פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים במבה+ביסלי רגילאו במבה+וופל שוקולד.לא משנה לי האמת הבמבה אבל בלי כל השטויות ממולא בקרם נוגט וכו'.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים במבה אוסם , בעבר במבה פרפר עם דמויות פרפר נחמד [ מי שזוכר ]-היום כל כמה זמן מתכון "משפור" . במבה עם דמות התינוק ובמבה הכתומה -זה במבה זהה עבודה פסיכולוגית . במבה שקצת היית בחלל האוויר גם טעימה, אבל כמה ימים -ממש יבש, מי שאוהב לבריאות.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים גם מבין הרגילות יש כמה וכמה במבות.גם לאוסם יש שתי במבות שונות - יומולדת (כחולה-לבנה עם התינוק עליה) ורגילה (כתומה). זאת בדיוק אותה במבה, רק האריזות שונות
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים כל העיניין של הנוגט נבע מצה"ל, חיילים היו קונים במבה וטובלים את זה בממרח שוקולד אני גם הייתי אחד מאלה.אבל השילוב של הבמבה נוגט פשוט עלוב.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים זאת בדיוק אותה במבה, רק האריזות שונותאני נוטה לא להסכים. אני יכול להבחין בין הבמבות בבחינת טעם עיוורת. אולי הן דומות מאוד אבל משהו בכל זאת שונה, אולי משהו באריזה בכלל, לך תדע.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים כל העיניין של הנוגט נבע מצה"ל, חיילים היו קונים במבה וטובלים את זה בממרח שוקולד אני גם הייתי אחד מאלה.אבל השילוב של הבמבה נוגט פשוט עלוב.בתור אחד שגם היה עושה את זה, לדעתי הבמבה נוגט היא בגדר גאונות.חוסך כל כך הרבה ליכלוך וברדעק.אני נוטה לא להסכים. אני יכול להבחין בין הבמבות בבחינת טעם עיוורת. אולי הן דומות מאוד אבל משהו בכל זאת שונה, אולי משהו באריזה בכלל, לך תדע.אני איתך. יש לא מעט השערות כאלה בכל מני תחומי מזון, (אנשים שלא מבדילים בן סוגי קולות\וודקות וכו')אבל גם אני חושב שההבדל בבמבות במקרה הזה די ברור.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים לי אמרו שההבדל הוא שהבמבה הכתומה מתפוררת יותר ...זה נכון?? בכל מקרה אני אוהב את הבמבה הרגילה.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים לא סובל במבות בטעמים, במיוחד את הבמבה האדומה הלא קשורה והחלווה.מהבמבות הרגילות אני הכי אוהב את פרפר ודווקא אותה הכי קשה להשיג.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים לא סובל במבות בטעמים, במיוחד את הבמבה האדומה הלא קשורה והחלווה. מהבמבות הרגילות אני הכי אוהב את פרפר ודווקא אותה הכי קשה להשיג. :xyxthumbs: :xyxthumbs: מסכים בהכל
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים לא סובל במבות בטעמים, במיוחד את הבמבה האדומה הלא קשורה והחלווה. מהבמבות הרגילות אני הכי אוהב את פרפר ודווקא אותה הכי קשה להשיג. וואי הזכרת לי את הבמבה האדומה שהינו מקבלים בגן! וגם אני זוכר בגן הינו מקבלים שלווה משהו כזה כמו אוכל לתוכים ואף אחד לא אהב ואני היתי מת על זה וכולם היו מביאים לי!
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אני לא יודע איך אנשים מסוגלים לאכול שוש, או יותר גרוע - פרפר!! בכלל שאני רואה במבה מחברה לא כל כך מוכרת (כמו הדברים האלה של שופרל או לולו או מה שלא יהיה שאני לא יודע מי קונה אותם בכלל..). בשבילי - רק אוסם! החטיף הטוב ביותר בעולם.. (בואנה אני נשמע כמו ג' יפית.. ).
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אתה צוחק עלי? בזכות הטעם (המגעיל) של שוש הכרתי את חבר הילדות הכי טוב שלי שהוא גם אחד החברים הכי טובים שלי עד היום. החיים שלי היו שונים לגמרי אם לא הייתי אוכל את הבמבה הזבלית הזאת בגיל שלוש (וכנראה לטובה).True story.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מהבמבות הרגילות אני הכי אוהב את פרפר ודווקא אותה הכי קשה להשיג. צדיק אחד בסדום....
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים ממש אותו במבה כמו של אסם רק יבשה,אתה לוקח במבה של אסם, מביא לה לתייבש כמה ימיםבמקום פתוח - וקיבלת את הבמבות האלה.אמרו כן לבמבה היבשה! :hizuk: :hizuk: :hizuk: :hizuk: :hizuk:או לחלופין אם יש ביסלי/ציפס זה גם הולך טובאבל במבה רגילה וטרייה לבד זה לא מי יודע מה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.