עבור לתוכן

2 שאלות על אנרמרקס ועוד אחת סתם...

Featured Replies

פורסם

מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש?

350W מספיקים לא.מ.ד?

ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו?

אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד...

תודה!

פורסם

מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש?

350W מספיקים לא.מ.ד?ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו?

אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד...

תודה!

אני מתאר לעצמי שאתה מתכוון לדגם הסטנדרטי שלהם שעולה בסביבות ה-140 דולר. אם כן אז יש לי אותו. הוא לא ממש שקט (לא הרבה יותר ממארז רגיל אז אל תבנה על זה יותר מדי). הוא בהחלט מתאים ל-AMD גם עם אוברקלוקינג.

אם אתה חושב שבחנות שאתה יכול לקנות בה את המחשב החדש שלך, לא מספיק ישרים כדי לספק לך את מה שרצית אז אל תקנה מהם. בכל מקרה אתה צריך לדרוש חשבון עם כל המפרט שהזמנת, המחיר לכל פריט והסך הכל שאתה צריך לשלם. כשתקבל את המחשב יש לך כל זכות שבעולם לדרוש לעבור על הפריטים אחד אחד (כן, אפילו שהכל כבר מורכב) ולוודא שקיבלת את התמורה לכסף שלך.

בקשר לחנות בירושלים, אני אתן לאחרים שיענו על זה 8)

פורסם
  • מחבר

קראתי את הביקורת ורציתי עוד חוות דעת. אני עדיין מבקש שמי שגר בירושלים יתן לי חנות טובה בבקשה...

ועוד משהו - אם אני מזמין את החלקים אחד אחד מחנות באינטרנט, זה יצא הרבה יותר יקר מבעיסקת חבילה, לא?

פורסם

קראתי את הביקורת ורציתי עוד חוות דעת. אני עדיין מבקש שמי שגר בירושלים יתן לי חנות טובה בבקשה...

ועוד משהו - אם אני מזמין את החלקים אחד אחד מחנות באינטרנט, זה יצא הרבה יותר יקר מבעיסקת חבילה, לא?

נהפוכו

ומארז משהו בן _ונה!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים