עבור לתוכן

התקן USB שמאפשר שימוש ב-SIM סלולר בלפטופ, יש חיה כזו?

Featured Replies

פורסם

האם מישהו מכיר גאדג'ט שכזה, שבאמצעותו אפשר להפוך את הלפטופ גם לטלפון סלולרי?

פורסם

רעיון נחמד, לא מכיר

פורסם

יש לך מודמים סלולרים

ויש לך גם אפשרות בחלק מהסלולרים לקנות מתאם למחשב שאופך אותם למודמים סלולרים

ככה שאין באמת צורך במתאם לכרטיס עצמו מה גם שזה יהיה מעצבן כל פעם להחליף אותו בין המכשירים השונים

בכל מיקרה אתה יכול לרכוש מודם סלולרי וחבילת גלישה סלולרית נורמלית (לא הזבל שמוכרים שאתה קונה מכשיר )

וככה לגלוש בכל מקום שיש קליטה לסלולרי

תמונה סתם לדוגמית

modem.jpg

פורסם

אתה יודע שמודם סלולרי מכיל בתוכו כרטיס SIM, כן?

פורסם

לא תמיד -היו מודמים סלולרים עוד לפני השימוש בכרטיסי SIM

בכל מקרה זה לא משנה גם ככה

כמו שאמרתי להרבה סלולרים יש אפשרות לתפקד כמודם סלולרי רק צריך מתאם

ותמיד אפשר לקנות מודם סלולרי נפרד

הבעיה עם כבר זה בחבילות הגלישה

צריך לקנות אחת נורמלית לתפקוד כזה כי במנוי רגיל זה יטחן כסף

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים, מצטער שלא הגבתי לפני.. פציעה קלה.

כוונתי היא להשתמש בנייד כטלפון סלולרי, בכלל לא לגלישה. רק לשיחות, SMS וכו'.

יש לך מודמים סלולרים

ויש לך גם אפשרות בחלק מהסלולרים לקנות מתאם למחשב שאופך אותם למודמים סלולרים

ככה שאין באמת צורך במתאם לכרטיס עצמו מה גם שזה יהיה מעצבן כל פעם להחליף אותו בין המכשירים השונים ]

אין בעיה להחליף את הסים בין המכשירים כי אם יש כזה התקן - אני אשאיר אותו בנייד וזורק 'תטלפון לים..

היש אפשרות לכך? לא יכול להיות שאף אחד לא חשב על זה, זה הכי פרקטי בעולם למי שנשוי ללפטופ (כמוני).. :lol:

פורסם

התוכנה שמגיעה עם המודמים של סלקום(הZTE) מאפשרת שליחת SMSים, אין שום מגבלה להשתמש במודם בתור טלפון, אני פשוט לא חושב שמישהו היה מספיק משועמם בשביל לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

התוכנה שמגיעה עם המודמים של סלקום(הZTE) מאפשרת שליחת SMSים, אין שום מגבלה להשתמש במודם בתור טלפון, אני פשוט לא חושב שמישהו היה מספיק משועמם בשביל לעשות את זה.

כדי לשלוח SMS לא צריך בעצם סלולר בכלל (אפשר מאתרי החברות ובחינם).

לגבי המודם כטלפון, ניסיתי על מודמים של פרטנר ופלאפון - נאדה (התמיכה שלהם נקרעו ממני). אתה בטוח שאפשר?

..אני פשוט לא חושב שמישהו היה מספיק משועמם בשביל לעשות את זה.

למה ככה? יש לי מלא תגובות מהפורום ומחוצה לו שהן נלהבות ולגמרי לא משועממות לדבר הזה. ???

פורסם
לגבי המודם כטלפון, ניסיתי על מודמים של פרטנר ופלאפון - נאדה (התמיכה שלהם נקרעו ממני). אתה בטוח שאפשר?

במיקרה הגרוע ביותר ולא יתנו לך בצורה כזאת

זה נותן לך חיבור לאינטרנט לכל דבר וענין -פשוט תדבר דרך סקיפ או תוכנה מקבילה

רק תיזכור ששימוש כזה מצריך מנוי נורמלי כי ליגלוש בסלולרי בלי מנוי שבאמת נועד לזה יטחן לך את הכיס

פורסם

כדי לשלוח SMS לא צריך בעצם סלולר בכלל (אפשר מאתרי החברות ובחינם).

למה ככה? יש לי מלא תגובות מהפורום ומחוצה לו שהן נלהבות ולגמרי לא משועממות לדבר הזה. ???

בתנאי שהוא תומך בהעברת VOICE כמו זה למשל: http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/gprs-modem-dongle כן.

פורסם
  • מחבר

בתנאי שהוא תומך בהעברת VOICE כמו זה למשל: http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/gprs-modem-dongle כן.

או, זו תשובה לענין. אמנם יש בעית תדרים קלה (לא יתאים לפלאפון וסלקום) אבל אחלה כיוון לפיתרון. המון תודות.

אגב, תראו כמה רוצים על אותו מכשיר כאן : http://www.gadgnet.co.il/computer-gadgets/general/usb-gprs-wireless-modem.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים