פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים חיברתי בין שתי מחשבים עם כבל CROSS התקשורת עובדת מצויין כלומר אם אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב עם תוכנות FTP אין בעיה בכלל אבל אם אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב אחד אני רואה את המחשב השני אבל לא יכול להיכנס לתוכו כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות ... לעומת זאת כאשר אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב השני אני רואה רק את הכוננים של המחשב השני ולא רואה בכלל את המחשב הראשון גם אחרי שאני עושה חיפוש.תעזרו לי בבקשה
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים בין שתי מחשבים אתה לא יכול לעשות כלום, כי אין כזה דבר. לעומת זאת בין שני מחשבים אתה יכול לחבר כבל מוצלב, לא יזיק גם להשתמש בסימני פיסוק מידי פעם.לא אמרת באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש, אם זה בXP אז תכנס לNetwork Connections, ואז Set up a home or small office network ולקראת הסוף תיצור דיסקט. את הדיסקט אתה לוקח למחשב השני, מפעיל את הקובץ ונהנה.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר אחי תודה פתרת לי חצי בעיה.עכשיו המחשבים רואים אחד את השני אבל עדיין אני לא יכול להיכנס מאחד לשני כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות בלה בלה בלה.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אם אני לא טועה אז החשבון Guest (אורח) אמור להיות פעיל ואתה אמור להגדיר את התיקיה או הכונן שאתה רוצה בתור כונן לשיתוף.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר שיתפתי את כל הכוננים בשתי המחשבים וגם הפעלתי את חשבון ה GUEST בשניהם וזה עדיין לא פועל
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אז עוד ניסיון... תקח את הפרטים של המשתמש מהמחשב השני (אם הוא מבוסס על NT אז יש שם משתמש גם אם ישר זה נכנס למערכת) ותפתח חשבון לפי אותם פרטים במחשב הבעייתי. אם גם זה לא עוזר אז תחכה למומחים :
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים תוריד את הפיירוול המובנה של אקס פיגם לי הייתה את אותה בעיה וזה פתר אותה תקווה שגם אצלך
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מערכת הקבצים שלך היא NTFS? אם כן, תנסה להוסיף הרשאות מתאימות במאפיינים של התיקייה.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מערכת הקבצים שלך היא NTFS? אם כן, תנסה להוסיף הרשאות מתאימות במאפיינים של התיקייה.ברור שאם לא תעשה על התיקיה "שתף" אז לא תוכל ליראות אותה ממחשב אחר
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים ברור שאם לא תעשה על התיקיה "שתף" אז לא תוכל ליראות אותה ממחשב אחרשיתפתי את כל הכוננים בשתי המחשבים וגם הפעלתי את חשבון ה GUEST בשניהם וזה עדיין לא פועלתודיע אם זה לא NTFS...
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים תודיע אם זה לא NTFS...התגובה הייתה לThePorscher עריכה:הציטוט לא שייך אבל לא הצלחתי לצטט את הציטוטים חחחח
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים התגובה הייתה לThePorscher עריכה:הציטוט לא שייך אבל לא הצלחתי לצטט את הציטוטים חחחחThePorscher דיבר על הרשאות במחיצת ה NTFS להבדיל מהרשאות השיתוף שאתה דברת עליהן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.