פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים חברה חברה למה להוריד את רמת הדיון כל כך נמוך אני אין לי ידע קודם אל דן הזה ולכן אני אובייקטיבי יכולנו לפתח דווקא דיון מעניין על מחלות ווירוסים גם בלי הקללות האלה לפי מה שקראתי דן הזה סתם נתן נושא למחשבה ואתם אמרתם שהוא ממציא קונספירציות אמנם לפי התגובות שקראתי בכל האשכול דן עולה ונמצא כטרול מערות מובהק אבל אתם לצערי לא פחות טובים ממנו למה ישר הפחתם את הדיון לריב מאשר לפתח דיון כמו אנשים משכילים הרבה יותר מ"דן" שאתם טוענים שאתם בין אם הוא טועה או צודק אתם חבורה של שמוקים שלא צריכים לרדת על אחרים אם אתם בכלל לא קרובים לרמה שתאפשר לכם את הזכות הזאתובקשר לדיון אני חושב שאיידס זו באמת מכה שקשה להיפטר ממנה בעקבות בורות ואנשים שאין להם ערך לחייהם של עצמם ולכן לוקחים איתם עוד כמה על הדרך בקשר למוטציה של הווירוס נחיה ונראה ונקווה שלא נחווה על בשרנו
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים אחד מאולף עם אפשרות החזרה ל 18 שנה, נוהג לשחק בזמנו הפנוי קלאס עם העכבישים.
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים אני חייב לומר שצחקתי בקול רם האמת שקשה לי שלא להזכר בסאות' פארק בפרק jared has aids דן, לשאלה החשובה באמת לא נכנסת אם ל99% אחוז מהאולוסיה יהיה איידס, איך זה ישפיע על שאר המערכת האקולוגית? אם כבר לפחד, אז לפחד על כל שאר העולם שלא הורס את עצמו save a panda, kill a chinese
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים יש דבר כזה חיסונים טבעיים אצל אנשים בגוף, הבעיה היא למצוא את האנשים הללו. אם כולם יחלו יהיה ממש יותר קל לדעת מי חסין לזה טבעית, 1% מ6 ביליון זה 60 מיליון 6,000,000,000/100=60,000,000). 60 מיליון בני אדם מספיקים בכדי לחסן את העולם נדמה לי.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אם כל העולם יחלה באיידס אז התוחלת חיים תהיה יותר קצרה, נוכל להנות לעשות שטויות ולהזדיין חופשי עד גיל 30... תכלס מי צריך לחיות יותר?
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר Save the trees, eat beaversave the acorns, pwn some squirrelsSAVE HWZONE DROP DEAD rotten spammers
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.