פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים שלום רב, פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט לפתע המחשב אינו מזהה התקני USB כגון דיסק און קי ודיסק קשיח חיצוני. יש לציין כי שניהם מתחברים ללא בעיות למחשב השני כך שזו אינה בעיה בהם. להלן תמונת השגיאה: דרייברים הותקנו, נמחקו והותקנו מחדש אפילו, נעשה פירמוט נוסף, מחקתי את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים ועשיתי ריסטרט., והמצב עומד בעינו. יש לציין כי העכבר מחובר בUSB אך עובד. תודה מראש לעוזרים, שגיא. WINDOWS XP HOME EDITION - עברית לוח אם Asus P4S800
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים שלום diablo992מומלץ לבצע תקנת הדרייברים של לוח האם ולאחר מכן לבצע עדכון ללוח האםהמשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר דרייברים - הותקנו ועודכנו.מערכת הפעלה - עודכנה.אך המצב עומד בעינו.(מה שכן מסיבה כלשהי המערכת לא מצליחה להתקין שני עדכוני אבטחה)
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר כאשר מחברים את הדיסק און קי או הדיסק הקשיח החיצוני זה מוסיף עוד שורה שכתוב בה "התקן לא מוכר" או מזוהה משהו כזה.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים נראה בסדרבהודעה כתוב "ללחוץ כאן בשביל לקבל סיוע" לחצתה שם ? ומה זה אמר לך ?
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר סינית בשבילי ידידי.אתה מתכוון אם רשום במנהל ההתקנים? אם כן אז לא רשום.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מומלץ לנסות שיטה ישנה אך טובה שיכולה לעזור לכניסות USB תכבה את המחשב ותוציא אותו מהחשמל תילחץ כ-10 שניות על כפתור ההדלקה של המחשב.זה מפרק את החשמל שנשאר..המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר לוטם! אין עלייך תאמיני לי. כמה פשוט ככה עובד. חסכת לי הרבה כאב ראש, אני לא יודע איך להודות לך. תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.