פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים אני לא יכתוב מי חושב מה, רק דעה א ו-ב. אחד חושב ש: פריקים/אימוים זה מכלול של תכונות שכוללות בן היתר: האזנה למוזיקת רוק כבד, תסרוקות מוזרות (סטייל אימו שעין אחת מכוסה), צביעת הפנים בלבן, חברות בכת השטן, מכוללי קברים, נאצים, עם פירסינג, לרוב מחברי ברית המוצצות לרוב אלה שצובעים את הפנים , לטענת דעה זו הם פריקים. דעה שנייה: שמי שכל התכונות האלה יחדיו, משמע הוא פריק. וקיום של רק אחת של התכונות נגיד צובע את הפנים, לרוב לא גורר חברות בכת שטן לדוגמא פואנטה של דעה 2: יכול להיות שאדם הוא פריק אבל זה לא בהכרח אומר שצריך להרוג אותו (אודה לכם אם תכתבו ישר דעה 1 או 2 עם מספרים שהיה יותר נוח להכריע, לאיזה דעה אתם יותר מתחברים?) וברשותכם, אני יסיים את הנושא בתמונה.
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים דעה מספר 3: אתם מטומטמים.לכו תקראו קצת מה זה emo, מה זה פריק, ובעיקר מה זה סטריאוטיפ.
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר לאחד - בדיוק, זה נושא של סטריוטיפיםל-2, כל טוב ידידי.דרך אגב,אחת הדעות הגה סטודנט מצטיין בטכניון חח
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים אתם מפספסים משהו בכל הסיפור...הנקודה היא שאחד מכם לא יודע לקבל דעות של אחרים , אפילו אם הוא טועהיש מצב שהוא גם מסתלבט עלייך בכל הסיפור הזה...ושניכם כנראה לא ממש מוצלחים בוויכוחים אם אתה מנסה את מזלך בפורום כדי להוכיח לו נקודה
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מה זה משנה בכלל מה זה אימו ומה זה פריק? שכל אחד יתנהג איך שבא לו.לך לקרוא ספר.
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מסכים! מזה משנה? שיהיה להם בכיף..כל עוד הם לא הורגים חתולים כי אז אני בעד להרוג אותם.
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים אני לא יכתוב מי חושב מה, רק דעה א ו-ב. אחד חושב ש: פריקים/אימוים זה מכלול של תכונות שכוללות בן היתר: האזנה למוזיקת רוק כבד, תסרוקות מוזרות (סטייל אימו שעין אחת מכוסה), צביעת הפנים בלבן, חברות בכת השטן, מכוללי קברים, נאצים, עם פירסינג, לרוב מחברי ברית המוצצות לרוב אלה שצובעים את הפנים , לטענת דעה זו הם פריקים. דעה שנייה: שמי שכל התכונות האלה יחדיו, משמע הוא פריק. וקיום של רק אחת של התכונות נגיד צובע את הפנים, לרוב לא גורר חברות בכת שטן לדוגמא פואנטה של דעה 2: יכול להיות שאדם הוא פריק אבל זה לא בהכרח אומר שצריך להרוג אותו (אודה לכם אם תכתבו ישר דעה 1 או 2 עם מספרים שהיה יותר נוח להכריע, לאיזה דעה אתם יותר מתחברים?) וברשותכם, אני יסיים את הנושא בתמונה. בן כמה אתה?
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים נרשמתי לפורום הזה (ולא נניח, סתם, זורק, FXP) בדיוק כדי לא להתקל בת'רדים הזויים כזה.אולי תתבגרו כבר שניכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.