עבור לתוכן

יש לי בעיה ברשת הביתית - MY NETWORK PLACES

Featured Replies

פורסם

חיברתי בין שתי מחשבים עם כבל CROSS התקשורת עובדת מצויין כלומר אם אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב עם תוכנות FTP אין בעיה בכלל אבל אם אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב אחד אני רואה את המחשב השני אבל לא יכול להיכנס לתוכו כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות ... לעומת זאת כאשר אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב השני אני רואה רק את הכוננים של המחשב השני ולא רואה בכלל את המחשב הראשון גם אחרי שאני עושה חיפוש.

תעזרו לי בבקשה

פורסם

בין שתי מחשבים אתה לא יכול לעשות כלום, כי אין כזה דבר.

לעומת זאת בין שני מחשבים אתה יכול לחבר כבל מוצלב, לא יזיק גם להשתמש בסימני פיסוק מידי פעם.

לא אמרת באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש, אם זה בXP אז תכנס לNetwork Connections, ואז Set up a home or small office network ולקראת הסוף תיצור דיסקט. את הדיסקט אתה לוקח למחשב השני, מפעיל את הקובץ ונהנה.

פורסם
  • מחבר

אחי תודה פתרת לי חצי בעיה.

עכשיו המחשבים רואים אחד את השני אבל עדיין אני לא יכול להיכנס מאחד לשני כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות בלה בלה בלה.

פורסם

אם אני לא טועה אז החשבון Guest (אורח) אמור להיות פעיל ואתה אמור להגדיר את התיקיה או הכונן שאתה רוצה בתור כונן לשיתוף.

פורסם
  • מחבר

שיתפתי את כל הכוננים בשתי המחשבים וגם הפעלתי את חשבון ה GUEST בשניהם וזה עדיין לא פועל

פורסם

אז עוד ניסיון...

תקח את הפרטים של המשתמש מהמחשב השני (אם הוא מבוסס על NT אז יש שם משתמש גם אם ישר זה נכנס למערכת) ותפתח חשבון לפי אותם פרטים במחשב הבעייתי.

אם גם זה לא עוזר אז תחכה למומחים ::)

פורסם

תוריד את הפיירוול המובנה של אקס פי

גם לי הייתה את אותה בעיה וזה פתר אותה

תקווה שגם אצלך

פורסם
  • מחבר

בדקתי והFIREWALL לא פעיל כרגע

פורסם
  • מחבר

דרך אגב אני משתמש ב XP

פורסם

מערכת הקבצים שלך היא NTFS? אם כן, תנסה להוסיף הרשאות מתאימות במאפיינים של התיקייה.

פורסם

מערכת הקבצים שלך היא NTFS? אם כן, תנסה להוסיף הרשאות מתאימות במאפיינים של התיקייה.

ברור שאם לא תעשה על התיקיה "שתף" אז לא תוכל ליראות אותה ממחשב אחר

פורסם

ברור שאם לא תעשה על התיקיה "שתף" אז לא תוכל ליראות אותה ממחשב אחר

שיתפתי את כל הכוננים בשתי המחשבים וגם הפעלתי את חשבון ה GUEST בשניהם וזה עדיין לא פועל

תודיע אם זה לא NTFS...

פורסם

תודיע אם זה לא NTFS...

התגובה הייתה לThePorscher

עריכה:הציטוט לא שייך אבל לא הצלחתי לצטט את הציטוטים חחחח

פורסם

התגובה הייתה לThePorscher

עריכה:הציטוט לא שייך אבל לא הצלחתי לצטט את הציטוטים חחחח

ThePorscher דיבר על הרשאות במחיצת ה NTFS להבדיל מהרשאות השיתוף שאתה דברת עליהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים