פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים לפטופ בן 3 שנים, עם הארד דיסק קובנציונאלי - בעל כמה פינים?אני שואל כי אני רוצה לרכוש מתאם, ורשום:converts a 44 pin laptop hard drive to use like a regular 40 pin IDE hard drive.לכן אני רוצה לוודא שזה יתאים (האם שלי הוא בעל 44 פינים?)תודה[אגב, הפכתי את האתר של החברה, ואת גוגל - ורק התבלבלתי יותר]
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים לא מבין מה אתה רוצה לעשות ?דיסק IDE של נייד יש לו 44 פינים.ואיך תחבר דיסק רגיל ? הוא צריך גם חיבור לחשמל ואין כזה בנייד.
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים לא מבין מה אתה רוצה לעשות ?דיסק IDE של נייד יש לו 44 פינים.ואיך תחבר דיסק רגיל ? הוא צריך גם חיבור לחשמל ואין כזה בנייד. Ivan הוא רוצה לקנות מתאםconverts a 44 pin laptop hard drive to use like a regular 40 pin IDE hard drive.
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים יש 40 ל 44ויש 44 ל 40 וזה לא אוטו דבר.אז מה הוא צריך ?את זה נדע רק כאשר הוא יגיד מה הדגם של הקשיח שלו
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים מחבר תודה חברים. סליחה על העיכוב. Wester Digital. אם זה עוזר. האמת - ירדתי מהעניין. אבל מתוך סקרנות, אשמח לדעת
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים כדיי לחבר כונן של לפטופ בתוך מחשב רגיל אתה צריך את המתאם שהבאתכדיי לחבר כונן של מחשב רגיל בתוך לפטופ אתה צריך מתאם אחר (אם כבל) + מתאם חשמל. ותהיה לך בעיה שהכונן הרגיל (גדול יותר) לא נכנס בלפטופבכונני SATA ניתן לחבר כונן של לפטופ ישירות במחשב רגיל. בכיוון השני אתה צריך כבל מאריך ל SATA (לא יודע אם קיים כזה) כדיי להוציא את החיבור SATA החוצה + מתאם חשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.