עבור לתוכן

איפוד נאנו טאצ' החדש - הלך קאפוט. צריך עצות מאנשים מה לעשות!

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לפני כשבוע חבר שלי רכש אייפוד נאנו טאצ' מהסדרה החדשה של APPLE. הכל היה טוב ויפה, המכשיר קטן וחמוד, יפה, קומפקטי ומגניב להפליא.

אלא שלחבר שלי כנראה לא היה יותר מדי מזל...לפני כמה ימים הוא הוציא את אחד מזוגות המכנסיים שלו ממכונת הכביסה, רק כדי לגלות שהאייפוד המסכן עבר כביסה.

מיותר לציין שהוא כבר לא עובד, נכון?

אז כן, ברור לי שזה סיפור די משעשע לקהל הקוראים [אם כי אתם יכולים להבין את עוגמת הנפש של בעל האייפוד]

ומתוך רצון טוב לעזור לו, החלטתי שאני אשאל פה לעצתכם.

בכל אופן, האייפוד נרכש בAPP STORE בת"א, אייפוד ביבוא רשמי, עם אחריות יבואן של שנה. הבעיה היא, שמן הסתם אחריות שכזו לא מכסה נזקי מים, כוחות עליונים ותאונות כאלו ואחרות. למען האמת, האחריות של האייפוד היא מסורסת ברמות שרק ובמידה ויש לך תקלת תוכנה, שלא נגרמה על-ידיך, הם יטפלו בו. מה גם שלפי הצהרות המעבדה - הם לעולם לא פותחים מכשירים כדי לבדוק מהם נזקי החומרה.

מכאן גם התחלתי לתהות - מה אתם הייתם עושים במצב הנתון? המכשיר נראה במצב טוב [למעט העובדה שהוא לא עובד :silly: ] ולמעט שבר קטן שנמצא בחלק העליון של המסך.

האם הייתם מנסים לפנות למעבדה לצורך החלפה? מה הייתם אומרים?

אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו לסייע פה, לתת טיפים, הצעות. גם הודעות כמו "תוותר, אין סיכוי שיחליפו", כל עוד הן מבוססות על ניסיון אישי, יתקבלו בברכה.

תודה רבה לכל העוזרים!!!

פורסם

תן לו יומיים לשחות באורז ואז לך תנסה לממש אחריות, מה כבר יכול לקרות? יגידו לו 'לא'?

פורסם

למכור באיביי כ"used"

פורסם

תן לו יומיים לשחות באורז ואז לך תנסה לממש אחריות, מה כבר יכול לקרות? יגידו לו 'לא'?

מחזק.

קרה לחבר שלי עם האייפון שלו(אל תשאלו אותי איך יכול להיות שהוא כיבס את זה) והאורז עזר. עם כי היו כמה בעיות עם המצלמה ועל המסך היו כתמים קטנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים