עבור לתוכן

המחשב חזר מתיקון, המקלדת נוקשה במידה רבה, תוף מריים מהצד הימני

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הפורום :hi:

היום אבי הביא לי את מחשבי (אסוס 1000HE) מהתיקון שלו ברונלייט (עקב רעש של "קליקים" באזור מסויים במקלדת, האזור השמאלי)

ברגע כשהתחלתי להקליד במחשב הנייד, חשתי בשינוי ניכר (לרעה) בחוויית ההקלדה במחשב.

כעת במרכז ובאזור השמאלי במקלדת קיימת בעיה של מקשים נוקשים (חזקים), כלומר, לא קיים כלל פידבק כאשר לוחצים על המקשים הנ"ל, כמו הקלדה על קרש (בניגוד למחשב לפני התיקון כאשר היה קיים פידבק כדי לאפשר נוחות בהקלדה)

הבעייה מפריעה רבות בשימוש היומיומי במחשב, ולא מאפשרת עבודה רצופה.

בנוסף, בעייה אחת שהייתה מאז שקניתי את המחשב הוא העניין שהקלדה במצד הימני מפיקה רעשים שרק תוף מריים יכול להפיק, מה שהכריח אותי להשתמש בעטיפת סיליקון כדי להנמיך את הרעש, שמתי לב לזה רק עכשיו כאשר הצד השמלאי שקט לחלוטין.

בעקבות העניין שנותר לי פחות מחודש לאחריות, ארצה לדעת האם דבר זה הוא תחת אחריות, והאם המקלדת אמורה בכלל להחזיר לי פידבק או לתפקד כקרש.

תודה לעונים,

אור כהן :-\

פורסם

תשלח אותו שוב לתיקון ותסביר להם את מהות הדברים כפי שכתבת פה.

סביר להניח שלא הרכיבו את המקלדת כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אבי סיפר לי שהמעבדה פירקה את כל מקשי המקלדת של המחשב הנייד והחזירה אותם בחזרה.

בנוסף, הוא אמר שהם "חיזקו" את המקלדת.

האם למקלדת במחשבים כמו MACBOOK או SONY בעלי מקלדת CHICLET צריך להיות מעין רווח בין המקלדת עצמה לבין פנים המחשב הנייד עצמו?

כי אולי יכול להיות שהמקלדת הייתה משוחררת מלכתחילה ובשבילי זה גרם לי לחשוב שמדובר במצב תקין.

אור כהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים