פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר אם לא תצליח להעלות את הבאס ל-266, אין טעם להשתמש במעבד הזה.תוספת זיכרון המטמון לא שווה את ההפרש האדיר במהירות.אז אם אני לא יצליח שווה לי כבר להחזיר את הE2220 שיהיה לי?
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים הלוח זה INTEL 954GZM-S2כתבת שזה הלוח, אז הנחתי ש-Intel היא היצרן ומכאן ביססתי את דברי (רק על פי מספר ערכת השבבים).אם הלוח הוא של GB הרי שהמצב מבחינת ה-BIOS והתמיכה שונה כמובן, אך עדיין לא אומר שתוכל לנצל את מלוא ה"יכולות" של המעבד.עריכה: Gimel הקדים אותי. ולשאלה שלך התשובה היא כן.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר כמה לוח אם פשוט שתומך בבאס נורמאלי יעלה לי? אתם יכולים להביא לי כמה דגמים תודה! סהר זה יהיה טוב? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=7369
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים זה לוח שיעבוד אבל אני לא חושב שתראה הבדל גדול בביצועים בין המעבדים במהירויות הרגילות שלהם.
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר אני עמוד לתת לו בראש עם OC אז כבר בטוח יהיה שיפור נכון?? בנתיים הגעתי ל1.61GHZ והכל יציב ניראה לאיפה אני יגיע... בכל מיקרה הרבה זמר רציתי לקנות לוח אם נורמאלי יש לכם המלצות למשו? יש לי תקציב עד 300 ככה, לוח שפוט שיעשה את העבודה(OC) ושיהיה אפשר להעלות מתחים
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר UPPPמה אתם אומרים על זה? Ksp | חנות מחשבים ירושלים חוצביםהוא תומך ב266 כן? והוא סתם יותר יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.