עבור לתוכן

HomeFront

Featured Replies

פורסם

זה סירטון של מפתחי המשחק Bulletstorm שלועגים לסידרת משחקי Call Of Duty

[br]פורסם בתאריך: 11-02-2011, 18:03:08

התנועה של השחקן (גיימפליי) נראית טובה מאוד.

• תגובות 145
  • צפיות 43.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל תראה איך הוא עומד באמצע החלון, מוריד 20 אנשים, כל אויב בכדור, רכבים יורים עליו, והוא שורד את זה כמו גדול.(so real!)

הפרודיה הזאת יותר מתאימה למשחק הזה מאשר לCOD.

פורסם

זה לא באמת יהיה ככה במשחק...בהדגמות של המשחקים הרבה פעמים משתמשים ב GOD MODE בשביל להיות בטוחים שתיהיה הצגה חלקה, גם עם COD MW2 עשו את זה ב E3, בערך 95% מהמשחקים עושים את זה כי אף אחד לא רואה ליראות את המציג מת באמצע :lol:

פורסם

כן. או שזה היה GODMODEאו שזה פשוט היה ברמת EASY או משהו. לא הגיוני שבמולטי אתה תהרוג בכדור וכולם ייצטרכו 100 כדי להרוג אותך.

פורסם

אם אני זוכר נכון , בסרטון גם לא ירדה לו הכמות של התחמושת...

פורסם

סוףסוף הגיע מישהו חדש להחליף את COD ובאטלפילד, בואו נחשוב קדימה, איך נראה לכם יהיו הפינגים בארץ? אני מתחיל לבנות על המשחק הזה

פורסם

הם ביקשו המלצות לספקיות שרתים כדי שיהיו המון בהשקה.

שבועיים אחרי ההשקה הם מתכננים להוציא גם את הקבצים להקמת שרת(כמו במשחקי VALVE).

אז אני מניח שיהיו פינגים טובים לשם שינוי! :xyxthumbs:

אם אתם מכירים ספקיות שרתים ישראליות אתם מוזמנים להציע למפתחים:

http://community.homefront-game.com/forums/topic/962?page=9

אגב, עד עכשיו לא נתקלתי בשום וידאו עם GL. הגיע יומו של המטול?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2011 בשעה 06:34:12

http://community.homefront-game.com/blog-post/vehicle-defense-systems
פורסם

בהתחלה דיברתי על הגרפיקה של המשחק שבאמת נראתה כמו שיט בטריילר, ולאחר מכן הגיימפליי מהמולטי העלה לי בהחלט חיוך :)

פורסם

אם אתם בונים על משחק מולטי נוסף לאוסף שיחזיק אתכם עד BF3 אז נראה לי שקריסיס 2 יותר רלוונטי.

פורסם

אם אתם בונים על משחק מולטי נוסף לאוסף שיחזיק אתכם עד BF3 אז נראה לי שקריסיס 2 יותר רלוונטי.

ראינו גיימפליי של המולטי צריך מחסנית שלמה להרוג מישהו, :s07::bash:

פורסם

תראה כמה כדורים צריך כדי להרוג בנאדם...ב BLACK OPS עם פינג של 120 זה פי 4 מהיר יותר.

מה כיף בלחורר מישהו שעה וחצי עד שהוא מת?

פורסם

תגיד מה אתה רוצה, הוא לא יודע לכוון, הכל באוויר. חוץ מזה, אתה מחפש ראליזם, במשחק שבו אתה לובש nanosuit?! ואגב גם BO לא ראליסטי בשיט.

פורסם

לפי הסימני פגיעה זה באמת שנה להרוג מישהו. הוא לא אמר ש BO ראליסטי, הוא אמר שזה אפילו יותר גרוע מ BO...

פורסם

תגיד מה אתה רוצה, הוא לא יודע לכוון, הכל באוויר. חוץ מזה, אתה מחפש ראליזם, במשחק שבו אתה לובש nanosuit?! ואגב גם BO לא ראליסטי בשיט.

שנה גישה בבקשה "תגיד מה אתה רוצה"

אמרתי את דעתי על קרייסיס 2 אם אתה לאמסכים זה בסדר ואני מכבד אבל יש דרך לדבר.

ולא אמרתי שBO ראליסטי נתתי אותו כדוגמא כדי להשוות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים