עבור לתוכן

הצד היפה באמת של האיסלם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כולם פה החליטו לזרוק דברים לאוויר היום. גיגול קצר היה מחדש לך שיש 1.7 מילארד ערבים בעולם, ושחמישה אחוז מהם זה 85,000,000, או שמונים וחמישה מליון. שזה גם נתון מצוץ מהאצבע, אני רוצה לראות הוכחה. אני חושב שהנתון האמיתי הרבה יותר מזה. בכלל, מספר המוסלמים שרוצה לרצוח אותנו, גבוה הרבה יותר.

אל תשכח שהמוסלמים מכילים בתוכם עוד עמים חוץ מהערבים כך שהמספר עולה עוד יותר.

אף אחד לא קבע שיש חמישה אחוז גי'הדיסטים. כמו תמיד ממוחו הקודח,השקרן והילדותי של אדון Yoav.G הוא שלף את הנתון הזה מבלי להסתמך על מקור מידע אמין.

הוא ניסה לגרום לנו לחשוב שיש פחות כאלה שרוצים במותם של הלא-מוסלמים(כולל יהודים ונוצרים) אך כמתברר שוב נכשל אדון יואב בליצור אשליה של עולם מוסלמי ורוד עם מיעוט קיצוני. הפעם זה נבע מכך שהוא לא יודע מתמטיקה בסיסית.

• תגובות 37
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם רוצים לדעת את האמת הפשוטה?

לרובם הגדול של המוסלמים לא אכפת... לא מישראל ולא מארה"ב

כן, יש קיצוניים, יש כאלו שלא אוהבים אבל לרובם הגדול פשוט לא אכפת... יש להם מספיק בעיות בבית מכדי להתחיל להתעסק עם העולם

הבעיה היא שעל האנשים השקטים האלו לא תשמעו בשום מקום מהסיבה הפשוטה... הקיצוניים צועקים חזק

פורסם
  • מחבר

לרובם הגדול של המוסלמים לא אכפת... לא מישראל ולא מארה"ב

כן, יש קיצוניים, יש כאלו שלא אוהבים אבל לרובם הגדול פשוט לא אכפת... יש להם מספיק בעיות בבית מכדי להתחיל להתעסק עם העולם

הבעיה היא שעל האנשים השקטים האלו לא תשמעו בשום מקום מהסיבה הפשוטה... הקיצוניים צועקים חזק

לרובם הגדול של הגרמנים של שנת 1939 לא היה אכפת... לא מהיהודים ולא מארה"ב

ולמרות זאת נרצחו קרוב ל6 מיליון יהודים,ומתו במלחמה מליוני אמריקאים.

אני חושב שלכול אדם ברורה שזו האמת אבל אין לה משקל במבחן התוצאה הסופי.

פורסם

דנקר, אתה טוחן מים ואתה עושה את זה כל יום.

רק אני רואה סיפור אהבה מרגש של יואב ודנקר? "הוא ירד עליי בפורום. כל השאר היסטוריה"

פורסם

סליחה... אבל זה לא האיסלם, בדיוק כמו שיהודים רפורמים עם רבניות נקבות שמחללות שבת זה לא יהדות.

זה סך הכל כת קטנה שמבוססת על חלקים מהאיסלם ולוקחת אותו לכיוון נעים ונוח ופתוח ומבין ומקבל ואוהב... כמו ההיפים בשנות השבעים.

וכולנו יודעים איך זה נגמר.

הם רצו להפוך את העולם למקום טוב יותר, אבל בסופו של דבר הם רק היו בטריפ של עצמם ועשו חיים.

לא שזה דבר רע.

רק שזה לא מיצג אף אחד חוץ מקבוצה של אנשים בשולי החברה.

פורסם
  • מחבר

הגיעו החילונים המתחכמים :yelclap:

Art Tatum אתה קראת את הקוראן? אם לא אז תשתוק!

יש לי מספיק עדויות של אנשים שמכירים את הקוראן על בוריו יותר טוב ממני וממך והם מעידים על כך שזו דת פשיסטית נקודה.

פורסם

הגיע הדנקנר המתחכם :yelclap:

dankner אתה קראת את מה שכתבתי בכלל ?

פורסם
  • מחבר

הגיע הדנקנר המתחכם :yelclap:

dankner אתה קראת את מה שכתבתי בכלל ?

טעות שלי,התכוונת לאחמאדים!

מצטער ,אני פשוט רגיל לתגובות "יואב" שהקיצונים המוסלמים זו קבוצה שולית אז הגבתי על אוטומט.

פורסם

כולם פה החליטו לזרוק דברים לאוויר היום. גיגול קצר היה מחדש לך שיש 1.7 מילארד ערבים בעולם, ושחמישה אחוז מהם זה 85,000,000, או שמונים וחמישה מליון.

שזה 85 מליון איש שצריך להרוג - אבל מכאן ועד הג'נוסייד שהימניים הקיצוניים מציעים, יש הבדל שמיים וארץ.

(מחקתי את שאר התגובה כי המספר האמיתי של הג'יהאדיסטים אינו ברור, אני רק מנסה להבהיר פואנטה)

פורסם
  • מחבר

שזה 85 מליון איש שצריך להרוג - אבל מכאן ועד הג'נוסייד שהימניים הקיצוניים מציעים, יש הבדל שמיים וארץ.

(מחקתי את שאר התגובה כי המספר האמיתי של הג'יהאדיסטים אינו ברור, אני רק מנסה להבהיר פואנטה)

אין לך מקור אז הטענה שלך שווה יריקה. :nixweiss:

פורסם

ועכשיו זה יותר טוב?

שזה X מליון איש שצריך להרוג - אבל מכאן ועד הג'נוסייד שהימניים הקיצוניים מציעים, יש הבדל שמיים וארץ.

באמת חשבתי שתבין את הפואנטה כאן. לא יודע למה עלה לי לראש שאתה מסוגל להבין משהו.

פורסם

כנראה שאתה כל כך מרגיז בדעות השמאלניות שלך בדרך כלל, שכשאתה כן מתלוצץ בנימה סרקסטית כבר לא שמים לב.

זה אתם!! כן התקשורת!! כן ערוץ 2...

פורסם

הדעות שלי לא שמאלניות, הן ימניות מתונות.

פורסם

ג'יהאדיסטים מרכיבים פחות מחמישה אחוז מכלל המוסלמים.

אתה מודע שזה לא באמת משנה כמה אחוז הם מהמוסלמים, גם אם הם רק היו אחוז זה לא אומר כלום, הראי גם אם רק אחוז אחד הם פעילים, זה לא אומר שכל ה99 האחרים מתנגדים, הראי גם אם לא כולם פעילים זה לא אומר שהם לא תומכים, וכל עוד יש לך 5% פעילים ועוד 70% (אני זורק) תומכים יש לכם פה מצב מפחיד שבו בתכלס אין לך אם מי לדבר באמת.

פורסם

הקוראן שווה לתחת,גם התנ"ך.נו אז מה אם רשום שם דברים יפים את אף-אחד זה לא ממש מענין.רשום שם שאסור לפגוע ביהודים ושהם עם מיוחד אז....(וכן קראתי את כולו-כמעט)

תפסיקו לבלבל את המוח :bash:"הצד היפה של האיסלאם" נו באמת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים