עבור לתוכן

ניסוי האינטרנט מהיר על גבי רשת החשמל במדינת ישראל יחל בקרוב!

Featured Replies

פורסם

אמממ... מעניין... אבל רק 750K???

אני נותן לזה לפחות שנתיים עד שזה יגיע לשוק בישראל... אם בכלל

פורסם

אמממ... מעניין... אבל רק 750K???

אני נותן לזה לפחות שנתיים עד שזה יגיע לשוק בישראל... אם בכלל

תכפיל את זה בעשר ונראה לי שתהיה יותר קרוב...

חבל. יש פה חברה שיכולה להזניק את ישראל לחזית הטכנולוגיה העולמית, להכניס את מדינת ישראל לתחרות אמיתית בנושא האינטרנט המהיר ואולי סופסוף היינו מקבלים פה קצבים נורמאליים ופינגים טובים. מה שהם לא יודעים זה שהם יתקלו בחומה של אטימות ובורות בממשלה וככה"נ הם יפשטו רגל לפני שהם יספיקו להוציא את העניין הזה לפועל, רק בגלל הבירוקרטיה המטורפת שיציבו בפניהם.

מצטער להיות נביא זעם בנושא כ"כ מלהיב, אבל אני פשוט זוכר כמה שנים חיכינו לאינטרנט המהיר הסטנדרטי, וגם הוא, למעשה, עדיין לא הגיע (אלא אם אתם קוראים לפינגים של 200-300 ול-12kb/s upload מהיר...).

פורסם

בשימוש ברשת החשמל לאינטררנט מהיר יש השפעה על צריכת החשמל?

מס' הערות ספאמיות:

* גילוי נאות: נטוויז'ן היא מפעילת פורטל נענע

:lol:

תושבים בקרית מוצקין קיבלו בימים אלה עלון הקורא להם להצטרף לניסוי להתחברות לאינטרנט המהיר דרך רשת החשמל.

לא יכלו ללכת קצת מזרחה לביאליק? :'(

פורסם
  • מחבר

לא, לא תיהיה השפעה על צריכת החשמל.

המתח יעבור הנחתה משמעותית ע"י שנאים מיוחדים, אנשים לא יתחשמלו מזה.

פורסם

ונוסיף לזה...

מצד שני, המנויים חולקים את רוחב הפס, כמו בטכנולוגיה של הכבלים, כך שייתכן מצב בו חיבור מספר רב של משתמשים באיזור מסויים יעמיס על הרשת ויוריד את איכות החיבור של כולם.

ממממ...

פורסם

לא נראה לי שהטכנולוגיה כל כך רחוקה מאיתנו,

כבר השבוע קווי זהב התחילה להציע שירות של רשת ביתית

דרך רשת החשמל הביתית - במהירות של 12 Mbps .

פורסם

משהו לא מסתדר לי: האם אותות המידע יכולים לעבור גם דרך השנאים שעל עמודי חשמל ודרך תחנות המיתוג? כי אם לא, אז יצטרכו להתקין את המערכת הזו אחרי כל טרנספורמטור - לא נראה לי כל כך משתלם.

פורסם

אני מניח שכשאומרים תשתית רשת החשמל מתכוונים לתשתית הקיימת, בכלל... בשביל שמשהו כזה יצליח צריכה להיות לו תשתית קיימת או אפשרות לשינוי התשתית בקטנה :P (איזה מוד קטן לעמוד החשמל בפינת הרחוב).

אחרת לא היו בונים על זה בכלל ובטח שלא בארצינו.

פורסם

רשת החשמל בארץ גרועה גם ככה, אז צריך להעמיס עליה עוד?

קודם שהתשתית תהיה יציבה מספיק, שייצרו מספיק חשמל (אם אתם לא יודעים, אין מספיק חשמל בארץ) ושישפרו את השרות של חברת חשמל (כי לעבוד על תשתית בבעלות חבורות עבריינים ששובתים בכל שני וחמישי זה מסוכן)

פורסם

הרשת הביתית על גבי רשת החשמל פועלת ככה שהיא מצרפת אות מידע בתדר גבוה על גבי רשת החשמל, אבל מרכיבים פילטר בלוח הראשי שמונע מהתדרים האלו מלעבור כלפי חוץ, אבל הרי פה זה לא אפשרי כי האותות חייבים להגיע עד השרת הקרוב של חברת האינטרנט (הם לא יגיע עד חברת חשמל, יהיו תחנות להמרת האותות האלו לקו תקשורת רגיל שיגיע עד לספקית האינטרנט). מה שאומר שהשכנים מקשיבים לכם אם יש להם את האמצעים והידע.

זה בסה"כ ממש דומה לרשת הכבלים אבל לדעתי יצטרכו לחבר משתמשים בקבוצות קטנות יותר מאשר בכבלים כדי שהמודמים לא יצטרכו לספק הספקי שידור עצומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים