טוען שהשלט של XBOX יותר נוח, אני לא מסכים בכלל אבל כל אחד ומה שנוח לו

מבחינת מחירי משחקים בהנחה כמובן שאתה לא פורץ את הקונסולה (ואם אתה רוצה לשחק ברשת לא מומלץ לפרוץ) המחירים בערך אותו הדבר, כל עוד אתה קונה משחקים כחצי שנה - שנה אחרי שהם יוצאים המחירים סבירים ביותר גם בארץ וגם בהזמנה מחו"ל

אגב אני נגב פריצות אבל אם זה הקטע שלך יש כבר פריצה גם ל PS3 שראיתי אותה עובדת יופי בתאילנד

לגבי הרשת של PS3, לא יודע על מה הבחור מדבר אבל אני משחק הרבה ברשת ואין לי לגים בכלל וזה מאוד פשוט ומאוד נוח

קיצר אני חושב ש PS3 זאת השקעה הרבה יותר טובה למי שמשחק הרבה משחקים, רוצה שהקונסולה תחזיק מעמד עוד כמה שנים טובות (נראה מה דיסקים יצטרכו לכל משחק באקס בוקס תוך שנה שנתיים) מחפש משחקים שלא יוצאים למחשב ולא מחפש לפרוץ את הקונסולה

בכל מקרה בהצלחה אם מה שלא תקנה

פורסם

שלום ;)

אני רוצה לרכוש קונסולה בפעם הראשונה

אני בעקר ישחק במשחקי FPS במולטיפלייר, התכנון כרגע הוא בעיקר על BLACK OPS אבל כל משחק עתידי גם כן, עם דגש למולטי...

1. מה מבחינת נוחות למשחקי FPS בקונסולות עדיף מבין השניים? או שאין כל כך הבדל?

2. האם XBOXוה-PS3 מופרדים אחד מהשני מבחינת השרתים במשחקים כמו COD, כמו שהקונסולות מופרדות מה- PC?

3. יש לי מסך פלאזמה די ישן בגודל 42", יש לו חיבור DVI/RGB, אני ממש מרוצה ממנו מבחינת איכות שידור בטלוויזיה שאני מריץ עליו סרטים - אבל לא יודע אם הוא יהיה טוב מספיק להתמודד ולהריץ משחקי קונסולה בצורה שלא מביישת את המכשיר? עד כמה שידוע לי גם התמיכה של הטלוויזיה ברזולוציה היא די נמוכה... אני מניח שזה משפיע?

תודה

מפרט מחשב כמו שלך...? לשחק FPS על קונסולה? זה כמו לחזור לעידן האבן.

שני הקונסולות כבר מיצו את היכולת ואין מקום לשיפור.

עדיף לך להשקיע במחשב, במיוחד שאתה חובב FPS.

פורסם

אם אתה קורא למשחק שיצא בקרוב לדוגמא KILLZONE 3 "עידן הקרח" , אז או שאין לך ניסיון מספיק בלשחק בקונסולות או שאני לא יודע כבר מה..,

פורסם

תכלס הוא צודק לגמרי, זה ידוע שכל אחד שמבין קצת יכול לראות הבדל משמעותי בין משחקים על ה PC לקונסולה

אז זהו שלא, בוא ואני אחדש לך משהו, יש לי מחשב ו PS3, המחשב לא רע בכלל, שניהם מחוברים לאותו מסך LCD 37"

בשניהם אני משחק עם ג'ויסטיקים (ל PC יש לי את הג'ויסטיקים של ה XBOX)

וזה פשוט מפתיע אבל... ברוב המשחקים אני לא באמת מרגיש הבדל כשאני משחק את אותו משחק כאן וכאן, אם אני יושב ובוחן את הגרפיקה לעומק אז אפשר לראות קצת הבדלים אבל מעבר לזה? תוך כדי משחק? ראיתי על המחשב את BIOSHOCK 2 ועל ה PS3 הוא נראה לי אותו הדבר, ראיתי את באטמן על המחשב ועל ה PS3 הוא נראה אותו הדבר אז להגיד שקונסולה זה לחזור לתקופת האבן אתה קצת חיי בסרט

וזה בלי להזכיר כמובן את היחודיים שיש ל PS3 כמו ש Los אמר כמו KillZone2/3

פורסם

תכלס הוא צודק לגמרי, זה ידוע שכל אחד שמבין קצת יכול לראות הבדל משמעותי בין משחקים על ה PC לקונסולה

אז זהו שלא, בוא ואני אחדש לך משהו, יש לי מחשב ו PS3, המחשב לא רע בכלל, שניהם מחוברים לאותו מסך LCD 37"

בשניהם אני משחק עם ג'ויסטיקים (ל PC יש לי את הג'ויסטיקים של ה XBOX)

וזה פשוט מפתיע אבל... ברוב המשחקים אני לא באמת מרגיש הבדל כשאני משחק את אותו משחק כאן וכאן, אם אני יושב ובוחן את הגרפיקה לעומק אז אפשר לראות קצת הבדלים אבל מעבר לזה? תוך כדי משחק? ראיתי על המחשב את BIOSHOCK 2 ועל ה PS3 הוא נראה לי אותו הדבר, ראיתי את באטמן על המחשב ועל ה PS3 הוא נראה אותו הדבר אז להגיד שקונסולה זה לחזור לתקופת האבן אתה קצת חיי בסרט

וזה בלי להזכיר כמובן את היחודיים שיש ל PS3 כמו ש Los אמר כמו KillZone2/3

כן, כן... בטח גם כל המשחקים של PS3 הם ב- FHD ? על פילטרים AF, שמעת? כל המשחקים בקונסולות יש פרטים עד למטר מרחק, כל השאר מריחה אחת גדולה של טקסטורות. במשחק GTA בכלל רואים את זה בברור.

במחשב עדיף לשחק עם מסף 24" איכותי מאשר מסך LCD 37" שהוא בספק FHD.

פורסם

עדיף לשחק על מסך 24"? טוב נו יש דברים שפשוט אי אפשר להתווכח עליהם, אם מה שעושה לך את זה זה לשחק כשאתה צמוד למחשב אז תהנה,

בשבילי חוויית משחק על 37-42" תמיד תהיה הרבה יותר טובה ממשחק על מסך קטן

לגבי המסך הוא 37" לא בספק FHD אלא אם כן סמסונג התחילו לשקר לרשום על הקופסאות שלהם דברים לא נכונים

לגבי שאר הדברים שאמרת תהנה, אני אשאר עם ה PS3 שלי, למחשב אני אחזור רק למשחקי אסטרטגיה, זה לא המקום להתווכח כי גם ככה בחיים כנראה לא נסכים על שום דבר

פורסם

כמות שטויות עצבנית ביותר,

מבחינת משחקים אין הבדל, רוב המשחקים יוצאים ל 2 הקונסולות,

ל XBOX יש את היחודיים שלה (Gears of war, Halo, Alen Wake ועוד)

ל PS3 יש את היחודיים שלה (Metal Gear Solid, God of War, Killzone, Uncharted, Little Big Planet, Infamous ועוד)

מבחינת משחקים יחודיים נראה לי שה PS3 לוקחת קצת

מבחינת שלט הרוב הגדול טוען שהשלט של XBOX יותר נוח, אני לא מסכים בכלל אבל כל אחד ומה שנוח לו

מבחינת מחירי משחקים בהנחה כמובן שאתה לא פורץ את הקונסולה (ואם אתה רוצה לשחק ברשת לא מומלץ לפרוץ) המחירים בערך אותו הדבר, כל עוד אתה קונה משחקים כחצי שנה - שנה אחרי שהם יוצאים המחירים סבירים ביותר גם בארץ וגם בהזמנה מחו"ל

אגב אני נגב פריצות אבל אם זה הקטע שלך יש כבר פריצה גם ל PS3 שראיתי אותה עובדת יופי בתאילנד

לגבי הרשת של PS3, לא יודע על מה הבחור מדבר אבל אני משחק הרבה ברשת ואין לי לגים בכלל וזה מאוד פשוט ומאוד נוח

קיצר אני חושב ש PS3 זאת השקעה הרבה יותר טובה למי שמשחק הרבה משחקים, רוצה שהקונסולה תחזיק מעמד עוד כמה שנים טובות (נראה מה דיסקים יצטרכו לכל משחק באקס בוקס תוך שנה שנתיים) מחפש משחקים שלא יוצאים למחשב ולא מחפש לפרוץ את הקונסולה

בכל מקרה בהצלחה אם מה שלא תקנה

לא אמרתי שיש הבדל במשחקים, אמרתי שיש משחקים ספיצים לPS ולXBOX

ותודה על ההרחבה.

עכשיו מבחינת הרשת כן, XBOX ידועה כרשת יציבה לעומת הPS ואתה מדבר עם בנאדם שבעל גם PS וגם XBOX

אני מכיר את זה גם.

ולפריצה לPS אני לא חושב שצריך לפרוץ אותו לטעמי העסק יקר מידיי .

וגם אם תשווה שניה קניית משחקים של PS חדשים , אז קניתי 4 חדשים... ובמחיר הזה התאפשר לי לקנות קונוסולת XBXOX חדשה

לטעמי מיותר לבנאדם שרוצה לשחק בהרבה משחקים ופה הXBOX יותר מתאים

לעומת בנאדם שקונה משחק אחד או שניים פעם בשנה

זה מתאים לPS

ודיסקים, אז ככה יש לי את הXBOX כבר שנתיים וחצי ובנתיים לא הלכו הדיסקים

פשוט קניתי דיסקים טובים, צרבתי עם IMGBURN קניתי קייס (תיק) לשמירת דיסקים ופשוט שמרתי עליהם

ושום דיסק לא הלך

גם אם יש בלאי אחרי שנתיים + זה עדיין יותר משתלם לקנות משחקים חדשים במחיר מופקע

לכל קונסולה יש את האיכויות שלה

בסופו של דבר לדעתי זה מתגמד הכל ונשאר ב... עלות מול תועלת

שפה נכנס סוג הבנאדם שקונה אותה, אם להרבה משחקים או לאחד או שתיים..

ושכחתי לציין... שבPS גם אפשרי לעשות החלפה של דיסקים מקוריים כמובן, אם אתה קונה אז תשאל בחנות שקניתי ממנה

לגבי החלפה זה בדרך כלל עולה 50 שקל להחליף ומביאים לך משחק שעובד והכל אחלה. וגם זמין ביד 2 ההחלפות

ותבדוק המלצות לגבי המקום שאתה קונה ממנו כי שירות זה מעבר לכל...

מקווה שעזרתי .. ושוב בהצלחה :)

ImAllMostAwake אנחנו לא מדברים פה על פרוצים- אבל גם ל-PS3 יש פריצה.

המבחר לא גדול ב-PS3? תבדוק שוב.

המבחר מספק למדי!

אני יודע שלא מדברים על פרוצים, והמבחר גדול מספיק

אני דיברתי על משחקים ספציפים שכל קונוסלה יחודית אליה.

עדיף לשחק על מסך 24"? טוב נו יש דברים שפשוט אי אפשר להתווכח עליהם, אם מה שעושה לך את זה זה לשחק כשאתה צמוד למחשב אז תהנה,

בשבילי חוויית משחק על 37-42" תמיד תהיה הרבה יותר טובה ממשחק על מסך קטן

לגבי המסך הוא 37" לא בספק FHD אלא אם כן סמסונג התחילו לשקר לרשום על הקופסאות שלהם דברים לא נכונים

לגבי שאר הדברים שאמרת תהנה, אני אשאר עם ה PS3 שלי, למחשב אני אחזור רק למשחקי אסטרטגיה, זה לא המקום להתווכח כי גם ככה בחיים כנראה לא נסכים על שום דבר

אני יכול להגיד לך שהוא צודק

אני קניתי 32 שרציתי להביא פלזמה 50 לחדר .. החדר גדול

ואמרו לי שזה סתם גדול מידיי

אבל ברגע ששמתי ת'LCD פשוט התבאסתי שזה לא גדול מספיק וחופשי המינמום הוא 37 אינץ ולדעתי גם יכול להספיק בהחלט

FHD סטנדרטי 3 אלף שקל

ואני בעד משחקי אסטרטגיה למחשב :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים