עבור לתוכן

איך עוברים את שלב 3 ב max payne 2

Featured Replies

פורסם

אני מגיע לקטע שאני נכנס באיזה דלת ויש בכול מקום אנשים רעים איך אני הורג אותם אם אתם לא זוכרים מה זה שלב 3 אז זה שלב שבו אני נכנס לכנסיה מהדלת האחורית

פורסם

אתה מיתכוון לשלב אם המחסן?

(שאתה מגיע לשם אם הניידת?)

פורסם

אתה קופץ בהילוך איטי והורג אותם... אין שום טריקים אחרים במשחק

פורסם

זה אחד הנשחקים הכי קלים שיש...

אם אתה מתקשה אז תחפש אול איזה חבית נפץ או משהו כזה ותפוצץ את זה

פורסם

מישחק בין הכי קלים אבל גם בין הכי יפים שיש......(גמרתי אותו ביום וחצי חחח)

פורסם

תשתמש פשוט הרבה ברימונים... לפעמים אנשים נוטים לשכוח שיש אותם בכלל, או לשמור אותם לשלבים מאוחרים יותר או משהו, אבל לא צריך לשמור אותם... כל הזמן תמצא. הרימונים מאד מאד שימושיים... תשתמש בהם!

המשחק בהחלט קל, אבל איך אתם מסיימים אותו ביום וחצי?! אתם פשוט משוגעים... אתם יאנו משחקים 24 שעות ביממה? לא יזיק לנוח קצת לפעמים...

פורסם

זה משחק ל6וחצי שעות נטו.

ממש משחק קליל, אבל הכי בעסה שאיך שגומרים את המשחק, אין יותר טעם להמשיך לשחק במשחק.

פורסם

מצטער על ההתפרצות, אבל אם יש למישהו SAVED GAME מאיפשהוא בתחילת שלב 2 אני אשמח לקבל.

(עשיתי פורמט ל-C והלכה השמירה... :-X)

אפשר בפרטי/ICQ, תודה.

פורסם

נראה לי עדיף לך פשוט לשחק מההתחלה, כי אתה יכול לסיים את החלק הראשון תוך שעה... ה2 והשלישי הם הארוכים.

עד שתמצא מישהו ששמר...

פורסם

זה משחק ל6וחצי שעות נטו.

ממש משחק קליל, אבל הכי בעסה שאיך שגומרים את המשחק, אין יותר טעם להמשיך לשחק במשחק.

דווקא יש טעם לשחק שוב ! יש כל מיני מודים שמשנים את ההגדרות של הבולט-טיים ומודים רבים שאמורים לצאת בקרוב

פורסם
  • מחבר

אוקי חברה עברתי כמעט את השלב עכשוו הבניין מתחיל להתפוצצ בקצור אני מפוץ חומר נפץ והקיר מתפוץ אני עומד על עמודים גבוהה מאוד ואין כבר מה לעשות אני צריך את המלצתכם בבקשה

פורסם

תביא תמונה של המקום..

אגב התחלתי היום לשחק במקס פיין 1, שעוד לא שיחקתי בו.

גמרתי את 2 ולא היה לי מושג מה קורה בתוך העלילה, אני מקווה שהראשון ישפוך לי קצת אור על מה שקורה ב2.

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל בבית חולים לאחר שירו בי אין לי אקדח ומעבר לדלת ברגע שאני יוצא מישהו מחכה מחוץ לדלת בשביל להרוג אותי אני לוקח את הבראיות שיש בחדר ורץ למעלה ואז שאני מגיע למעלה יש עוד מישהו שמתחיל לירות בי מה לעשות?

פורסם

אתה צריך לצאת מהדלת שהפושע שומר עליו, ברגע שאתה יוצא, אתה דוחף את הדלת והוא אף אחורה, זה יתן לך זמן להמלט.

איך שאתה יוצא תפנה שמאלה ותעלה בחדר מדרגות נגמה לי שתי קומות או שלוש, בקיצור מה שיפתח.

ואז אתה פוגש שתי אחיות, צעזוב אותן לנפשם, תמשיך ותכנס למשרד חשוך מאוד.

ותתחבה באחד האגפים בחדש, ואז הפושעים יהרגו את המאבטח, ואז אתה צריך לרוץ מהר לקחת את האקדח שלו , ולהרוג את שתי הרעים...

פורסם
  • מחבר

אין שום מאבטח שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים