עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב מצלמות לעסק עד 1500 ש"ח ללא מסך

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין במפרט למחשב שיתמוך בהקלטה ואחסון של מידע ממצלמות IP בבית עסק.

1. צריך לתמוך ב-4 מצלמות IP (המצלמות מחוברות לראוטר ומשם בכבל רשת אחד)

2. כרטיס רשת ג'יגהביט

3. ללא מסך

4. נפח אחסון של טרה לפחות. רצוי 2 דיסקים לצורך RAID1 (שרידות)

5. המחשב לא ישמש לשום פונקציה אחרת - רק קבלת המידע ואחסון שלו, ואולי גם שידור התמונות לאינטרנט לפי דרישה.

6. יתרון לקידוד גרפי בחומרה

תקציב - מעדיף עד 1000 ש"ח, אבל יכול למתוח ל-1500 ש"ח.

תודה!

פורסם

אתה יודע שמחשב למטרה הזו אתה יכול בכיף לקנות יד שניה ושיהיה חזק בהרבה ממה שתקנה ב- 1000 שקל חדש.

או, מחשב ב- 500~400 שקל שיעשה את העבודה ותוכל להוסיף כרטיס רשת ודיסק קשיח.

קח בחשבון שרק שני כוננים של 500G וכרטיס רשת יעלו באיזור ה-600 שקל, ועוד לא התחלת לבנות את המחשב בכלל.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע שמחשב למטרה הזו אתה יכול בכיף לקנות יד שניה ושיהיה חזק בהרבה ממה שתקנה ב- 1000 שקל חדש.

או, מחשב ב- 500~400 שקל שיעשה את העבודה ותוכל להוסיף כרטיס רשת ודיסק קשיח.

קח בחשבון שרק שני כוננים של 500G וכרטיס רשת יעלו באיזור ה-600 שקל, ועוד לא התחלת לבנות את המחשב בכלל.

לקנות מחשב מיד שניה זו בעיה - צריך חשבונית וגם אין אחריות.

חשוב לי בעיקר המפרט ופחות התקציב - איזה דגמים מדוייקים של דיסקים קשיחים הם אמינים? איזה מעבד סביר וזול וזיכרון יספיקו?

המחשב מיועד להריץ XP, כך שגם 1 ג'יגה זיכרון יהיה טוב

פורסם

לא מסכים בנוגע לחשבונית ואחריות, אם תשוטט ביד שניה כאן באתר תראה שרוב החלקים נמכרים עם חשבונית וחלקם אפילו עם באנדל.

בנוסף, חלק מהדברים החשובים ביותר מגיעים בד"כ כלל עם אחריות לכל החיים, כגון מעבד, זכרונות.

למרות שאפשר להתווכח על עניין האחריות הזו, כל עוד זה מצוין בחשבונית ונקנה ממקום אמין לא אמורה להיות בעיה,

(אצלי לדוגמא רשום בחשבונית על המעבד והזכרונות אחריות ל999 חודשים), מה גם שזכרונות ומעבד הם דברים שלא מתקלקלים בתדירות גבוהה.

אם אתה רוצה בכל זאת חדש, אתה יכול ללכת על משהו כזה:

http://www.skypc.co.il/pl_product~sky101~88~0.htm שזה הפשוט של הפשוט.

תוסיף עוד HD 500GB וכרטיס רשת באיזה 50~100 שקל וזה בערך פוגע בתקציב המקסימלי שלך.

אני אישית חושב שאם המחשב מיועד למטרה זו בלבד, שאיזה מערכת פנטיום 4 ב- 300 שקל ושידרוג שני קשיחים ב- 400 שקל יעשו את העבודה.

דרך אגב, השאלה כמה אחורה אתה מעוניין להקליט, תבדוק מה המשקל שכל יום הקלטה לוקח ותבדוק אם יש צורך בכלל בטרה.

אני זוכר שאצלי בבית היה קשיח של 80 או 100 ג'יגה והוא הקליט משהו כמו שבועיים שלוש אחורה לפני שהתחיל למחוק.

^^^תבדוק ואל תתפוס אותי במילה כי אני לא זוכר בוודאות.

פורסם
  • מחבר

תודה. אני אבדוק את מה שאמרת

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תיכנס לאתר של אייבורי המחשב הבסיסי שלהם יספיק לך עם HDD 500 GB מעבד אינטל ולוח ASUS.

ואל תשכח תמיד אתה יכול להתייעץ עם מי שרכשת ממנו את המצלמות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים