עבור לתוכן

משקפיים...

Featured Replies

פורסם

אתה היית מוציא עכשיו 700 ש"ח על משקפיים שנועדו אך ורק לנהיגות ארוכות? אני שואל ברצינות.

אם הייתה אומר בזמן צפייה בטלוויזיה מילא, אבל בנהיגה? בטח! ראייה טובה מאחורי ההגה זה הדבר הכי חשוב. קח ציפוי נגד שבירת אור. אני לא יודע איך אנשים מסוגלים לנהוג בלי זה בלילה.

פורסם

לב - אני לא מסכים. המחיר קשור בעיקר למסגרת, לא לעדשות.

המסגרות שמקבלים ב"חינם" עם הקופון פשוט נראות מגוכחות - זה לא אומר שלא תראה טוב איתן.

אני זוכר שמדדתי את המשקפיים שהם מביאים בחינם בזמנו, ופשוט התחלתי להיקרע מצחוק מול המוכרות. המסגרות בחינם הן פשוט מבישות. ממש מסגרות שלקחו משנות ה 70 במזרח אירופה.

פורסם
  • מחבר

אני רואה מצויין, הבעיה שלי היא עניין של חדות.

למשל אם אני בצומת, במרחק צומת ממני אני לא כ"כ אראה טוב מה כתוב על השלטים שם/הGLARE מהאור של הרמזור יהיה די גדול. עם משקפיים הglare הזה מאוד מצומצם ואני רואה טוב מאוד גם למרחק של אלפי מטרים(בלי להגזים).

פורסם

קודם כל כחול יותר סטייל משחור..

דבר שני תבקש מההורים שלך שיעזרו לך, קונים משקפיים צריך להשקיע כסף אין מה לעשות

פורסם

לב - אני לא מסכים. המחיר קשור בעיקר למסגרת, לא לעדשות.

המסגרות שמקבלים ב"חינם" עם הקופון פשוט נראות מגוכחות - זה לא אומר שלא תראה טוב איתן.

אני זוכר שמדדתי את המשקפיים שהם מביאים בחינם בזמנו, ופשוט התחלתי להיקרע מצחוק מול המוכרות. המסגרות בחינם הן פשוט מבישות. ממש מסגרות שלקחו משנות ה 70 במזרח אירופה.

אני זוכר שהתגיסתי ב97 ורציתי לקבל משקפי חינם מהצבא נתנו לי בחנות משקפים שניראה כאילו אדם קדמון הכין אותם

מסגרת מגוכחת ולא נוחה

כבדות ומגודלות -ממש סיוט -ולא היה אף דגם אחר

כמובן הכניסו פלסטיקים סוג ז כעדשות

החרא הזה כל הזמן נפל לי

בסוף הלכתי לחנות וקניתי משהו נורמלי

היום המצב פחות גרוע אבל עדין-אני לא חושב שחנויות באמת רוצים למכור משקפים מהתלוש של הצבא

וחבל מאוד שהצבא כגוף ענק לא לוקח באמת אחריות על זה ונותן לחילים משקפים נורמלים במקום לסמוך על חנויות

תחשבו איזה זול גוף ענק כזה וממשלתי יכל להשיג משקפים לחילים

בכל מקרה זה המצב

מי שרוצה את הזבל ב300 שקל שיקח -לדעתי עדיף להוסיף ולקנות משהו נורמלי

פורסם

כשאני קיבלתי את הואוצ'ר הזה היה מודפס עליו מהצד השני רשימה של אופטיקות שמקבלות אותו. אולי פספסת את זה... בכל מקרה תוכל לקבל את הרשימה במרפאה.

עוד משהו שחשוב שתדע, שהאופטיקות ה'פרטיות' (שכונתיות קטנות שכדאי לקנות בהן ולא ברשתות הגדולות, לדעתי לפחות) לא יסכימו לקבל את הואוצ'ר אם לא תוסיף סכום כלשהו (משתנה ממקום למקום), גם אם תמצא משקפיים שעולות 300₪

פורסם

למרות שלא אמרו לך, קצין הרפואה\רופא (אתה קרבי או לא?) יכול להנפיק לך כמה תלושי משקפיים שהוא רוצה. אין לצבא מעקב על זה, ולמרות שהצבא מקצה תלוש אחד עבור חייל, אני בעצמי הבאתי לחייל שלי לפחות 5 תלושים.

אם תשיג עוד אחד תוכל אולי לקבל בחינם משקפיים ב-600 ש"ח במימוש 2 התלושים.

פורסם
  • מחבר

א. לא קרבי

ב. יש לי את הרשימה של החנויות אופטיקה מאחורי השובר(תודה אגב למי שנתן את המילה בעברית, היא פשוט ברחה לי מהזכרון ><), רובן ככולן מרשת "אופטיקנה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים