פורסם 2010 באוקטובר 414 שנים שלום לכולם!אני משחק בmanager mode עם הקבוצה west hum,אני מנסה ומנסה לקנות שחקנים, אבל לא משנה כמה כסף אני יציעה לקבוצה וכמה כסף אני יציע לשחקן, אני פשוט לא יצליח לקנות אף אחד... מה עושים? למישהו יש פיתרון? זה כזה קשההה... אני מתחנן לעזרההה!!תודה רבה!!
פורסם 2010 באוקטובר 414 שנים שמע קניית שחקנים לא מובטחת ב100%זה תלוי אם השחקן נמצא בחוזה מהקבוצה שאתה מנסה לקנות ממנהוזה גם תלוי ברמת השחקן ומרמה של הקבוצה שלךנגיד רונלדו מראיל מדריד לא יעבור אליך ולא משנה כמה כסף תציעה לו.
פורסם 2010 באוקטובר 414 שנים מחבר כן ברור... אבל אני כולה מנסה לקנות שחקנים כאלה צעירים בני 17-18 ופשוט אי אפשר... שלשתי להם את השכר, שלשתי את התשלום לקבוצה, והם פשוט לא באים!!! איזה מעצבן זה...[br]פורסם בתאריך: 4.10.2010 בשעה 19:03:49למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אני אובד עצות...
פורסם 2010 באוקטובר 414 שנים בהצעה שאתה נותן תעלה את השכר לשחקן (לא את התשלום לקבוצה שקנית ממנה), עד שתראה שהמד של האחוזים שלמטה (מידת ההתעניינות של אותו שחקן בקבוצה שלך או משהו כזה) מתחיל לעלות.מקווה שברור.
פורסם 2010 באוקטובר 514 שנים הם עשו יופי של שינוי מרענן בקניית השחקנים. באמת שאהבתי . e.t הסביר הכי ברור שיש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.