עבור לתוכן

האנשים החכמים בעולם

Featured Replies

פורסם

וואו כמה חפירות על שום ודבר. תעשו את המבחן,תקבלו כמה שתקבלו. בסוף כמו שאמרו פה כבר אף אחד כמעט לא מתייחס למבחני אייקייו היום ברצינות.

האמת היא שמה שבוחנים היום בקבלה לעבודה זה יותר קרוב לEQ (אינטילגנציה רגשית) וכל העניין של יכולת תקשורת בין אישית ויחסי אנוש ועבודת צוות שדווקא אנשים גאונים מובהקים בד"כ מתקשים בה.

אז זה מאוד עוזר להיות גאון,זה לא בהכרח הופך את החיים לקלים (ע"ע למשל בובי פישר שמת עני ואומלל)

• תגובות 48
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה בנוגע למבחן זכרון

לי יש זכרון חלש לטוח רחוק תשאל אותי על כתבות שקראתי לפני שבועיים ואני אזכור במעורפל

צריך שימציאו משהו שמחזק זכרון בשבילי

פתחת פה נושא שלם לדיון.

יש סם שגורם לך לחשוב הרבה יותר מהר, כמובן אני לא ממליץ לך לקחת אותו, לא זוכר את השם שלו בכל מקרה (מעניין אם מישהו יודע פה)

ויש ריטלין שמשפר את הריכוז

ויש ויטמינים ומינרלים שחסרים למוח לפעמים והוא לא מתפקד כמו שצריך

וכמובן בלי פחממות המוח לא ממש עובד

פורסם

הכל בבלת

רטלין לא ניסיתי אבל ויטמינים ומינרלים לא חסר

אחד הויטמינים שחשובים לתפקוד המוח זה b12

גם פחמימות לא חסר

פורסם

יצא לי 101

ככל שהIQ יותר נמוך ככה הבן אדם יותר חכם או מה?,לא הבנתי תעסק.

פורסם

^ אתה בהחלט גאון.

לא, כמה שיותר גדול, יותר טוב. כמו בחיים האמיתיים.

פורסם

המוח של כל אחד רואה וקולט משהו אחר.. יש לי חבר שהיה מכור למשחקי מוחות כאלה ברשת והיה מקבל ציונים מאוד

גבוהים, הקטע הוא שהוא חשב שבזכות זה הוא באמת חכם מאוד אבל המציאות הוכיחה שהוא ילד טמבל

אז אני לא ממש מאמין שדבר כזה יכול להעיד על חוכמה או אנטילגנציה..

פורסם

כותרת הדיון ותוכנו אינם תואמים.

חכמה אינה אינטליגנציה, היא מושפעת ממנה אך לפי דעתי האישית, חכמה חשובה הרבה יותר מאינטליגנציה במקרים רבים (זאת בהנחה שהאדם הוא בעל אינטליגנציה מספקת).

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%95%D7%9B%D7%9E%D7%94

השילוב הטוב ביותר לאדם לפי דעתי, היא מידת IQ מכובדת בנוסף לחכמה, ניסיון חיים ויצירתיות, מניסיוני מנת משכל גבוהה מדי עלולה לפגום ביכולות אחרות - כמו חכמה.

האדם המזוהה בצורה החזקה ביותר עם גאונות הוא אלברט איינשטיין, ואני שמח על כך, משום שלפי עדויות שלו ושל אחרים לא הייתה לו מנת משכל שנחשבת לבין הגבוהות בהיסטוריה, אך כן הייתה לו היצירתיות למשל שאינה נבדקת כלל במבחני ה-IQ.

פורסם
  • מחבר

לאיינשטין עשו מבחן IQ, הוא קיבל 180, מי שמקבל ציון כזה צריך לעשות לו מבחן אחר שיבדוק כמה הוא מעל 180

כמו שעשו לסידיס היהודי ומעריכים אותו בין 200 ל-300

פורסם

איינשטיין טען כי קיבל 140 במבחן IQ.

פורסם

באיזה אתר הוא עשה?

יש לכם את אותו מבחן שהוא עשה?

פורסם

אצל אדם כמו איינשטיין אין סיבה בכלל לייחס חשיבות מוגזמת למנת המשכל, ההישגים שלו ברורים וניתן להבין שהוא בן-אדם אינטליגנט. אך ניתן גם להבין שאת הישגיו לא הביאה לו מנת המשכל שלו, אלא מאפיינים אחרים כמו יצירתיות וחשיבה טראנסצנדנטאלית.

פורסם
  • מחבר

אהבתי תמילה בסוף.

רק תסביר מה זה כי לא נראה לי מישהו יודע פה

פורסם

יש לו חשיבה על טרנסקסואל שעושה טיפול דנטלי..

פורסם

^בדיוק, לא.

משמעות המלה היא לראות\להבין דברים שהם מעבר לעולם המוחשי שנגלה לפניך, בקיצור- "לחשוב מחוץ לקופסא".

פורסם

121, חיפפתי ב10 האחרונות כי לא היה לי עצבים בשביל השטות הזאת שהיא בוודאי לא מבחן IQ וגם מבחן IQ אמיתי מעיד אך ורק על פוטנציאל.

באיזה אתר הוא עשה?

יש לכם את אותו מבחן שהוא עשה?

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים