פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים אהלן,רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בווינדוס 7 64 ביט על מחשב אולפני מבחינת דרייברים לכרטיסי קול ואם משהו נתקל בבעיות בפלאגים מסויימים שלא עובדים ב64.האם אני ירגיש הבדל רציני בעבודה השוטפת ? אני יודע שאוכל לנצל את זיכרון ה4 ג'יגה שלי במלואם והמעבד שלי יעבוד מהר יותר.
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר המחשב במפרט שליוקיובייס 5,וי אס טי מכל הסוגים. קיימים מקרים שתוכנות מסויימות לא עובדות על 64 ? נדיר ?
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים כיום רוב התוכנות תומכות במערכת של 64 סיביות,על כל מקרה תבדוק באתר של התוכנה אים היא תומכת ב64 סיביות שלא תצטער מאוחר יותר,האמת שמבחינת הביצועים 32 ו64 די דומות רק שאתה מקבל עוד כ500 מגה זיכרון שסביר מאוד שלא תשתמש בו, אצלי אני מנצל כ3.5 ג'יגה זיכרון מתוך 4 שיש לי במחשב שמתי לב שלכל מחשב זה מעט אחרת אבל לא משמעותיכדי לבדוק כמה המערכת שלך מנצלת תלך "ללוח בקרה"->"מערכת" יהיה רשום לך כמה זיכרון יש לך במחשב וכמה ניתנים לשימוש.[br]פורסם בתאריך: 13.10.2010 בשעה 01:22:02כיום רוב התוכנות תומכות במערכת של 64 סיביות,על כל מקרה תבדוק באתר של התוכנה אים היא תומכת ב64 סיביות שלא תצטער מאוחר יותר,האמת שמבחינת הביצועים 32 ו64 די דומות רק שאתה מקבל עוד כ500 מגה זיכרון שסביר מאוד שלא תשתמש בו, אצלי אני מנצל כ3.5 ג'יגה זיכרון מתוך 4 שיש לי במחשב שמתי לב שלכל מחשב זה מעט אחרת אבל לא משמעותיכדי לבדוק כמה המערכת שלך מנצלת תלך "ללוח בקרה"->"מערכת" יהיה רשום לך כמה זיכרון יש לך במחשב וכמה ניתנים לשימוש. http://www.lfo.co.il/cubase_5.htm
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים מחבר יש לי את זה כגאג'ט בשולחן עבודה,ולפעמים באמצע עבודה אני רואה את המחשב מתאמץ מאד,ברמת הזיכרון ומעבד. בלי שום קשר אני חייב להשתדרג,עד אז רציתי לדעת אם אני ארגיש שיפור מיוחד בשידרוג. אולי אני אנסה להתקין שני מערכות הפעלה במחשב,וננסה.
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים כיום רוב התוכנות תומכות במערכת של 64 סיביות,על כל מקרה תבדוק באתר של התוכנה אים היא תומכת ב64 סיביות שלא תצטער מאוחר יותר,האמת שמבחינת הביצועים 32 ו64 די דומות רק שאתה מקבל עוד כ500 מגה זיכרון שסביר מאוד שלא תשתמש בו, אצלי אני מנצל כ3.5 ג'יגה זיכרון מתוך 4 שיש לי במחשב שמתי לב שלכל מחשב זה מעט אחרת אבל לא משמעותיכדי לבדוק כמה המערכת שלך מנצלת תלך "ללוח בקרה"->"מערכת" יהיה רשום לך כמה זיכרון יש לך במחשב וכמה ניתנים לשימוש.[br]פורסם בתאריך: 13.10.2010 בשעה 01:22:02 http://www.lfo.co.il/cubase_5.htm לא מדוייק.עד כמה שאני יודע, מערכות הפעלה 32 ביט אכן יודעות לזהות 3.5GB זיכרון, אבל לכל ההקצאה לכל תוכנה היא 2GB. אלא אם עושים מתג בBoot.ini, ואז מעלים ל-3GB.64 ביט, לא מוגבלות מהבחינה הזו, כך שההבדל הוא בהחלט משמעותי. כגון תוכנות שתובעות המון זיכרון, After Effects, Photoshop, וכו'...אני לא מומחה לקיובייס, אבל אני יודע שיש פלאגינים שדורשים ה-מ-ו-ן זיכרון וזה בהחלט יכול לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.