פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו.אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים באמת חשוב, איך חוסמים את זה? נמאס לי לקבל הודעות מעצבנות למסיבות שאני לא הולך
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אי אפשר לחסום תיוג בלבד, אתה חייב להעיף את הדפקט. אישור חברות מבוסס על אמון. אם אתה מבקש ממנו לא לתייג אותך והוא ממשיך, יש לך מספר דרכים יצירתיות לטפל בסוגיה.א. כלי נשק קריםב. כלי נשק חמיםג. ^
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר יש אפשרות כזו ב100% .כשאני מתייג חברים, לפעמים אני מקבל הודעה "לא ניתן לתייג אדם זה"אני לא מצליח למצוא איך עושים את זה.הנה משהו דומה:http://gadgetwise.blogs.nytimes.com/2009/05/05/how-to-block-facebook-photos-of-yourself/
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים זה פשוט בגלל שכבר תייגו אותו והוא הסיר ספציפית את התיוג. ברגע שהסרת תיוג, אי אפשר לתייג אותו בחזרה.אפשרות נוספת היא שניסית לתייג מישהו בתמונה שנמצאת אצל מישהו שהוא לא חבר שלך, ואז הוא צריך לאשר את התיוג הזה לפני שהוא יופיע.והלינק שהבאת בכלל לא קשור לזה. מדובר שם על זה שאתה חוסם את הצפיה בתמונות המתוייגות שלך. זה לא ימנע מאנשים לתייג אותך או מאנשים שמגיעים לתמונה ספציפית לראות שאתה מתוייג שם.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים תנסה לחסום את אותו בן אדם (Block) ותראה אם יש שם עריכה לבלוק הזה, כלומר מה אתה רוצה לחסום ממנו, אני כמעט בטוח שיש אפשרות לחסום תייוגים שלך.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים תנסה לחסום את אותו בן אדם (Block) ותראה אם יש שם עריכה לבלוק הזה, כלומר מה אתה רוצה לחסום ממנו, אני כמעט בטוח שיש אפשרות לחסום תייוגים שלך.אין, יש שם רק אופציה לבטל את החסימה.אי אפשר כרגע לעשות את מה שהוא רוצה לעשות, זה או לחסום תיוגים שלך באופן כללי או לחסום את הבן אדם, אי אפשר לחסום רק תיוגים מבן אדם ספציפי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.