עבור לתוכן

האנשים החכמים בעולם

Featured Replies

פורסם

110 :\

אני איבדתי סבלנות וניחשתי כמה

זה מה שקרה לי גם במבחן דומה לזה בצו ראשון :\

• תגובות 48
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכותרת של הנושא ממש לא נכונה IQ זה יכולת שכלית (תודה ויקפדיה) של אדם זה פשוט פוטנציאל של אדם , השאלה הגדולה האם הוא ינצל אותו או לא ?

אדם עם 90 IQ יכול להצליח לא פחות מאדם עם IQ 160 פשוט הוא יהיה צריך להתאמץ יותר זה הכל, ככה שאם משהו קבל גם IQ 70 לא צריך להתייאש חס וחלילה .

1. יכול להיות שהמבחן לא מדיוק

2. אם אדם ירצה משהו באמת הוא יגיע, השאלה האמתית היא אם יהיה לאותו אדם הסבלנות ואת יכולת ההתמדה הנדרשות להגיע למטרה.

פורסם

^

ואתה קטן ממני ב4 שנים, מה זה מעיד עליי?

שIQ לא תלוי גיל? בכל מקרה המבחן הזה בודק רק חשיבה חזותית וגם לא הכל(תבניות דו מימידיות, זה אפילו לא 10% ממבחן IQ מלא), זה קשקוש אחד גדול.

פורסם

קיבלתי 129. הדבר הזה מחשב זמן? עשיתי את זה ב12 דקות.

כנראה שלא. אני ניצלתי באמת את כל ה40 דקות, נאלצתי בסוף לנחש 2 שאלות וקיבלתי 127.

ואיך לעזאזל סיימת את זה ב-12 דקות? :o :o וואו!!

פורסם
  • מחבר

יש תכונות שמשותפות לאנשים חכמים (ואני מתכוון לאלה שיוצא לנו לדבר עליהם פה, לא מחוננים רגילים)

-כולם- חרוצים

-כולם- סקרנים מאוד לפחות בתחום אחד

כולם ממשים את הפוטנציאל שלהם בצורה מלאה (ואני יכול לצטט את איינשטין וניוטון שגאונות זה 99% עבודה קשה) ורובם תרמו משהו לאנושות

עריכה:

רובם גם יהודים חח (הרוב המכריע)[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 21:28:03

שIQ לא תלוי גיל? בכל מקרה המבחן הזה בודק רק חשיבה חזותית וגם לא הכל(תבניות דו מימידיות, זה אפילו לא 10% ממבחן IQ מלא), זה קשקוש אחד גדול.

זה המבחן קבלה לאירגון הזה של הגאונים (מנסה?)

פורסם

יש תכונות שמשותפות לאנשים חכמים (ואני מתכוון לאלה שיוצא לנו לדבר עליהם פה, לא מחוננים רגילים)

-כולם- חרוצים

-כולם- סקרנים מאוד לפחות בתחום אחד

כולם ממשים את הפוטנציאל שלהם בצורה מלאה (ואני יכול לצטט את איינשטין וניוטון שגאונות זה 99% עבודה קשה) ורובם תרמו משהו לאנושות

עריכה:

רובם גם יהודים חח (הרוב המכריע)[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 21:28:03

זה המבחן קבלה לאירגון הזה של הגאונים (מנסה?)

לדעתי מה שמאחד אותנו זה היכול להעיז גם נגד כל הסיכוים לכן אנחנו בולטים בכל כך הרבה תחומים שונים ומגוונים.
פורסם

הכותרת של הנושא ממש לא נכונה IQ זה יכולת שכלית (תודה ויקפדיה) של אדם זה פשוט פוטנציאל של אדם , השאלה הגדולה האם הוא ינצל אותו או לא ?

אדם עם 90 IQ יכול להצליח לא פחות מאדם עם IQ 160 פשוט הוא יהיה צריך להתאמץ יותר זה הכל, ככה שאם משהו קבל גם IQ 70 לא צריך להתייאש חס וחלילה .

1. יכול להיות שהמבחן לא מדיוק

2. אם אדם ירצה משהו באמת הוא יגיע, השאלה האמתית היא אם יהיה לאותו אדם הסבלנות ואת יכולת ההתמדה הנדרשות להגיע למטרה.

הזכרת לי את התירוץ של אנשים, איך לומר, שלא היו מלכי/מלכות הכיתה (העיקר האופי.. :smile1:).

* נא לא להתייחס ברצינות לתגובה זו.. תודה.

פורסם

הזכרת לי את התירוץ של אנשים, איך לומר, שלא היו מלכי/מלכות הכיתה (העיקר האופי.. :smile1:).

* נא לא להתייחס ברצינות לתגובה זו.. תודה.

חחחח המצחיק הוא שאני לא מאמין במספרים שינבאו את עתידי או כל אחד אחר . (אני יהיה שחצן בגלל תגובתך והגיד שאני מעלה הממוצע ככה שאני מלך הכיתה אך עדין מכבד את החלשים ממני )

באופן כללי אני חושב שכדי להרים חלשים ולא לדרוך עליהם ;)

פורסם

דיון לא חכם על אנשים חכמים :cool2:

פורסם

מדובר במבחן שבודק יכולת לוגית מסוימת הנוגעת לצורות, אשר בחלק מהשאלות לדעתי הקשר הלוגי רופף למדי.

המבחן אינו אומר דבר על אנשים המקבלים תוצאות קרובות יחסית אחת לשנייה, אך לרוב מי שמקבל מעל 120 יהיה חכם יותר באופן כללי ממישהו שמקבל פחות מ-90.

זה דומה במידה כלשהי גם לפסיכומטרי - מי שמקבל 750, לאו דווקא יצליח יותר ממי שקיבל 650, אך לרוב מי שקיבל 700 יצליח יותר ממי שקיבל 580.

פורסם

כמו שנאמר זה לא מדויק, לפני כמה חודשים ישבתי על זה כמעט חצי שעה וקיבלתי תוצאה של 130 ומשהו IQ.

היום עשיתי אותו ב10 דקות כי לא היה לי הרבה זמן וקיבלתי 118.

פורסם

מה בנוגע למבחן זכרון

לי יש זכרון חלש לטוח רחוק תשאל אותי על כתבות שקראתי לפני שבועיים ואני אזכור במעורפל

צריך שימציאו משהו שמחזק זכרון בשבילי

פורסם

IQBULLSHIT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים