פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים וואו כמה חפירות על שום ודבר. תעשו את המבחן,תקבלו כמה שתקבלו. בסוף כמו שאמרו פה כבר אף אחד כמעט לא מתייחס למבחני אייקייו היום ברצינות.האמת היא שמה שבוחנים היום בקבלה לעבודה זה יותר קרוב לEQ (אינטילגנציה רגשית) וכל העניין של יכולת תקשורת בין אישית ויחסי אנוש ועבודת צוות שדווקא אנשים גאונים מובהקים בד"כ מתקשים בה.אז זה מאוד עוזר להיות גאון,זה לא בהכרח הופך את החיים לקלים (ע"ע למשל בובי פישר שמת עני ואומלל)
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר מה בנוגע למבחן זכרוןלי יש זכרון חלש לטוח רחוק תשאל אותי על כתבות שקראתי לפני שבועיים ואני אזכור במעורפלצריך שימציאו משהו שמחזק זכרון בשביליפתחת פה נושא שלם לדיון.יש סם שגורם לך לחשוב הרבה יותר מהר, כמובן אני לא ממליץ לך לקחת אותו, לא זוכר את השם שלו בכל מקרה (מעניין אם מישהו יודע פה)ויש ריטלין שמשפר את הריכוזויש ויטמינים ומינרלים שחסרים למוח לפעמים והוא לא מתפקד כמו שצריךוכמובן בלי פחממות המוח לא ממש עובד
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים הכל בבלתרטלין לא ניסיתי אבל ויטמינים ומינרלים לא חסראחד הויטמינים שחשובים לתפקוד המוח זה b12 גם פחמימות לא חסר
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים המוח של כל אחד רואה וקולט משהו אחר.. יש לי חבר שהיה מכור למשחקי מוחות כאלה ברשת והיה מקבל ציונים מאוד גבוהים, הקטע הוא שהוא חשב שבזכות זה הוא באמת חכם מאוד אבל המציאות הוכיחה שהוא ילד טמבלאז אני לא ממש מאמין שדבר כזה יכול להעיד על חוכמה או אנטילגנציה..
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים כותרת הדיון ותוכנו אינם תואמים.חכמה אינה אינטליגנציה, היא מושפעת ממנה אך לפי דעתי האישית, חכמה חשובה הרבה יותר מאינטליגנציה במקרים רבים (זאת בהנחה שהאדם הוא בעל אינטליגנציה מספקת).http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%95%D7%9B%D7%9E%D7%94 השילוב הטוב ביותר לאדם לפי דעתי, היא מידת IQ מכובדת בנוסף לחכמה, ניסיון חיים ויצירתיות, מניסיוני מנת משכל גבוהה מדי עלולה לפגום ביכולות אחרות - כמו חכמה.האדם המזוהה בצורה החזקה ביותר עם גאונות הוא אלברט איינשטיין, ואני שמח על כך, משום שלפי עדויות שלו ושל אחרים לא הייתה לו מנת משכל שנחשבת לבין הגבוהות בהיסטוריה, אך כן הייתה לו היצירתיות למשל שאינה נבדקת כלל במבחני ה-IQ.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר לאיינשטין עשו מבחן IQ, הוא קיבל 180, מי שמקבל ציון כזה צריך לעשות לו מבחן אחר שיבדוק כמה הוא מעל 180כמו שעשו לסידיס היהודי ומעריכים אותו בין 200 ל-300
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אצל אדם כמו איינשטיין אין סיבה בכלל לייחס חשיבות מוגזמת למנת המשכל, ההישגים שלו ברורים וניתן להבין שהוא בן-אדם אינטליגנט. אך ניתן גם להבין שאת הישגיו לא הביאה לו מנת המשכל שלו, אלא מאפיינים אחרים כמו יצירתיות וחשיבה טראנסצנדנטאלית.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים ^בדיוק, לא.משמעות המלה היא לראות\להבין דברים שהם מעבר לעולם המוחשי שנגלה לפניך, בקיצור- "לחשוב מחוץ לקופסא".
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים 121, חיפפתי ב10 האחרונות כי לא היה לי עצבים בשביל השטות הזאת שהיא בוודאי לא מבחן IQ וגם מבחן IQ אמיתי מעיד אך ורק על פוטנציאל. באיזה אתר הוא עשה? יש לכם את אותו מבחן שהוא עשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.