עבור לתוכן

באיזה בנק אתם ממליצים לפתוח חשבון פעם ראשונה

Featured Replies

פורסם

בעיקרון זה חשבון ראשון שלי שהולך להיות גם לצבא(מן הסתם)

באיזה בנק מומלץ?

פורסם

בזה שנותן לך פטור מלא מעמלות (לחיילים רוב הבנקים נותנים זאת אני חושב), בסניף שנוח לך להגיע אליו ושהוא לא עמוס מדי (אחת לכמה זמן שתצטרך לבוא לשם, שלא תתייבש שעתיים בתור).

מעבר לזה - כולם אותו חרא.

פורסם

זה לא משנה,כולם חארות.תפתח בבנק של ההורים שלך.

פורסם

בבנק בו להורים יש חשבון וכספים.

ואם להורים יש חשבון של "בנקאות פרטית" או משהו בדומה, שאחד מהם יבוא איתך לבנק לפתוח החשבון או יטלפן מראש ויבקש מהפקיד המטפל בו לסייע לך.

.

פורסם

בבנק הדואר.

מהסיבה הפשוטה שלא תקבל מסגרת אשראי ולא תיכנס למינוס גם יש לך סניפים בכל מקום שתרצה ותוכל להוציא כרטיס כספומט למשיכת מזומנים עד 600 ש"ח ביום ותוכל להשתמש בו ככרטיס חיוב מיידי בעלות של 12 שקל לחודש. חוץ מזה יש להם מענה טלפוני די טוב וגם פעילות באינטרנט.

כל השאר הבנקים אני אזהיר אותך ינסו לתת לך אשראי וכרטיסי אשראי וכל מיני מתנות אבל הכל מלכודת דבש ואפשר להתדרדר בקלות קודם תעבוד עם בנק הדואר תלמד מה זה בנק ואיך להתנהל עם תקציב כספי ואז תעבור לבנק רגיל.

פורסם

בתור עובד אחד הבנקים, זה באמת לא משנה - כאמור בסופו של דבר באמת כולם אותו דבר, אבל אם כבר אז העדיפות היא לסניפים קטנים בהם אתה יודע ממקור ראשון שהיחס ללקוח לא גובל בחרא.

פורסם

:kopfpatsch:

שלום לך

כאמור, כולם אותו זבל / חרה / מאנייקים .....

כל האמור למעלה , הכוונה לעצות - גם נכון, כמו

צוות טיפול אישי ( השמות משתנים מבנק לבנק,

המהות זהה = VIP , עאלק.)

:pissed:

פורסם

לא יודע איך זה בבנקים אחרים אבל בלאומי חיילים במדים לא מחכים בתור. לא לבנקאות אישית ולא לדלפקי שירות כללי. כלומר אם תגיע ביום שישי כלשהו בתאריך 28 כלשהו והסניף יהיה מפוצץ ב300 איש - הפקיד הראשון שקולט אותך בזווית של העין במדים ישר משרת אותך בלי תור. לא משנה מה אתה צריך. זה בונוס מאוד משמעותי לדעתי.

(תופעות לוואי כוללות: הרבה מאוד אנשים שצורחים עליך ועל הבנקאי שהוא הכניס אותך בלי תור והם מחכים כבר שעתיים :D)

פורסם

^

אלא אם מתחשק לך לעבור בנק בתום השירות הצבאי, אל תפתח חשבון בבנק לאומי. אמנם זה נחמד להיות 3 שנים בלי תור, אבל אח"כ תחכה שעתיים בתור, ותראה חיילים במדים עוקפים אותך :silly:

פורסם

^^^^^^

:lol: :lol: :lol:

אבל מצד שני היום לא בעיה לעבור בנק,

אז למה לא לנצל את זה ?

ומצד שלישי, זה בטוח כך בכל סניפי לאומי ?

:nixweiss:

פורסם

אני בדיסקונט מגיל 18 ועד היום ומאוד ממליץ

פורסם

^^^^^

למה בדיוק ( בתור אחד שפתח דיון על אנשים חכמים :D )

פורסם

אני בדיסקונט מגיל 18 ועד היום ומאוד ממליץ

אני גם בדיסקונט מגיל 18 ואני מאוד לא מרוצה בעיקר מכיוון שכל ביקור בבנק לצורך איזשהי פעולה נמשך הרבה מעבר לשעה, שעתיים במקרה הטוב, יכול להיות שזה ככה רק בסניף שלי (סניף לב העיר בב"ש), גם האתר שלהם לא נוח לשימוש ומאוד איטי מה שכן האפליקציה שלהם לאיפון פשוט מצויינת.

לאומת זאת חברה שנמצאת בבנק לאומי מקבלת שירות פי כמה וכמה יותר מהיר לא זוכר שאי פעם היא העבירה שם יותר משעה.

פורסם

ומצד שלישי, זה בטוח כך בכל סניפי לאומי ?

במהלך השירות שלי יצא לי לבקר בלאומי נתניה-מרכז לעיתים רחוקות ולאומי חדרה די הרבה פעמים. בשניהם חיילים לא חיכו בתור. אני חושב שזה משהו באמנת השירות שלהם וכנראה אחיד בין כל הסניפים

פורסם

בבנק בו להורים יש חשבון וכספים.

ואם להורים יש חשבון של "בנקאות פרטית" או משהו בדומה, שאחד מהם יבוא איתך לבנק לפתוח החשבון או יטלפן מראש ויבקש מהפקיד המטפל בו לסייע לך.

.

+4

אין ספק בכלל שברגע שיש לך "בנקאות פרטית" או הורים יש דיבור עם הפקידים החיים שלך הרבה יותר קלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים